Game peran paling apik kanggo PC

Yen ana jinis sing ngrampok jam lan jam kerja sosial supaya kanca-kanca kepengin ngerti apa isih urip, iku kalebu RPG utawa game peran ing endi ambane lan pangembangan karakter kita penting kanggo maju. Kabeh diiringi a narasi apik lan skrip film, sing uga nyorot pertempuran sing jero lan nyenengake sing nyengkuyung supaya terus ningkat. Iki minangka jinis sing sugih banget, sing bisa ditemokake saka jagad realistis, post-apokaliptik, fantastis lan futuristik.

Genre iki dudu sing paling apik ing bagean teknis, nanging ana pengecualian sing ngilangi statistik, ngrasakake bagean teknis sing luar biasa sing ngisi urip ing jagad iki. Sing dibagi kabeh minangka siji rumangsa maju terus lan misi sekunder sing ora kaetung sing bakal menehi gameplay jam lan jam supaya kita ora bakal rumangsa stagnan. Mesthi wae, kita kudu ngerti ide sing bakal dituju main maca akeh lan sabar nalika nerangake crita sampeyan. Ing artikel iki, kita bakal nyebutake apa sing dadi game main peran paling apik kanggo PC.

cyber punk 2077

Tanpa mangu-mangu proyek CDProjektRed sing paling ambisius, yaiku a game sing ditemtokake ing taun 2077 sing kedadeyan ing metropolis gedhe sing diarani Night City. Kutha urip sing apik ing ngendi kita nemokake atusan misi sekunder, uga crita utama sing bakal nggawe kita golek masa depan sing ora adoh banget sing dikembangake kanthi rinci. Kaya RPG apa wae, isine kiat, uga kustomisasi karakter sing meh tanpa wates.

Kita nemokake wit katrampilan sing apik kanggo nggawe karakter supaya bisa dadi prajurit super. Game kasebut ngelingake banget karo sing katon ing Fallout amarga perspektif wong pisanan, nanging negesake tampilan FPS (penembake wong pisanan), tanpa dadi Call of Duty utawa DOOM. Game kasebut wis Rilis kontroversial banget amarga versi konsol saiki, sing kinerjae apik banget lan seri kesalahan grafis sing nggawe pengalaman ora kaya sing diarepake, nanging yen duwe PC, PS5 utawa Series X sing apik, kita bakal seneng salah sawijining game sing menehi tandha jaman.

The Witcher 3

Saga CDProjecktRed gedhe liyane sing ora bisa ilang ing kompilasi RPG, mesthine sihir kasebut Geralt saka rivia, wong sing duwe kekuwatan sing luar biasa minangka asil saka eksperimen sing kuat digawe dening tukang sulap kanthi tujuan nggawe wong sing duwe kemampuan pertempuran sing bisa nglawan kewan sing paling galak kanggo ngganti dhuwit sing akeh. Game iki nyritakake babagan karakter iki, disetel ing jaman abad pertengahan ing kana saliyane ngadhepi sawetara kewan sing elek banget kita uga bakal ngadhepi para ksatria sing paling kuat.

Saliyane duwe plot utama sing apik banget sing nutup trilogi, kita duwe peta gedhe sing kebak misi sekunder, ing antarane bisa nemokake komisi para penyihir, kayata mateni kewan kanggo dhuwit utawa golek wong sing ilang amarga kemampuan nglacak sing gedhe. Ora bakal ana kekurangan perbaikan senjata utawa kekuwatan gaib, saliyane bisa nggunakake salep sing digawe saka tanduran kanggo pedhang, Gealt nggunakake rong pedhang, siji kanggo ngadhepi manungsa lan liyane digawe saka perak kanggo ngadhepi makhluk. Yen sampeyan penggemar RPG lan kepincut karo alam semesta abad pertengahan, game iki mesthi bakal nggawe sampeyan jatuh cinta. Kita kasedhiya yen kasedhiya kanggo kabeh platform.

Efek Genshin

Peluncuran sing kaget lan ora dikarepake ing taun 2020, game sing gratis kasedhiya kanthi pambayaran mikro ing game. Kita bisa ngarepake game murah lan murah, nanging ora kabeh, Iki minangka salah sawijining RPG paling ora sabar ing taun iki. Estetis kasebut ngelingake kita babagan Napas Zelda Nintendo saka alam Liar. Nggawe ketagihan, dawa, lan nyenengake, tanpa mangu-mangu game sing bakal nggawe kita kecanthol tanpa mbuwang euro.

Kaya dene sadurunge ing dhaptar, iku minangka jagad terbuka kanggo njelajah lan nglawan makhluk sing paling galak. Kita duwe évolusi permanen lan sanajan kita duwe elemen sing nggawe game luwih gampang adhedhasar pembayaran mikro, kita bisa nikmati tanpa kudu ngentekake apa-apa kanthi main jam lan jam. Game kasebut nduweni akeh ruang kanggo dandan lan terus dianyari. Kasedhiya kanggo kabeh platform nanging ana ing PC lan PS5 sing paling cocog.

Ara-ara Samun 3

Pambajine saka saga Fallout sing terkenal, bakal nggawa kita menyang jagad sing rusak dening perang nuklir. Game iki menehi kebebasan tumindak sing gedhe, Dikembangake kanthi perspektif overhead, sing menehi visi periferal sing apik kanggo ngadhepi pertempuran lan menehi sentuhan klasik tartamtu sing ilang. Iki uga njaga pertempuran lan njupuk keputusan adhedhasar turn-turn sing bakal penting kanggo pengembangan petualangan kita.

Kita bisa seneng RPG sing luar biasa iki tanpa main sadurunge saka saga tanpa rumangsa yen ana sing ilang, sanajan kita bakal weruh kedhip lan referensi kanggo penggemar saga. Kahanan anyar sing durung ana sadurunge yaiku koperasi online sing bakal menehi urip akeh kanthi nggedhekake umure sing migunani. Game kasebut kanggo PC lan konsol, nanging saranku supaya sampeyan muter ing PC kajaba kita duwe PS5 utawa Series X.

Dunia Donya

Game sing ngombe langsung saka saga Fallout, digawe dening Obsidian, pangembang Fallout New Vegas sing diakoni. Saka wayahe pisanan, kita bakal weruh manawa game kasebut praktis minangka salinan karbon saka sing bisa dideleng ing saga Fallout lan iki ora ateges minangka salinan, bisa diarani yen ing pirang-pirang bagean bisa nambah. Minangka game terbuka sing kebak konten lan misi sekunder, nanging ora nguciwakake crita utamane, crita sing ngemot kita ing karakter sing tangi saka turu turu ing wektu sing dudu duweke lan kita kudu dipandu ilmuwan kanggo nemokake kedadeyan kasebut.

Tumindak kasebut ditindakake ing wong pisanan, mula panggunaan senjata api kanthi tujuan sing luwih alus difasilitasi. Kaya CP2077, dudu penembake wong pertama, mula kita ora bisa ngarepake prigel kaya Call of Duty, nanging luwih jero amarga saben dandan bakal duweni pengaruh marang kerusakan utawa pertahanan kita. Nanging ora kabeh bakal pertempuran, kita uga bisa nerusake akeh misi kanthi siluman kanthi pambiyantu lingkungan. Game iki kasedhiya kanggo kabeh platform, kalebu PC.

Monster Hunter World

Tanpa mangu cicilan paling apik saka saga sing makmur lan misuwur iki, iki minangka salah sawijining game laris dening Capcom, game sing pungkasane kasedhiya kanggo konsol PC lan desktop (biasane mung ndeleng laptop). Kita ngadeg sadurunge game sing luwih adi, organik lan marem kanggo dimainakeTugas sederhana kaya nglumpukake bahan saiki rampung nalika mlaku-mlaku. Sistem tempur wis disempurnakake lan saiki luwih prigel, lan interaksi karo lingkungane luwih sugih.

Ing game iki, kita muter pemburu monster lan tugas kita yaiku mateni monster kanthi pirang-pirang hadiah. Koyo kemajuan terus-terusan lan kita ora bakal rumangsa yen wis nindakake misi sing ora duweni pengaruh marang tim utawa karakter kita. Kita duwe nganti 14 jinis senjata lan saben bedane beda-beda banget, lan sensasi nalika ganti kaya ngubah game. Aja lali, dudu game aksi, mula kudu nggunakake strategi sing beda kanggo ngalahake kewan sing beda-bedakaya mbeling utawa nggoleki bintik-bintik sing ringkih. Cicilan saga iki kasedhiya kanggo konsol PC lan desktop lan ing kabeh prestasine luar biasa.

Dragon Quest XI

Iki minangka cicilan kaping sewelas saka salah sawijining sagas peran paling mitos ing Jepang. Petualangan kasebut mengeti 30 taun franchise lan ditindakake dening bocah enom umur 16 taun sing miwiti lelungan kanggo nemokake nasibe sejatine ing klompok karakter sing beda-beda. Kita nemokake warta gedhe kanggo mainake minangka skenario sing luwih gedhe lan perbaikan pertempuran sing ningkatake kegiatan sekutu lan ngidini serangan rantai. Pertempuran kasebut duwe sentuhan klasik amarga kedadeyan gilirane lan kita kudu mikir kanthi becik babagan saben gerakan yen pengin menang.

Skenario kasebut wis berkembang kanthi eksponensial sing ngidini eksplorasi sing durung tau ana ing saga kasebut. Akira Toriyama (Desainer DragonBall) maneh nggawe karakter karakter sing disenengi saga iki, nyenengake kabeh penggemar anime Jepang. Estetis kasebut apik banget kanggo mripat kaya warna. Wit katrampilan gedhe banget, mula kemajuan karakter bisa nyebabake kita kepengin main luwih akeh. Ing cicilan iki, kita uga duwe forge sing bakal ngidini kita nambah gegaman utawa nggawe sing anyar, kanthi jero nggunakake pilihan senjata. Game kasebut kasedhiya kanggo PC lan meh kabeh konsol.

Yen sampeyan luwih seneng main kertu santai tinimbang main peran ing mungsuh sing hebat, Priksa artikel iki sing nyedhiyakake game kertu sing paling apik kanggo PC.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.