3 program paling apik kanggo nggawe turnamen

ngatur turnamen

Kejuaraan bal-balan 7 karo kanca, turnamen perusahaan utawa sekolah, kompetisi olahraga apa wae, lan malah turnamen catur utawa mus. Kanggo kabeh iki bisa, organisasi apik tansah dibutuhake. Sing ora ana ujung sing longgar lan ana urutan sing dibutuhake. Cara paling apik kanggo entuk kabeh iki yaiku nggunakake program kanggo nggawe turnamenInggih, ana sawetara sing apik tenan.

Artikel sing gegandhengan:
EuroSport gratis: alternatif sing paling apik kanggo nonton olahraga

Bebener iku ana dhaftar dawa saka aplikasi lan program dirancang kanggo organisasi turnamen. Kabeh mau migunani banget, nanging sawetara luwih lengkap tinimbang liyane. Kita wis milih telung usulan sing kita anggep ing antarane sing paling apik. Mesthine yen sampeyan nggoleki program jinis iki, sampeyan bakal nemokake banget mbiyantu:

MonClubSportif

monclubsportif

Kanggo pamula, salah sawijining sing paling apik lunak manajemen liga olahraga adhedhasar awan. MonClubSportif minangka solusi sing apik sing dirancang kanggo tim olahraga lan organisasi, nanging uga digunakake dening pelatih, pemain, sekolah lan akeh profil pangguna liyane.

Saliyane desain turnamen, program iki wis alat ngawasi asil match, pangeling otomatis, informasi bab pemain lan tim lan layanan statistik liyane. Kanggo nyorot kalebu forum diskusi (kue moderat, minangka ngirim) lan Fungsi "Akses Bersama". ing turnamen sekolah utawa ing ngendi bocah cilik melu, supaya wong tuwa lan bocah bisa ngakses informasi tim kasebut liwat akun masing-masing.

MonClubSportif nduweni aplikasi seluler kanggo piranti iOS lan Android. Langganan saben wulan biaya $60, sanajan ana kamungkinan kanggo ndownload versi nyoba 30 dina.

Link: MonClubSportif

SportsEngine

mesin olahraga

Akeh liga, klub lan asosiasi nggunakake SportsEngine kanggo ngatur turnamen lan kompetisi, uga kanggo ngatur operasi sing paling umum. Utilitas kasebut ora mung diwatesi kanggo nggawe turnamen, nanging uga kanggo ndhaptar anggota, komunikasi karo atlit (lan wong tuwa utawa wali, yen bocah cilik), ngumpulake dana lan ngolah pembayaran, lan liya-liyane. .

Iku mung fungsi registrasi online SportsEngine sing ndadekake peserta turnamen utawa acara olahraga. mlebu liwat email, Facebook utawa Twitter, tanpa perlu mbuwang kertas.

Kajaba iku, platform kasebut ngidini sampeyan ngatur sawetara modul praktis kayata pamroses pembayaran sing aman (PowerPay), verifikasi anggota (Verifikasi) utawa kemampuan nglaporake. Aplikasi tim, liga lan turnamen ngatur jadwal pas adhedhasar tanggalan, babak utawa mangsa, gumantung saka sifat lan tujuan kompetisi. Kanthi kamungkinan entuk informasi babagan skor ing wektu nyata lan pemantauan statistik.

Yen kita pirembagan bab program kanggo nggawe turnamen, kita kudu nyorot ing Fungsi Turnamen saka SportsEngine. Liwat iku, sing tanggung jawab kanggo tim bisa mriksa jadwal, asil lan klasifikasi online. Pangguna mesthi duwe kabeh nganyari kanthi nyata (owah-owahan papan, jadwal, lsp.)

Aplikasi seluler SportsEngine yaiku Kompatibel kanggo piranti iOS lan Android. Kajaba iku, SportsEngine uga nawakake dhukungan pelanggan liwat email, live chat, lan telpon.

Link: SportsEngine

Tournej

tournej

Akhire, desainer turnamen lengkap sing nawakake akeh fungsi kanggo nggawe kompetisi: fase grup kanthi macem-macem sistem kualifikasi, turnamen babak awal, babak kalah, liga, lsp.

Kita bakal nemokake kabeh iki lan akeh liyane ing Tournej. Program iki uga njupuk care saka pitungan saben dina saka asil dina lan kaping game lan lapangan play, planning wasit lan akeh aspèk penting liyane. yaiku piranti lunak digawe ing Jerman, tegese iku akurat, dipercaya lan serius.

Tournej nawakake versi gratis sing winates, diisi iklan, uga rong program mbayar:

  • Premium S (€ 5,90 saben sasi): nganti 20 turnamen lan 100 peserta.
  • Premium M (€ 9,90 saben wulan): kanthi turnamen lan peserta tanpa watesan.

Link: Tournej


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.