Kepiye ngerti yen kontak wis dibusak saka WhatsApp

whatsapp

Apa kabeh kanca lan kanca sampeyan kenal karo sampeyan Whatsapp? Apa sampeyan ana ing dhaptar kontak? Sampeyan ora bisa mangsuli pitakon iki tanpa nglanggar privasi pangguna. Kabeh mau dadi pitakon kapercayan. Nanging sejatine ya ana cara kanggo ngerti manawa kontak wis dibusak saka WhatsApp. Mangkene sing bakal dingerteni dina iki.

Tampilan Whatsapp lan liyane aplikasi olahpesen cepet nggawe revolusi cara komunikasi. Lan ora mung karo kanca lan kanca liyane. Nyatane, wis digunakake ing meh kabeh wilayah, uga kanggo masalah kerja utawa profesional. Miturut teori, kabeh mau kudu luwih gampang urip. Nanging, kadang WhatsApp uga bisa dadi sumber konflik.

Salah sijine bisa uga iki. Lan mesthine kedadeyan kasebut kanggo kabeh wong utawa wis kedadeyan sawetara wektu: kita yakin manawa kita ana ing dhaptar kontak wong sing wis dadi kanca, utawa wong sing kudu ngubungi kita kanggo pitakon sing luwih penting (janjian utawa wawancara kerja, umpamane). Nanging telpon utawa pesen kasebut durung teka. Lan ora bakal teka amarga Kita ora kalebu ing dhaptar kasebut.

Nanging ora mung babagan iki. Nalika ana wong sing mbusak kita saka kontak WhatsApp, ana informasi tartamtu sing bakal didhelikake lan ora bisa diakses kajaba kita ditambahake maneh.

Temokake manawa kita wis dicopot saka dhaptar wong bisa mumetake. Keputusan kanggo mbusak kontak bisa digawe sawise padu utawa ora setuju. Ing kasus kasebut, penyisihan isih ditindakake sajrone rekonsiliasi ditindakake. Wektu liyane ditindakake amarga wong sing ngilangi kita mikir manawa kita ora minat karo dheweke.

Apa kontak kita wis dihapus? Trik ngerti

mbusak kontak ing whatsapp

Kepiye ngerti yen kontak wis dibusak saka WhatsApp

Ora kaya jaringan sosial liyane kayata Instagram utawa Facebook, WhatsApp ora bakal ngandhani yen kita wis mbusak utawa mbusak wong. Nanging ana sing mesthi trik ngerti…

Negara

Iki minangka pitunjuk pertama sing bakal mbantu ngerti yen kontak wis dibusak saka WhatsApp. Kaping pirang-pirang pangguna mutusake manawa kanca sing wis dijadwalake bisa ndeleng statuse. Ing kasus kasebut, yen ora bisa ndeleng, bisa uga amarga kita ora ana ing dhaptar sampeyan.

Gambar profil

Cara liya kanggo nemokake manawa ana wong sing ngilangi kita saka dhaptar WhatsApp yaiku liwat gambar profil. Yen ana kanca, sedulur, tangga teparo, rekan kerja sing wis ditambahake ing app katon tanpa foto profil, sing paling bisa yaiku mbusak kita saka kontak. Sanajan ana kemungkinan uga, dheweke ora bisa milih profil. Kabeh bisa.

Wektu sambungan pungkasan

Iki dudu trik sing ora bisa diapusi, nanging bisa uga trik. Yen kontak wis dibusak saka WhatsApp, informasi babagan wektu sambungan pungkasan ora bakal ditampilake. Apa sing kedadeyan yaiku manawa akeh pangguna aplikasi iki nggunakake opsi kasebut supaya ora nate nuduhake informasi iki, mula metode iki ora bakal mbukak kahanan sing sejatine.

Grup

Tes pungkasan sing bisa dicoba yaiku nyoba nambah grup menyang kontak sing saka dhaptar kasebut sampeyan ngira wis dicopot. Yen kebeneran wong kasebut duwe opsi "larangan ngundang klompok saka wong liya", putusan kasebut jelas.

Kontak diblokir ing WhatsApp

kunci whatsapp

Blokir kontak ing WhatsApp (lan blokir)

 

Kabeh perkara ing ndhuwur nuduhake pitakon ngerti manawa kontak wis dibusak saka WhatsApp. Yen wis dikunci, bab iki rumit. Banjur apa?

  • Kanggo miwiti, nalika kedadeyan kabeh komunikasi langsung karo kontak sing diblokir liwat WhatsApp ora bakal bisa ditindakake. Yen nyoba ngirim pesen menyang pangguna sing ngalangi, ora bakal tekan tujuane. Sampeyan kudu ujar manawa padha, pangguna liyane ora bakal bisa ngirim apa-apa. Iki uga ditrapake kanggo telpon.
  • Minangka kontak sing diblokir, Kita uga ora bakal bisa ngakses informasi babagan status kasebut pangguna sing wis ngetrapake blok marang kita. Mangkene uga kedadeyan karo foto profil. Nanging, siluet putih bakal katon kanthi standar ing latar mburi abu-abu.
  • Uga ora bisa ngerti wektu sambungan pungkasan sing wis ngalangi kita, utawa yen online utawa ora.

Sawise mbukak kunci

Yen ana alesan apa wae, kontak sing ngalangi kita ganti pikir lan mutusake ngangkat blok kasebut, meh kabeh bakal bali menyang normal. Paling penting, lalu lintas telpon lan pesen WhatsApp bakal dijupuk kanthi otomatis. Mesthi wae, pesen sing dikirim lan telpon sing ditindakake sajrone lockout kasebut bakal ilang.

Kepiye cara mbusak kontak ing WhatsApp?

Saiki ayo pindhah menyang sisih liyane. Coba bayangake manawa kita minangka wong sing pengin mbusak nomer saka dhaptar kontak WhatsApp kita. Apa sing kudu ditindakake? Iki langkah-langkah kanggo ndherek:

Ing Android

  1. Pisanan kita bakal mbukak app Tampilan lan kita bakal pindhah menyang tab Obrolan
  2. Banjur kita bakal muter bukak obrolan anyar.
  3. We katon ing kontak sing pengin kita busak banjur klik.
  4. Rute sing kudu sampeyan lakoni yaiku: "Pilihan liyane", sawise "Deleng ing buku kontak", pilih kana  "Pilihan liyane" lan pungkasane klik "Copot".

Supaya penghapusan rampung, aja lali nganyari dhaptar.

Ing iPhone

  1. Saka jendela obrolan, kita bakal ngeklik kontak sing arep kita hapus.
  2. Iki bakal nggawa informasi kontak. Kita pencet "Sunting", ing pojok tengen ndhuwur layar.
  3. Banjur aplikasi bakal mbukak «Kontak iPhone». Ngono kita kudu meksa "Hapus kontak".

Mangkono, kontak sing ngilangi kita ora bakal nampa tandha utawa kabar. Siji-sijine cara kanggo ngerti manawa sampeyan wis dicopot saka dhaptar kontak yaiku kanthi ngetutake langkah-langkah sing diterangake ing postingan iki. Mesthi kudu jelas, nanging kita kudu wicaksana, cepet utawa mengko bakal dingerteni.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.