10 Gagasan Hadiah Kanggo Gamer sing Bakal Ditemoni

Game sing cocog kanggo diwenehake menyang tukang game

Jagad game video mesthi ditondoi kanthi khusus, sing biyen diarani Geek saiki diarani GamerDakkira amarga tembung sifat sing pertama katon ala lan masarakat wis saya maju. Saiki dadi freak video game ora dianggep ala banget, sanajan ana pengecualian. Nanging tukang game sing durung nate penting kanggo kitaSing penting kanggo kita yaiku nyedhiyakake peralatan supaya jam kosok baline bisa ditrapake.

Nanging ora kabeh wong ngerti apa sing digoleki para gamer kanggo nyedhiyakake SetUp, mula Ora ana alane yen mbantu kita ngerti babagan produk sing paling pas kanggo diparingi hadiah. Ana akeh gadget sing nambah pengalaman ing game video, saka headphone, clurut utawa uga kursi. Ing artikel iki, kita bakal menehi 10 ide kanggo tukang game sing sampeyan mesthi bakal tresna.

Kontrol karo Trigger lan Tombol Belakang (Scuf)

Kita wiwit kuwat karo prekara sing ora bisa ilang saka gamer SetUp, amarga ora mesthi kepenak muter mouse lan keyboard. Ing kategori kontrol, kita duwe atusan opsi kanggo kabeh rega, nanging kita mesthi bakal entuk kontrol scuf.

Kontroler scuf tukang game elit

Tombol iki Iki ditondoi kanthi nggunakake paling akeh ruang kanthi opsi kontrol maksimum sing bisa ditindakake. Kita nemokake kontrol nganggo tombol utawa tuas mburi, sing bakal menehi kita kamungkinan supaya luwih tepat ing gerakane. Mesthi cocog kanggo game aksi, yen mlumpat, mlengkung utawa mlayu penting banget karo motret, mula kita bakal bisa nindakake kabeh perkara kasebut kanthi bebarengan.

Kacamata kasunyatan virtual

Tanpa mangu-mangu, kita bakal nambah rega karo artikel iki, iku rega sing saiki saya mundhak lan sanajan regane larang, saiki kita nemokake macem-macem produk kanthi rega sing beda-beda sing menehi akeh pilihan. Mesthine minangka salah sawijining pengalaman paling apik sing saiki ditawakake jagad video game lan ing wektu iki, luwih kasedhiya kanggo sapa wae tinimbang saiki.

Kacamata kasunyatan virtual VR

Kita duwe kacamata kasunyatan virtual kanggo komputer lan konsol, kita uga bisa ndeleng opsi kanggo ponsel. Tanpa mangu-mangu, totohan kanggo mbesuk sing bakal menang para pemain sing paling wani. Saliyane promosi ora lungguh kabeh wektu.

Tikus Gaming

Bisa uga ora ana hadiah sing luwih apik tinimbang iki kanggo tukang game PC hardcore. Tikus luwih penting tinimbang kekuwatan PC nalika main game kompetitif saka nembak. Malah pemain sing paling apik bakal ditrapake mouse sing ora apik.

Amarga alasan iki, mouse, lampu bermutu, kanthi tombol sing bisa diatur, sensor ketegangan ing tombol utama lan yen bisa dadi lampu RGB, bakal diapresiasi dening para gamer sing cocog karo uyah.

Tikus Gaming

Keyboard Gaming

Yen mouse minangka tangane saben pemain game, keyboard iku sikil lan penting kanggo motret kanggo muter ing game apa wae. Ergonomis penting amarga kita butuh akeh presisi nalika ngetik, keystroke kanggo wektu respons cepet, resistensi kanggo kemungkinan kejut bisa nggawa cairan yen mabur bisa mabur.

Kita duwe macem-macem model lan rega, kanthi estetika utawa warna sing wicaksana kanthi lampu led. Kabel utawa nirkabel, sanajan tansah disaranake kabel nalika main kompetitifKaya mouse, dheweke bakal entuk akeh kacepetan nanggepi yen nggunakake kabel minangka medium transmisi.

Monitor Game

Kita melu artikel liyane sing penting banget nalika nggawe game, monitor minangka mripat lan yen bisa digunakake kanthi resolusi dhuwur lan wektu respons sing sithik, kinerja bakal luwih unggul. Ana Full HD, 2K utawa 4K, sanajan sing paling penting nalika saingan ing game video yaiku wektu respons lan hertz sing ditampilake ing layar.

Monitor game

Paling murah yaiku 60/75 Hz lan paling larang 144 HzIng tengah ana 120 Hz sing mesthi duwe kinerja sing apik banget. Ora lali monitor sudhut mlengkung kanggo kecendhungan sing luwih gedhe utawa panorama ultra kanggo sudut pandang sing luwih apik. Elinga yen kanggo nggunakake monitor game kanthi maksimal, sampeyan kudu duwe komputer sing cukup kuat.

Headphone Gaming

Minangka penting utawa luwih penting yaiku swara lan mulane headphone kuping sing apik ora bisa ilang kanggo gabung karo sesi game sing dawa. Dadi headphone swara lingkungan dadi apik kanggo hadiah kanggo gamer.

Headphone game

Kita duwe macem-macem pilihan, saka headphone nganggo kabel tambahan, USB nganti bluetooth nirkabel utawa nirkabel. Gumantung saka platform sing bakal diputer, sawetara bakal luwih cocog tinimbang liyane, wiwit Yen muter ing konsol, jarak antarane console lan sofa bakal dadi masalah kanggo kabel, dadi luwih becik milih opsi nirkabel.

Kursi Gaming

Yen menehi wigati tumrap gambar lan swara, kita ora bakal luwih nyenengake kenyamanan kita. Ora ana tukang game sing bakal tahan main pirang-pirang jam yen dheweke ora kepenak utawa paling ora dheweke bakal seneng ngrasakake kabeh pengalaman kasebut. Mangkono salah sawijining hadiah paling apik sing bisa digawe yaiku kursi ergonomis sing apik, sing ganti jam suwene lungguh dadi kesenengan.

Kursi tukang game sing nyaman lan tahan

Kita nemokake macem-macem kursi, nanging sing paling populer yaiku sing katon kaya kendhang mobil olahraga. Dheweke digawe saka kain, kulit utawa leatherette. Kita uga nemokake unit kanthi lampu sekitar. Sanajan regane beda-beda, nanging luwih becik investasi luwih sithik kanggo kenyamanan sing luwih gedhe.

Pad mouse

Tikus sing apik mbutuhake pad mouse sing apik, amarga gumantung banget karo mouse ing endi sing duwe sensitivitas sing apik, tutul uga kemampuan geser ing permukaan penting. Kita duwe macem-macem jinis, logam, plastik, tekstil. Umume wong kudu ndhukung bangkekan tangan supaya bisa nyenengake yen main pirang-pirang jam.

Ora ana kekurangan opsi kanthi cahya sing dipimpin integral kanggo ngiringi setelan SetUp. Is babagan unsur sing gampang nanging penting banget sing uga duwe akeh pilihan pangaturan dhewe.

Lampu LED

Saiki kita mbukak SetUp sing paling populer, lampu sing dipimpin sakupenge. Kita duwe macem-macem jinis cahya, saka bolam lampu langit-langit sing bisa dimmable sing cerdas, malah nggawa strip kanggo dilebokake ing mburi meja. Ana strip sing dipimpin kanthi macem-macem ukuran sing didhukung dening USB kanggo diselehake ing mburi monitor.

Ing kasus nggunakake cahya cerdas, kita bakal menehi kemungkinan interaksi karo wong-wong mau saka smartphone utawa saka speaker cerdas singkronisasi. Kabeh penake ora sithik nalika nikmati game video.

Kartu prabayar

Kita bakal ngrampungake perkara sing penting banget kanggo kabeh wong sing ora duwe kertu kredit kanggo mbayar game digital. Iki minangka kertu prabayar. Dheweke duwe saka € 5 nganti € 100. Soko migunani banget ora mung kanggo wong-wong sing ora duwe kertu, nanging uga kanggo wong-wong sing seneng ngontrol pengeluaran ing game video duwe dhuwit ing dompet virtual.

Dhuwit iki bakal nyedhiyakake kita loro kanggo tuku game lan entuk DLC utawa battle pass ing game kayata WarZone utawa Fortnite.

Hadiah tukang men game: kertu prabayar

Iki minangka 10 ide sing ana ing pikirane kanggo nyukupi kabutuhane para gamer sing uyah apa wae, dheweke mesthi bakal kelingan saben dheweke nindakake hobi favorit. Yen sampeyan bisa mikir babagan ide liyane sing wis ora dilalekake, aja ragu-ragu menehi sumbangan awujud komentar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.