Kabeh karakter khusus Fortnite lan dununge

karakter khusus fortnite

Yen sampeyan dadi pemain biasa Epic Games Battle Royale sing misuwur, sampeyan bakal ngerti manawa ana karakter tartamtu sing beda karo liyane. Ing artikel iki, kita bakal mulang sampeyan ing endi karakter Fortnite khusus. Fortnite Musim 7 nggawa macem-macem NPC sing nggawe game video beda utawa luwih menarik.

Kanggo menehi ide, musim 7 Fortnite wis nggawa akeh karakter NPC anyar. Sing bakal dikatutake jinis karakter iki yaiku ngenteni sampeyan sesambungan karo sampeyan kanthi macem-macem cara. Nanging umume, dheweke bakal nindakake rong cara: kanthi cara sing netral lan paling ora grapyak,

Yen sampeyan ketemu mungsuh, dheweke bakal nyerang wong liya nalika sampeyan ndeleng sampeyan nalika NPCS pisanan bakal ngidini sampeyan ngobrol. Nanging ati-ati, yen sampeyan tumindak ala karo dheweke, dheweke uga bakal nyerang sampeyan.

Artikel sing gegandhengan:
10 kulit Fortnite paling populer ing taun 2021

Yen sampeyan isih ora ngerti babagan eksistensine, sampeyan pancen wis ngerti bagean sing diarani koleksi ing endi sampeyan bakal bisa nemokake kabeh NPC sing bakal ditemokake ing game video kasebut. Ing kana sampeyan bakal duwe kabeh rincian babagan. Contone, pitunjuk utawa latar mburi bakal katon, lokasi utawa papan sing sampeyan temokake sajrone pamrentahan perang.

Kita uga ngerti manawa ing Fortnite musim 7 yen sampeyan duwe karakter NPC, bakal diwenehi macem-macem barang kanthi acak, kayata gaman utawa ramuan aneh. Kita pindhah ing kana kanthi tujuan artikel, kita bakal ngerti karakter khusus Fortnite ing musim 7 iki.

Kepiye karakter khas Fortnite ing musim 7?

Battle Pass - Fortnite

Kabeh karakter Fortnite khusus yaiku sing bakal kita tinggalake sabanjure. Kita bakal ngidini sampeyan katrangan cekak lan dununge sing pas.

Abstrak

Karakter iki misuwur amarga ana seniman dalan sing nggawe seni ing sekitar pulau perang royale. Supaya kita bisa ngerti, dheweke seneng ngrusak tembok ing kutha kanthi kalor semprotan. Dheweke ujar manawa nganti bisa ngasilake seni sing ora bisa dilalekake, dheweke ora bakal mandheg nglukis tembok pulau kasebut.

Dununge sing pas yaiku Kutha Dagang lan dheweke bakal menehi kostum kanggo ijolan emas ing antarane macem-macem jinis barang-barang liyane.

Mariano the Human

Mariano the Human asale saka kulawarga Smurgulon, sejatine dheweke iku penerus lan ahli waris kabeh kulawarga iki. Kita bakal ngomong, ana sing apik. Dheweke nggawe pundhak karo masarakat sing dhuwur lan pulau kasebut biasane dadi hiburan.

Wis ditemokake ing Akumulasi Angry lan dheweke bakal menehi sawetara kacang lan bolt kanggo ijol emas.

Guggimon

Menarik, duwe gaya lan ati-ati karo dheweke amarga duwe kapak lan gelem nggunakake. Yen sampeyan nyedhaki dheweke, dheweke bakal nyerang sampeyan, nanging yen sampeyan njupuk dheweke sampeyan bakal bisa sesambungan karo memedi.

Dumunung ing Mercusuar Lockie lan dheweke bakal adol senjata eksotik Nightawk. Sopir bis kudu diwenehi tip banget.

Artikel sing gegandhengan:
Trik dadi ahli ing Fortnite

Sunny

Watak iki uga NPC sing netral. Liwati topik kasebut kanthi rada amarga dheweke ora peduli manawa alien ngontrol kita, nyatane ing deskripsi dheweke ujar manawa dheweke gelem nampa alien ing antarane kita lan dadi tuan.

Dununge ing Pesisir sing Percaya lan dheweke bakal adol shotgun kanthi langka yen sampeyan menehi sethithik emas.

Bunker Jonesy

Ati-ati karo Jonesy amarga dheweke wis pirang-pirang taun kepepet ing bunker, dadi rada paranoid lan curiga. Yen sampeyan teka, njaga gamane supaya gampang. Dheweke watak netral.

Dumunung ing Kamar Panyimpenan Batang lan dheweke bakal ngaktifake retak kanthi ijol-ijolan emas lan dheweke uga bakal bisa adol obyek sing ngobati, yaiku obyek supaya sampeyan bisa pulih urip kanthi acak kanthi ijol emas.

Arbustin

Arbustín minangka wit sing ilang sing ilang. Wong mlarat kasebut ora ngerti kepiye carane bisa tekan pulau 100 vs 100. Siji-sijine sing dingerteni lan sing wis dingerteni yaiku sing beda karo wit-witan liyane sing ditemokake ing pulau kasebut. Dheweke kepengin golek dalan bali omah nanging rada adoh. Dheweke watak netral.

Dununge ing Gulung kompromi lan dheweke bakal ngaktifake nyamar minangka ijol emas. Kajaba iku, dheweke uga adol panganan kanggo tukar emas.

Artikel sing gegandhengan:
Endi kanggo nemokake sumber asli kanggo jeneng Fortnite

Kembang ngalamun

Dikandhani babagan karakter iki sing seneng urip sak tenane lan kebanjiran katresnan, musik lan liya-liyane sing saiki ora kelingan. Dheweke watak netral.

Dumunung ing Kolam Sin. Minangka ijol-ijolan emas, dheweke bisa nambani sampeyan, nanging sampeyan kudu menehi saran marang sopir bis.

Joey

Watake iki bisa uga katon rada kasar saka paningale. Nyatane, ing katrangan kasebut, dheweke menehi peringatan babagan sampeyan, nanging ing njero kalebu alien. Nanging ora ana kedadeyan sing bisa nyedhaki dheweke amarga dheweke karakter netral.

Dununge ing Dermaga reged lan dheweke bakal menehi kostum kanggo ijolan emas. Dheweke uga bisa adol senapan kanthi langka acak kanggo emas.

Rawa Stalker

Yen sampeyan nggoleki a ahli licin lan flaky Iki Swamp Stalker. Dheweke watak netral.

Dumunung ing Rawa lengket lan dheweke bakal adol iwak kanggo emas. Uga kacang lan baut minangka ijol emas lan bahan bangunan liyane.

Artikel sing gegandhengan:
100 ide jeneng kanggo Fortnite sing bakal disenengi

Dhokter Slone

Kita ora duwe katrangan babagan Dr. Slone. Dudu yen Epic Games wis kesel, iku Dr. Slone wis nolak kabeh wawancara lan kita ora ngerti apa-apa. Dheweke watake memungsuhan.

Dumunung ing Komplek Saiki. Nalika mateni dheweke, dheweke bakal nyelehake senjata mitos sing diarani Slone Pulse Rifle.

Zyg lan Cortecitos

Loro ing siji. Tim. Iki minangka android lan buronan miniatur. Dheweke pancen ora stabil. Nanging kita kudu ngandhani yen dheweke netral.

Dheweke dununge ing kebon sing tuwuh lan dheweke bakal ngeculake gaman mitos kaya senapan sinar zyg lan potongan cilik nalika sampeyan mateni.

Artikel sing gegandhengan:
Cara entuk V-Bucks gratis ing Fortnite ing taun 2021

Kymera

Karakter liyane kanthi biografi kosong. Nyatane ora ana sing dingerteni babagan biographer wiwit dheweke arep wawancara karo Kymera mula wis ditinggal kosong. Dheweke watak netral.

Dumunung ing Kastil Karang lan sampeyan bisa nyewa kanthi ijol emas. Sampeyan uga bisa nantang duel lan yen sampeyan ngalahake, dheweke bakal nyelehake senjata eksotik.

Clark Kent

Sampeyan ngerti, reporter Daily Planet, ahem, superman. Dheweke watak netral.

Dununge ing Kebon lan bakal mbukak bunder badai sabanjure menyang sampeyan kanthi ijol emas.

Batman Zero Batman

Ya iku Batman. Dheweke watak netral. Dumunung ing dermaga grimy. Dheweke bakal adol jamur sorbet kanggo emas.

Muga-muga artikel iki wis migunani lan saiki sampeyan ngerti endi karakter Fortnite khusus sing bakal dituju lan sesambungan karo dheweke. Ndeleng sampeyan ing artikel sabanjure.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.