Ana ngendi 5G ing Spanyol?

4G vs 5G

El 5G saya akeh saiki ing gesang kita. Ora ana dina sing ora dibahas babagan dheweke. Lan apa sing isih ana, amarga operator ngembangake jaringan penyebarane kanthi suwe. Apa kabar paling anyar babagan teknologi iki?

Saiki, mung operator sing nawakake Jangkoan 5G, miturut ahli telephony, Roams, yaiku Movistar, Vodafone, Orange, MásMóvil lan Yoigo. Tingkat ekspansi 5G dening saben operator beda.

Movistar dadi pemimpin ing 1.253 kutha saka kabeh komunitas otonom Spanyol. Miturut data saka perusahaan kasebut, Movistar 5G wis tekan 80% populasi.

Dumadi Yoigo sing nembe nggabungake 118 kotamadya anyar lan saiki tekan total 553 kutha lan kotamadya saka 39 propinsi kayata Álava, Alicante, Almería, Asturias, Ávila, Badajoz, Kepulauan Balearic, Barcelona, ​​Bizkaia, Cáceres, Cádiz, Cantabria, Ceuta, Córdoba, A Coruña, Guipúzcoa, Granada, Huelva, Huesca, Jaén, León , Lugo, Madrid, Malaga, Melilla, Murcia, Navarra, Ourense, Palencia, Las Palmas, Pontevedra, La Rioja, Salamanca, Santa Cruz de Tenerife, Seville, Valencia, Valladolid, Zamora lan Zaragoza. Khusus, merek Grup MásMóvil tekan 39% saka populasi Spanyol, kalebu kutha-kutha otonom Ceuta lan Melilla.

Jaringan 5G apa sejatine

Orange nawakake jaringan 5G ing 442 kotamadya disebarake ing propinsi Álava, Alicante, Almería, Badajoz, Baleares, Barcelona, ​​Cáceres, Cádiz, Cantabria, Castellón, Córdoba, La Coruña, Granada, Guipúzcoa, Huelva, Jaén, León, Lugo, Madrid, Málaga, Murcia, Navarra, Orense, Palencia, Las Palmas, Pontevedra, La Rioja, Salamanca, Seville, Santa Cruz de Tenerife, Valencia, Valladolid, Vizcaya, Zamora, Zaragoza uga Ceuta lan Melilla.

Jaringan 5G Vodafone saiki tekan 25 kutha Spanyol: A Coruña, Alicante, Badajoz, Barcelona, ​​Benidorm, Bilbao, Castellón, Gijón, Las Palmas de Gran Canaria, Logroño, Madrid, Malaga, Murcia, Pamplona, ​​Palma de Mallorca, San Sebastián, Santander, Santa Cruz de Tenerife, Seville, Toledo, Valencia, Valladolid, Vigo, Vitoria-Gasteiz, Zaragoza.

Ing sisih liyane, MásMóvil kasedhiya ing Ceuta lan Melilla lan ing 19 kutha kayata Alicante, Alcobendas, Almería, Ávila, Barcelona, ​​Bilbao, Hospitalet de Llobregat, Logroño, Huesca, Jaén, Madrid, Málaga, Melilla, Ourense, Salamanca, San Sebastián, Seville, Valencia, Vitoria

Kutha apa sing dikerahkan 5G dening kabeh perusahaan?

Nggunakake jaringan 5G

Vitoria, Alicante, Palma de Mallorca, Barcelona, ​​Santander, La Coruña, San Sebastian, Madrid, Malaga, Murcia, Pamplona, ​​Las Palmas de Gran Canaria, Logroño, Seville, Santa Cruz de Tenerife, Valencia, Valladolid, Bilbao , Zaragoza minangka kutha sing, kanggo saiki, duwe 5G sing digunakake ing sawetara wilayah dening kabeh perusahaan.

Nanging, isih ana kutha sing durung nggunakake 5G. Antarane yaiku Lleida lan nganti 60% komunitas La Mancha, khususe, Albacete, Ciudad Real lan Guadalajara.

ing kaluwihan sing ditawakake 5G kalebu:

  • Nambah kualitas jangkoan, apamaneh ing deso
  • Ana sing kacepetan jaringan sing luwih dhuwur browsing uga download file
  • Ngapikake latensi, yaiku, wektu sing dibutuhake kanggo ngakses konten dikurangi nganti kurang saka 10 milidetik  
  • Nambah resolusi video lan telpon video
  • Nambah nomer piranti sing disambungake menyang jaringan tanpa kelangan kualitas ing sambungan

Kesimpulane, kanggo nikmati teknologi anyar iki, prelu:

  • Nduwe piranti sing kompatibel kanthi teknologi 5G
  • Dumunung ing a area jangkoan Operator 5G
  • Nduwe Tingkat 5G, seluler utawa konvergensi gumantung karo operator

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.