Cara ndownload lan nggunakake Internet Explorer kanggo Mac

panjelajah internet ing Mac

Versi pungkasan sing dirilis Microsoft menyang pasar Internet Explorer wiwit taun 2013. Wiwit wektu iku nganti Agustus 2021, Microsoft terus ngeculake nganyari keamanan kanggo salah sawijining browser sing paling disengiti ing Internet. Nganti Juni 2022, bakal terus kasedhiya ing Windows 10 komputer (ora kalebu ing Windows 11).

Nalika versi paling anyar saka Internet Explorer kanggo Windows dirilis ing 2013 lan terus nampa nganyari, versi macOS wis ditinggal wiwit taun 2003, nalika Microsoft ngumumake yen nglirwakake pangembangane kanthi diluncurake Safari kanggo OS X. Nganti saiki, Internet Explorer minangka browser standar ing Mac.

Amarga wis meh 20 taun ora dianyari, download lan gunakake Internet Explorer ing Mac ora ana alesan amarga macem-macem sebab:

  • Amarga iku banget angel kanggo njaluk ditahan saka versi lawas kuwi.
  • Amarga ora bisa digunakake ing versi diwiwiti karo macOS Mojave, versi sing ngidini sampeyan mbukak aplikasi 64-bit.
  • Teknologi web saya maju meh 20 taun iki yen versi Mac durung dianyari, mula ora bakal kompatibel karo umume kaca web.

Internet Explorer wis ditondoi kanthi praktis wiwit diluncurake kanggo dadi browser web favorit saka administrasi umum Spanyol lan negara liyane.

Iki amarga iku ing browser karo pangsa pasar paling gedhe, kuota sing wis digayuh kanthi kalebu asli saka Windows 95, sing mbayar denda sing signifikan saka Uni Eropa lan kewajiban kanggo ngidini browser liyane diinstal sadurunge ngrampungake instalasi sistem operasi.

Yen sampeyan butuh ya utawa ya, kanggo nggunakake Internet Explorer ing Mac, sampeyan kudu ngerti yen kabeh ora ilang, sampeyan ora prelu tuku komputer sing dikelola dening Windows, amarga bisa uga niru Internet Explorer liwat browser liyane, kayata Safari.

Safari, ora ketompo carane dioptimalake kanggo Mac, dudu salah sawijining browser paling apik sing kasedhiya, nyatane, ora ana sing paling apik, sanajan kanthi peluncuran macOS Big Sur, Apple. dikenalake ing dhukungan Safari kanggo ekstensi (dhukungan sing uga teka ing macOS Mojave lan Catalina kanthi nganyari Safari).

Iki aplikasi / browser paling apik kanggo gunakake Internet Explorer ing Mac sampeyan.

safari

Babagan pisanan sing kudu ditindakake supaya bisa ngunjungi kaca web nganggo Safari kaya Internet Explorer ngaktifake pilihan Pangembangan. Kanggo ngaktifake menu Safari Development, kita kudu ngetutake langkah-langkah sing daktuduhake ing ngisor iki.

Aktifake menu pangembang Safari

  • Kita mbukak Safari.
  • Kita menyang menu ndhuwur, klik Safari - Preferensi.
  • Sabanjure, klik ing tab majeng.
  • Ing tab iki, kita menehi tandha kothak Tampilake menu Pangembangan ing garis menu.

Ing sisih ndhuwur menu, antarane Tetenger lan opsi Window, menu ditampilake Ngembangake.

Amarga Microsoft wis nilar Internet Explorer, browser liyane wis nglakoni sing padha lan saiki, Safari ora ngidini kita langsung ngunjungi kaca web kaya Internet Explorer. milih pilihan ing menu Pangembangan, nanging yen kita bisa terus nindakake kaya sing dituduhake ing ngisor iki:

Bukak web ing Safari kaya Internet Explorer

  • Kita mbukak ing kaca web Safari sing pengin dikunjungi kaya sing ditindakake karo Internet Explorer.
  • Sabanjure, kita pencet menu Ngembangake lan kita milih opsi kasebut Agen Panganggo - Liyane.
  • Ing kothak ditampilake, kita bakal nulis:

Mozilla / 5.0 (Windows NT 10.0; Trident / 7.0; rv: 11.0) kaya Gecko

  • Lan klik ing nampa. Agen pangguna iki cocog karo Internet Explorer 11 kanggo Windows 10.

Sabanjure sampeyan mbukak Safari, agen panganggo iki bakal disimpen ing Agen pangguna - Menu liyane ing posisi pungkasan, supaya sampeyan ora kudu goleki maneh.

Winebottle

Winebottle

WineBottler minangka aplikasi sing dirancang kanggo mbukak aplikasi Windows ing macOS. Nanging ora mung aplikasi apa wae, mung aplikasi sing wis diadaptasi lan ditemokake ing aplikasi iki.

Aplikasi iki saka open source lan sampeyan bisa download kanthi gratis ora kalebu sembarang jinis tuku.

Kanthi WineBottler, kita bisa nginstal Internet Explorer versi 6, 7 lan 8, versi browser sing paling populer lan sing paling akeh administrasi umum gumantung nalika wiwit nawakake layanan liwat internet.

Kajaba iku, thanks kanggo aplikasi iki, kita bisa nginstal aplikasi Windows klasik kayata MS Paint, Media Player Classic, Windows Media Player.

Kanthi ekstensi Tab IE kanggo Chrome lan Microsoft Edge

IE TAB

Ekstensi browser ngidini kita nggedhekake jumlah fungsi sing ditawakake, nambah fungsi ekstra (worth redundansi). Microsoft ngluncurake Windows 10 nganggo browser anyar: Microsoft Edge karo perusahaan ing Redmond Aku pengin kita lali babagan Internet Explorer ing salawas-lawase.

Sanajan nawakake dhukungan kanggo ekstensi lan mesin rendering liyane, EdgeHTML (asal saka Trident sing digunakake dening Internet Explorer), ing pungkasan iku luwih saka padha. Ing taun 2020, Microsoft Edge nampa facelift lengkap. Iki wis diowahi ing njero, adhedhasar Chromium, lan wiwit nggunakake mesin rendering Blink, sing padha digunakake dening Google Chrome lan Opera.

Dadi adhedhasar Chromium, iku kompatibel karo saben ekstensi web Chrome Store. Yen sampeyan kepengin weruh, Safari nggunakake mesin rendering WebKit.

Saiki kita ngerti kepiye Microsoft Edge lan Chrome ngidini kita nginstal ekstensi sing padhaYen sampeyan prihatin babagan privasi sampeyan, sampeyan kudu nyoba, mesthine ora bakal nguciwani.

Uga, Chrome minangka salah sawijining browser paling ala sing kasedhiya kanggo macOS wiwit tansah, awit iku sink inexhaustible sumber.

Thanks kanggo ekstensi IA TAB, sampeyan bisa ngunjungi kaca web apa wae kaya Internet Explorer. Ekstensi iki nawakake dhukungan kanggo teknologi sing disalahake browser iki kayata Java, Silverlight, ActiveX, Sharepoint...

Kajaba iku, ngidini kita milih, kanthi ngeklik ekstensi, versi Internet Explorer sing arep kita tiru, saka Internet Explorer 7 nganti Internet Explorer 11.

Instal Windows ing Mac

Windows ing macOS

Pilihan liyane, luwih rumit lan mung disaranake kanggo kasebut pangguna sing nggunakake aplikasi Windows kanthi rutin yaiku nginstal Windows 10 ing Mac, liwat Boot Camp utawa nggunakake aplikasi sing ngidini kita nggawe mesin virtual ing komputer nganggo VMWare utawa Paralel.

Yen tim sampeyan dikelola dening a Prosesor Intel, sampeyan ora bakal duwe masalah nggunakake solusi iki. Nanging, yen komputer sampeyan dikelola karo pemroses ARM Apple (M1, M1 Max, M1 Pro utawa mengko), sampeyan ora bakal bisa.

Iki amarga Windows 10 lan Windows 11, nalika nerbitake artikel iki (Oktober 2021) dheweke ora adol versi kanggo pemroses ARM, sanajan kasedhiya ing pasar nanging mung kanggo peralatan sing ninggalake pabrik karo prosesor saka jinis iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.