3 situs paling apik kanggo nggawe hadiah kanca rahasia

3 situs paling apik kanggo nggawe hadiah kanca rahasia

Game kanca sing ora katon minangka salah sawijining sing paling nyenengake lan nyenengake sing bisa ditindakake ing antarane kanca, kulawarga lan kolega, amarga saben wong menehi hadiah anonim. Biasane ditindakake ing wulan Desember, sekitar wektu Natal, nanging bisa ditindakake ing wektu liyane ing taun.

Wektu iki kita dhaptar ing 3 Camping paling apik kanggo menehi kanca rahasia. Iki digunakake kanggo nggawe remot ndudohke cepet lan gampang, supaya yen sakperangan alesan sampeyan ora bisa nindakake ngandika tarik ing wong karo kanca-kanca, sampeyan ora bakal padha sumelang ing bab.

Kanca rahasia dhasare ijol-ijolan hadiah. Iki nuduhake rasa tresna sampeyan marang wong sing cedhak kanthi cara sing nyenengake lan nyenengake, amarga dianggep ora ana sing ngerti sapa dheweke lan dheweke bakal dadi kanca sing ora katon, paling ora sadurunge nampa hadiah kasebut. Kanthi situs ing ngisor iki sing kita dhaptar ing ngisor iki, sampeyan bisa entuk game hadiah sing menarik iki. Ayo miwiti!

Gambar Jeneng

Kaping pisanan sing diduweni Gambar Jeneng, Situs nyedhaki prasaja sing ngijini sampeyan kanggo generate jeneng kanggo gambar kanca siro utawa Secret Santa, minangka sawetara uga nelpon game iki. Mung kanthi ngetik website, kita bakal nemokake bagean ngendi jeneng bisa ngetik kanggo muter babak. Sawise nindakake babak, sampeyan uga bisa nambah jeneng utawa ngilangi peserta, yen pengin.

Ing sisih liyane, Draw Names ngidini sampeyan nyetel lan ngatur pangecualian tartamtu. Sampeyan uga ngidini sampeyan nyetel rincian ijol-ijolan hadiah.

Secret Santa Organizer

Iki minangka situs liyane sing apik kanggo nggawe hadiah kanca rahasia, amarga cukup prasaja lan praktis. Mesthi, sampeyan kudu paling 3 jeneng peserta kanggo generate ngandika tarik. Dhaptar sing digawe bakal dienkripsi lan kabeh peserta bakal nampa jeneng liwat email sing wis kadhaptar sadurunge. Sampeyan mung kudu ngetik jeneng, lan iku, minangka prasaja.

Kanca Online sing Ora Katon

Situs katelu kanggo nggawe hadiah kanca rahasia yaiku Kanca Online sing Ora Katon, siji sing dianggo ing cara banget padha kanggo loro wis kadhaptar, nanging luwih saka apa Secret Santa Organizer, awit iku uga perlu email saben peserta kanggo ngirim jeneng kanca kanggo kang kudu menehi hadiah.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.