10 game paling mirip karo Minecraft

Minecraft

Yen kita bisa nemokake liyane game sing padha karo Minecraft, ing pasar, kita duwe pilihan akeh banget. Ing tangan siji, kita nemokake game sing praktis padha karo judhul iki digawe dening Markus Persson kanggo Mojan Studios lan sing mengko dituku dening Microsoft ing taun 2014.

Kita uga duwe game sing bisa digunakake kanggo ngidini nggawe elemen sing ana ing pikirane, kalebu RPG, main peran, elemen battle royale… Dadi jumlah pilihan cukup dhuwur, utamane ing platform seluler, sanajan kita bakal nemokake opsi paling apik kanggo komputer sing dikelola dening Windows.

Paling sithik

Paling sithik

Minetest minangka salah sawijining game luwih padha sing bisa ditemokake ing pasar sing padha karo Minecraft, nggunakake mesin grafis adhedhasar voxel, kasedhiya kanggo sampeyan download kanthi gratis lan kompatibel karo Windows, macOS, Android, Linux, GNU / Linux, FreeBSD, OpenBSD, DragonFly lan BSD.

Judhul iki adhedhasar Infiniminer, game video multiplayer adhedhasar blok open-world ing endi pemain kasebut dadi penambang sing kudu entuk bahan kanthi nggali ing ndhuwur kanggo nggawe barang. Markus Persson, inspirasi kanggo nggawe Minecraft sawise main game.

Paling sithik

Thanks kanggo komunitas, kita bisa nggunakake luwih saka 800 mod lan game sing bisa didownload kanthi gratis, sawetara sing adhedhasar pengalaman Minecraft. Nawakake dhukungan kanggo siji pemain utawa multiplayer, mula kita ora bisa kliwat Minecraft.

Minetest ngidini kita nggawe peta 62.000 × 62.000 × 62.000 blok amarga generator peta sing kalebu angel banget tetep tanpa papan. Nggawe game voxel dhewe durung nate luwih gampang amarga Minatest's Lua API, amarga sampeyan ora prelu kuwatir menehi rendering, sampeyan mung kudu nulis skrip kanggo nambah elemen ing game lan ngontrol.

Block Kisah

Block Kisah

Yen saliyane krasa semangat kanggo Minecraft, Apa sampeyan seneng roleplay, sampeyan kudu nyoba Blok Story. Block Story minangka game main wong kapisan sing ditemtokake ing jagad kubus kanthi gaya Minecraft murni, ing endi para pemain kudu nindakake misi kanggo nelukake macem-macem biom lan dadi prajurit paling apik ing kerajaan kasebut.

Uga, kita kudu nggawe papan perlindungan kanggo nglindhungi awake dhewe saka monster nglumpukake sumber daya sing uga ngidini kita nambah senjata, nggawe artefak ... Story Block kasedhiya liwat uap regane 2,39 euro, Mung Windows (bisa digunakake malah karo Windows XP) lan diterjemahake menyang basa Spanyol. Ora kalebu dhukungan multiplayer.

trove

trove

Trove nampilake estetika voxel karo Unsur MMORPG, dadi yen sampeyan seneng kaloro genre, sampeyan kudu nyoba judhul iki. Ing judhul iki, kita nyelehake sepatu ksatria, bijak, tukang gunat, bajak laut utawa dracholyte ing wong liya lan kita kudu entuk katrampilan saka ilmu sihir nganti gelut kanthi tangan.

Nawakake dhukungan Multiplayer online, dadi luwih becik main karo kanca-kanca, njelajah jagad iki ing mburi naga ambegan geni sing nelukake tanah liar kayata Kepulauan Treasure utawa Candy, ing ngendi kita ketemu karo wong cilik permen sing manis.

trove

Uga ngidini kita mbangun omah kanthi permen, omah sing bisa pindhah menyang papan liya. Uga, kita bisa nggawe gegaman kanggo perang kaya pedhang daging babi, balok laser coklat.. Ing imajinasi ana watese.

Trove kasedhiya kanggo PC liwat uap, ing PlayStation lan Xbox kabeh gratis. Game kasebut diterjemahake menyang basa Spanyol, kajaba swara nanging kalebu subtitle supaya ora bisa ilang kapan wae.

Terasologi

Terasologi

Terasology minangka game open source super ekstensif adhedhasar voxel. Lair minangka demo teknis sing diilhami dening Minecraft, lan mbaka sethithik wis dadi platform kanggo kabeh jinis konfigurasi game ing jagad voxel.

Judhul iki dibangun dadi a game modular lan dawa sing kasedhiya kanggo diunduh gratis liwat Github, saka ngendi kita kudu ndownload paket "Omega" sing bisa diputer.

Terasologi

Terasologi kabeh saka open source lan dilisensi dening Apache 2.0 kanggo kode kasebut lan CC BY 4.0 kanggo ilustrasi. Pencipta lan njaga proyek iki kalebu saka pangembang piranti lunak nganti desainer nganti panguji game, seniman grafis, musisi, lan siswa sekolah menengah open source.

Wis a komunitas jembar sing sampeyan bisa gabung liwat Discord, ing endi sampeyan bisa takon kabeh keraguan babagan operasi game lan kabeh kemungkinan sing ditawakake alternatif gratis Minecraft sing menarik iki.

Terasologi kasedhiya kanggo free download kanggo Windows, macOS, lan Linux.

terrarium

terrarium

Alternatif 2D kanggo Minecraft sing apik ditemokake ing Terraria, game sing kudu kita lakoni nggali, gelut, mbangun lan njelajah ing game sing dikemas petualangan ing jagad terbuka. Nduwe generator donya acak, ngidini kita nggawe gaman kanggo nglawan macem-macem mungsuh.

Nalika digali, kita bakal nemokake sumber daya lan dhuwit kanggo tuku lan mbangun saka omah menyang kraton. Terraria kasedhiya ing Windows, macOS, lan Linux liwat uap. Regane regane 9,99 euro lan duwe mode multiplayer. Uga kasedhiya kanggo iOS lan Android.

terrarium
terrarium
Pangembang: 505 Game Srl
Price: € 5,49
Terraria
Terraria
Pangembang: 505 Game (AS), Inc.
Price: € 4,99

Judhul iki, sing wis bubar 10 taun ing pasar, mbutuhake tim sing cukup sederhana, ndhukung nganti Windows XP. Antarmuka game diterjemahake menyang basa Spanyol, dadi basa ora bakal dadi masalah, uga duwe 98% pendapat positif.

Kerajinan jagad

Kerajinan jagad

Craft The World minangka game Estetis kaya terraria kanggo pemain siji sing kedadeyan ing jagad terbuka lan nggabungake strategi, kanthi konstruksi sing dadi panguwasa batalyon kurcaci sing kudu mbela awake dhewe saka mungsuh kanthi monster, nalika nggawe modhél kanggo bèntèng.

Kerajinan Donya diregani uap saka 19,99 euro lan kompatibel karo Windows lan macOS. Game kasebut Iki diterjemahake menyang basa Spanyol, kajaba swara nanging kalebu subtitle. Versi suda judhul iki kanggo iOS uga kasedhiya kanthi rega 5,49 euro.

Craft The World - Pocket Edition
Craft The World - Pocket Edition
Pangembang: Dekovir, Inc.
Price: € 4,99+

Pasukan Bata

Pasukan Bata

Yen sing disenengi yaiku penembake lan minecraft, game sing kudu sampeyan coba yaiku Brick-Force, penembak jagad terbuka sing ngidini kita nggawe lapangan perang dhewe sing bisa dituduhake karo komunitas lan nglawan kanca-kanca.

Brice-Force, kasedhiya kanggo sampeyan download gratis liwat Steam lan mung kompatibel karo Windows. Judhul iki ditemokake diterjemahake menyang basa Spanyol, swara lan teks uga, mula kita ora bakal nemoni masalah nalika ngrampungake kanthi cepet.

Blok badai

Blok badai

Blockstorm minangka judhul liyane sing blok campuran karo tema penembake. Judhul iki ngidini kita nggawe peta kanggo ngatur skenario sing dikarepake supaya gelut bisa ditindakake kanthi estetis kubus, yen, luwih jelas. Editor peta uga ngidini kita nggawe karakter kanthi detail sing paling cilik, saliyane gaman kanggo perang.

Blockstorm kasedhiya liwat Steam kanthi rega 4,99 euro, nawakake dhukungan bebarengan, Mung kasedhiya ing basa Inggris lan kompatibel karo Windows (mbutuhake Windows XP utawa luwih) lan macOS lan Linux liwat SteamOS.

Starbound

Starbound

Starbound nawakake a Tampilan lan operasi 2D padha karo apa sing bisa ditemokake ing Terraria, lan nawakake rong mode game: sampeyan bisa milih kanggo nylametake alam semesta saka kekuwatan sing ngrusak omah sampeyan utawa mbatalake lelungan heroik kanggo njajah koloni planet sing durung digali.

Ngatasi lan ngolah lemah, dadi pamilik tanah intergalaktik, mlumpat saka planet menyang planet sing nglumpukake makhluk langka, utawa melu menyang penjara sing mbebayani lan njaluk harta karun sing luar biasa. Temokake candhi kuno lan metropolis modern, wit kanthi mripat lan pinguin nakal.

Starbound ngidini kita nggunakake atusan bahan lan luwih saka rong ewu obyek kanggo mbangun omah kitaDadi kabin ing alas, kastil, stasiun ruang angkasa utawa pangkalan ing dhasar segara.

Starbound kasedhiya liwat uap kanggo 13,99 euro kanggo Windows, macOS lan Linux. Game kasebut ora diterjemahake menyang basa Spanyol, iki mung siji-sijine nanging game kasebut.

manicdigger

manicdigger

Manic Digger diterangake minangka game bangunan blok 3D sing padha karo Minecraft. Judhul iki, sing kaya judhul sadurunge, uga bisa download kanthi gratis lan mung kasedhiya kanggo Windows. Judhul iki, kang ora nawakake dhukungan multiplayer, ngidini kita ngetokake bayangan.

Kanthi estetis iki sing nggabungake Minecraft lan Lego klasik, minangka pilihan sing apik banget kanggo dipikirake yen sampeyan pengin melu ing voxel sing apik banget sing wis misuwur ing taun-taun pungkasan lan terus dadi salah sawijining kategori sing paling populer ing YouTube lan Twitch saben taun.

Sanajan game wis sawetara taun ora dianyari, minangka opsi sing cocog banget kanggo mriksa manawa sampeyan seneng game iki tanpa kudu tuku Minecraft.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.