Cara entuk V-Bucks gratis ing Fortnite ing taun 2021

V-Bucks Gratis ing Fortnite

Kanggo sawetara wektu dadi bagean, akeh pangembang video game sing wis nggunakake mekanika piranti seluler nawakake judhul kanthi gratis, saéngga pangguna bisa main tanpa mbuwang siji euro lan nambahake tuku kosmetik ing game supaya bisa monetisasi lan njaga.

Fortnite, Warzone, Apex minangka sawetara judhul sing bisa didownload kanthi gratis lan diputer tanpa kudu nandur modal. Yen pengin ngganti kulit karakter, nggunakake kulit senjata, tambah aksesoris, kita bakal kepeksa ngliwati checkout, sing ing kasus Fortnite, sadurunge kita kudu entuk V-Bucks.

Ngirit donya Fortnite

ing kalkun minangka mata uang resmi Fortnite, sanajan kadang, kita bisa mbayar langsung nganggo mata uang sing biasa (euro ing Spanyol), contone kanggo tuku pass battle, set kulit khusus ... Pitakon sing ditakokake akeh yaiku Apa aku bisa entuk V-Bucks gratis ing Fortnite?

Artikel sing gegandhengan:
100 ide jeneng kanggo Fortnite sing bakal disenengi

Wangsulan kanggo pitakon iki ya. Yen sampeyan pengin ngerti cara sing kasedhiya kanggo njaluk V-Bucks ing Fortnite, aku ngajak sampeyan terus maca, ora tanpa peringatan luwih dhisik babagan artikel iki sampeyan ora bakal nemokake cara ilegal salah sawijining sing bisa ditemokake ing pirang-pirang video YouTube lan kaca web sing nerangake sebabe.

V-Bucks Gratis ing Fortnite kanthi Simpen Donya

Cara pertama sing kasedhiya kanggo njaluk V-Bucks gratis lan legal yaiku liwat Simpen Donya. Nylametake donya minangka judhul versi Fortnite pisanan sing misuwur ing pasar, judhul sing ora menehi apa-apa sing durung ana ing pasar kanthi judhul liyane.

Artikel sing gegandhengan:
Trik dadi ahli ing Fortnite

Nalika ing Epic Games dheweke weruh manawa PUBG nggunakake mode game anyar sing diarani perang royale, saka Epic, dheweke weruh potensi sing dimiliki modalitas game iki lan dilebokake ing judhul, ninggali Save World.

Uga, dheweke ngluncurake ing pasar kanthi gratis, tinimbang adol kaya sing wis dilakoni karo Save the World. Amarga faktor loro kasebut, Fortnite dadi salah sawijining game sing paling akeh diunduh ing antarane taun 2018 lan 2019 lan saiki dadi salah sawijining game paling populer ing saindenging jagad.

Kasedhiyan Simpen jagad

Nganti saiki, Save the World mung kasedhiya kanggo PC, PlayStation lan Xbox lan perusahaan ora arep ngeculake kanggo Nintendo Switch lan piranti seluler, dadi kajaba sampeyan duwe konsol Sony utawa Microsoft utawa PC, mula sampeyan bakal lali. iki Entuk Fortnite V-Bucks gratis.

Ngirit jagad iki

Sawise kita wis ngerti platform sing Simpen jagad iki kasedhiya, kudu dielingi game ora gratis, durung nate kaya kaya sing dakkandhani ing ndhuwur.

Ngirit donya regane 15,99 euro ing situs web Epic nanging regane bisa beda-beda yen sampeyan tuku kanggo PlayStation utawa Xbox, dudu Epic Games sing adol langsung.

Ngirit donya kanggo konsol kasedhiya ing rong versi, regane bisa beda-beda gumantung saka ngendi sampeyan tuku:

  • Paket Pendhiri Standar. Rega resmi 39,99 euro, kalebu 7 paket telpon, akses tanpa wates kanggo Simpen jagad lan 4 ikon eksklusif kanggo spanduk.
  • Paket Pendhukung Mewah. Paket iki kalebu akses tanpa wates menyang Simpen Donya, 33 paket semangat, 10 ikon kanggo ngatur spanduk, pistol eksklusif, paket senjata langka ... Regane 59,99 euro.

Sambungake saben dina kanggo Simpen jagad

Ngirit donya Fortnite

Yen kita duwe akses menyang Simpen jagad (ora bisa download kanthi gratis), kanggo njaluk kalkun gratis kita kudu sabar lan saben dina kudu nyambung, sanajan mung kanggo mbukak game.

Kita ora prelu main game, sanajan iki bakal ngidini kita mindhah luwih cepet lan entuk luwih akeh V-Bucks. Bonus kalkun 100 saka 100, dadi aja nganti nampa kalkun sing akeh banget kanggo mbukak game saben dina.

Dolanan tanpa perang

Cara liya kanggo njaluk Fortnite V-Bucks kanthi gratis yaiku kanthi muter tanpa duwe perang.

Nalika level munggah, ing level tartamtu, Fortnite bakal menehi 100 V-Bucks, V-Bucks sing bisa digunakake kanggo nggunakake kosmetik ing game utawa ngirit pirang-pirang musim supaya bisa tuku pass battle kanthi kabeh hadiah sing kalebu.

Dolanan karo perang

Battle Pass - Fortnite

Yen kita duwe pass perang, ing pungkasan musim, yen kita ngrampungake kabeh pass, kita bakal oleh 1.500 V-Bucks, luwih saka cukup V-Bucks kanggo tuku pass battle sabanjure yen kita wis ati-ati sadurunge nggunakake.

Pass perang saben musim Fortnite suwene udakara 3 wulan, luwih saka cukup wektu kanggo nggayuh level 100 lan entuk dhuwit luwih akeh tinimbang sing sadurunge wis diinvestasikan. Pass perang Fortnite regane 9,99 euro.

Kanthi kasunyatan manawa kita mung tuku pass battle, kita bakal bisa terus muter kanthi gratis sajrone musim amarga V-Bucks sing game menehi hadiah kanthi level munggah lan entuk paling ora 100.

Ati-ati saka apus-apus: ora ana sing menehi apa-apa

Entuk Fortnite V-Bucks gratis

Siji-sijine cara kanggo entuk V-Bucks gratis sing dituduhake ing artikel iki. Ora ana cara liyane sing bener kanggo njupuk. Nalika game liyane ngidini sampeyan entuk mata uang virtual kanthi ndownload game, ing kasus Fortnite, iki dudu. Ora kaya ngono lan ora bakal kaya ngono, dadi ora masalah nalika maca artikel iki.

Kaya ora entuk V-Bucks gratis kanthi ndownload aplikasi utawa game liyane, uga kabeh kaca web sing ngaku menehi V-Bucks tanpa nindakake apa-apa. Miturut kaca web kasebut, kita mung kudu ketik jeneng pangguna, jumlah V-Bucks sing kita karepake banjur padha.

Masalah karo kaca web kasebut yaiku supaya kita kepeksa ketik email akun lan sandhi kanggo nyuntikake kalkun kanthi gratis. Kanthi nindakake proses iki, kita menehi kontrol akun menyang pihak katelu, wong sing ngganti email sing digandhengake akun kasebut lan sing mengko kudu adol akun kasebut ing Web jero kanggo sawetara euro.

Ing kasus liyane, seri data dijaluk saka kita, kaya sing diklaim, verifikasi manawa kita minangka wong lan dudu bot, sing meksa nindakake perkara ketik rincian kertu kredit kita, kaya cara mriksa.

Yen ngetik data kertu, kita bakal lali, amarga kita kudu mbatalake yen ora pengin tetep mbayar kabeh tuku kanggo digawe saka ngendi wae ing jagad iki.

Fortnite minangka bisnis inti Epic Games bebarengan karo mesin grafis Unreal Engine. Kajaba iku, minangka game sing mung bisa disambungake karo server, perusahaan ngerti kapan status status lan transaksi sing sampeyan lakoni.

Mung ana rong cara kanggo nambah V-Bucks menyang akun sampeyan (saka toko Fortnite utawa kertu kalkun sing didol ing tobacconists, toko video game, Amazon ...).

Sadurunge ngapusi, kita kudu mandheg mikir babagan sebab kenapa para wong kasebut menehi V-Bucks tinimbang ora didol luwih murah kanggo golek bathi. Ora ana sing kerja seni seni lan luwih akeh wong sing dagang barang sing dicolong, tumindak ilegal ...


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.