Game paling apik kanggo bocah-bocah tikus

Games kanggo anak rat

Ratchildren iku remaja sing padha nglampahi jam dikunci ing kamar muter online karo pemain liyane. Iki paling ora definisi, konsep sing wis ana sawetara taun saiki lan kayane ora ana ing endi wae. Gerakan iki asalé sepuluh taun kepungkur lan isih urip nganti saiki. Yen sampeyan utawa nimbang dhewe, iki minangka game paling apik kanggo bocah-bocah tikus.

Ana sawetara dolanan sing ana hubungane karo bocah tikus.. Mulane, ing ngisor iki kita ninggalake sampeyan karo pilihan saka game paling apik kanggo anak rat. Apa sampeyan salah siji utawa nimbang dhewe, iki minangka game sing ora bakal ilang ing dhaptar sampeyan lan sampeyan bakal bisa muter nganti pirang-pirang jam tanpa gangguan.

Minecraft

Apa sing kudu ditindakake yen jeneng pangguna Minecraft ora bisa diverifikasi

Kita wiwiti karo salah siji saka game paling gadhah anak clurut. Minecraft minangka klasik ing pasar, game sing wis kasedhiya nganti pirang-pirang taun, nanging isih duwe akeh pengikut ing saindenging jagad. Iki uga game sing wis persentasi akeh sing disebut anak rat muter terus-terusan, supaya judhul sing ora bisa ilang saka dhaftar jinis iki.

Kenapa Minecraft minangka salah sawijining game bocah tikus? Sampeyan bakal bisa ndeleng sing disebut anak tikus iku pemain ahli ing game iki. Dheweke ngerti kabeh resep-resep, dheweke mbela wilayahe kaya ora ana wong liya, dheweke mbangun luwih apik tinimbang wong liya, ngerti kabeh trik kanggo maju lan bisa nggawe kabeh jinis obyek sing bakal mbantu dheweke maju. Dheweke dadi pemain sing paling misuwur ing macem-macem, dheweke pindhah kaya iwak ing banyu ing Minecraft.

Minecraft iku salah siji saka game ngendi gelombang pisanan iki sing disebut anak tikus dumadi lan terus dadi salah siji saka game favorit saka jinis iki pangguna. Dadi yen sampeyan pengin dadi siji utawa pengin ngerti yen sampeyan dadi siji, yen sampeyan nglampahi pirang-pirang jam ing Minecraft, sampeyan wis ngerti jawabane.

Telpon saka tugas

Telpon saka tugas: Warzone

Telpon saka tugas jejere Minecraft salah siji saka game ngendi sampeyan bisa ndeleng sing gelombang pisanan utawa generasi sing disebut anak tikus. Gelombang iki bertepatan karo kemajuan game iki ing pasar, sing dikenal utamane ing pungkasan taun 2000. Iki minangka tanggal nalika generasi pertama anak tikus lair, miturut akeh kaca web. Mode multiplayer Call of Duty minangka salah sawijining kunci utawa alasan sing mbantu popularitas ing antarane pangguna kasebut.

Anane akeh bocah tikus ing game iki sing tansah nyebabake kontroversi karo mode bebarengan utawa Battle Royale antarane kedhaftar. Ana akeh bocah tikus, saka pirang-pirang negara ing saindenging jagad, mula sampeyan bakal ngadhepi dheweke ing kabeh basa. Iki minangka pemain sing bakal ngina sampeyan yen sampeyan mateni utawa yen sampeyan ana ing posisi sing luwih apik tinimbang dheweke, sing bakal ngina sampeyan yen sampeyan main luwih elek tinimbang dheweke utawa yen sampeyan mateni sawetara mungsuh. Apa wae sing sampeyan lakoni, sampeyan ngerti ora bakal cukup.

Macem-macem versi game sing wis dirilis, akeh sekuel, terus populer karo bocah-bocah tikus. Mulane Call of Duty isih dianggep minangka salah sawijining game penting kanggo bocah-bocah tikus. Mode Multiplayer minangka salah sawijining alesan kenapa akeh judhul iki lan kayane ora bakal ana owah-owahan, amarga isih ana game sing nduwe legiun pengikut sing paling setia ing saindenging jagad saiki.

Fornite

karakter khusus fortnite

Fortnite minangka salah sawijining game sing paling populer kanggo bocah-bocah tikus saiki, game sing utamané populer karo generasi anyar anak tikus. Iki minangka game sing wis dijupuk saka judhul kaya Call of Duty ing pasar. Pertempuran Royale minangka setelan sing cocog kanggo bocah-bocah tikus iki, yaiku pangguna sing njerit lan ngina luwih saka sapa wae nalika lagi dolanan, mesthine sampeyan bakal bisa ngenali kanthi cepet nalika sampeyan lagi main.

Anak tikus iku sing kulite paling apik, sing mbangun sing paling apik, sing ngerti kabeh trik sing didhelikake ing Fortnite utawa sing duwe senjata paling apik ing game kasebut. Supaya sampeyan ngerti apa sing bakal ditemokake: moyoki ing endi wae. Amarga ora duwe kulit sing paling anyar, amarga ora bisa nembak, yen sampeyan mateni sadurunge rampung, yen sampeyan dadi luwih apik utawa luwih elek ing dhaptar ... Ora ana alesan, ngarepake bengok lan moyoki ing endi wae.

Fortnite minangka game sing populer banget, sanajan kanggo akeh pangguna, lingkungan ing game kasebut dadi rada beracun, ing pirang-pirang kasus amarga penghinaan lan gelut sing akeh pangguna.

GTA

GTA minangka saga liyane ing ngendi kita nemokake luwih akeh bocah tikus, ana prakara apa edition saka game iku. Iki minangka salah sawijining judhul sing populer banget ing antarane pangguna kasebut. Utamane ing mode multiplier game iki (contone ing GTA 5) ana akeh bocah tikus saiki, sing saiki akeh sing ngerti. Wiwit padha dikenali ing cara sing padha ing game liyane ing dhaftar iki.

Yen sampeyan nemoni wong-wong mau, yen sampeyan mateni sadurunge mateni sampeyan, yen dheweke mateni sampeyan ... Ora preduli kahanan, yen sampeyan nindakake apa sing ora disenengi sampeyan bisa nyana akeh penghinaan saka pihake. Seri game iki isih populer banget ing antarane bocah-bocah tikus, amarga anane mode multiplayer iki, saengga sampeyan bakal nemokake akeh nalika sampeyan lagi main ing piranti apa wae. Iku apik kanggo disiapake kanggo iku, minangka pancet ing jinis game, sayangé.

Carane Ngenali Anak Tikus

Bocah Tikus

Kita wis kasebut sawetara game paling apik kanggo bocah-bocah tikus, uga sing game kang kita duwe nomer luwih iki supaya disebut-anak tikus. Kajaba iku, kita wis ngandhani bab sing bisa kita ngarepake kanthi rutin saka dheweke, yaiku penghinaan. Kasunyatan iku ana sawetara aspèk sing bakal bantuan kita cepet ngenali anak clurut ing sembarang game online. Iki minangka ciri utawa cara tumindak sing bakal mbantu kita ngerti yen kita lagi ngadhepi bocah tikus nalika dolanan:

  • Umur: Jenenge ngandika cetha, lan iku anak, ing akeh kasus saka 8 kanggo 16 taun. Dheweke bocah-bocah sing duwe pengalaman sethithik lan sing nanggepi kabeh kanggo ngina, amarga dheweke ora ngerti apa-apa. Uga, game sing dimainake biasane dadi game sing populer saiki utawa sing lagi diputer YouTuber favorit.
  • Bengok lan moyoki: Iki minangka salah sawijining cara sing paling jelas kanggo ngenali bocah tikus nalika main online. Kita bisa nyana akeh bengok-bengok lan uga akeh penghinaan. Padha pracaya sing luwih apik tinimbang pemain liyane ing game, supaya kita bisa nyana sikap sing saka wong-wong mau, karo akeh bengok-bengok, arrogance lan jeneng nelpon melu. Utamane yen kita luwih apik tinimbang dheweke yaiku nalika kita bisa nemoni jeritan kasebut.
  • Trolls: Iki sikap banget khas nalika padha ora muter uga ing game. Yen kedadeyan ora kaya sing dikarepake, biasane dheweke bakal ngganggu sampeyan lan tumindak kaya troll nyata. Iku sikap umum, kang kita kudu njupuk menyang akun, nanging soko sing nuduhake lack cetha saka kadewasan ing sisih.
  • Mikrofon: Aspek liyane sing biasane umum ing bocah-bocah tikus yaiku dheweke sing tansah mbukak mikrofon. Wong-wong kuwi sing paling bengok-bengok lan rame karo swara sing paling dhuwur. Iki soko sing bisa disambi akeh pemain lan banget ngganggu, supaya sampeyan kudu disiapake kanggo kedadean iki nalika sampeyan ngetik salah siji saka game iki.
  • Salin: Siji aspek sing uga bisa kita kenal yaiku akeh frasa utawa prilaku mung salinan sawetara YouTuber sing populer ing wektu kasebut. Mesthi sampeyan bisa ngerteni manawa dheweke nyalin ekspresi sing wis dingerteni saka wong liya, nanging iki bisa ditebak, amarga isih bocah.

Yen sampeyan njupuk iki menyang akun, sampeyan bakal bisa ngerti sing iku anak clurut lan kanthi mangkono ora ngetik game sing. Game sing duwe mode multiplayer online minangka papan ing ngendi kita bisa nyana akeh tikus bocah, sayangé kanggo akeh. Dadi apik yen sampeyan wis siyap lan ora nglilani ngarsane ngrusak pengalaman game sampeyan, amarga iki dudu perkara sing pantes.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.