Kepiye ngerti yen sampeyan wis diblokir ing Instagram kanthi langkah-langkah sederhana iki

Instagram

Facebook, Twitter, Instagram, TikTok ... minangka sawetara jaringan sosial sing digunakake atusan yuta pangguna saben dina dilaporake babagan warta sing paling disenengi, penyanyi favorit, politisi, aktor utawa kepribadian ... Temenan, ora mesthi udan miturut kekarepane kabeh wong lan ora kabeh wong bisa setuju karo pendapat para selebriti utawa kita, tanpa kudu maju.

Biasane, yen pangguna nemokake sawetara informasi sing diterbitake, kanthi format teks, audio utawa video, lan ora disenengi, umume menehi kesempatan kaping pindho. sadurunge nyopot utawa mblokir sampeyan kanthi langsung supaya feed sampeyan ora nuduhake informasi saka akun kasebut maneh. Ing kasus Instagram, Kepiye kita ngerti manawa dheweke ngalangi kita?

Instagram wis mangan Facebook kanthi dhasar ing antarane sing paling enom, umume ing antarane wong-wong sing umure padha utawa luwih enom tinimbang jaringan sosial sing digawe Mark Zuckerberg ing taun 2004. Instagram, kayata Facebook, ora ngandhani manawa dheweke wis ngalangi kita, mula kita kepeksa nggunakake serangkaian trik supaya bisa mriksa manawa kanca utawa sedulur pancen wis ngalangi utawa ora.

Artikel sing gegandhengan:
Kepiye ngerti yen sampeyan wis diblokir ing Facebook nganggo trik kasebut

Apa aku wis diblokir ing Instagram?

Aku wis diblokir ing Instagram

Instagram, kaya Facebook, ora bakal ngandhani kapan wae yen pangguna wis ngalangi kita, kanthi alesan sing jelas: ora pengin dadi pelopor masalah ing antarane pangguna. Instagram ngetutake dalan sing padha karo pangguna sing mblokir wong liya: goleki ing panggon liya lan aja golek konfrontasi kanthi menehi katrangan manawa dheweke wis diblokir.

Minangka Kitab Suci ngandika: Cara gusti ora bisa dipecatlan saben pangguna duwe alesan sing beda kanggo nggawe kesimpulan yen sing paling apik yaiku mblokir pangguna sing disenengi.

Cara kanggo ngerti apa aku wis diblokir ing Instagram

Ora katon ing telusuran pangguna

Nggoleki ing Instagram

Blok Instagram, blok lan ora ngidini pangguna diblokir goleki maneh ing jaringan sosial kanggo nambah dadi kanca. Yen ora katon ing asil telusuran, tegese mung diblokir.

Sampeyan ora bisa ngirim pesen marang dheweke

Yen sadurunge wis njaga kontak liwat aplikasi lan saiki sampeyan mriksa kepiye ora ana pesen sing bisa dikirim (opsi kanggo ngirim ora kasedhiya), minangka gejala liyane sing wis diblokir.

Sampeyan ora bisa ndeleng kirimane

Yen sampeyan kepengin ngerti kenapa akun kanca utawa anggota kulawarga sampeyan ora nerbitake apa-apa nalika iku saka komuni saben dina, kita nemokake siji maneh akibat pamblokiran liwat Instagram, amarga ora ngidini kita ngakses publikasi akun sing ngalangi.

Sampeyan ora bisa menehi tag ing foto

Tag wong ing Instagram

Yen sampeyan ora bisa menehi tag kanca sampeyan uga Ing foto sing dikirim ing Instagram, katon utawa ora, amarga sampeyan diblokir. Sanajan sejatine Instagram, kayata Facebook, ngidini kita konfirmasi yen pengin diwenehi tag ing foto, opsi iki ora ana gandhengane karo mblokir pangguna saka jaringan sosial.

Ora ngetutake sampeyan minangka kanca

Aku ninggalake cara iki kanggo pungkasan amarga bisa uga iku sing pertama sing sampeyan coba Nalika sampeyan wis ngerti yen sampeyan ora ngerti apa-apa bab kekancan sing kayane wis ngalangi sampeyan.

Nalika Instagram mblokir pangguna, dheweke bakal mbusak dhaptar kanca lan ora bisa njaluk kekancan maneh kajaba wis dikunci maneh.

Cara mbukak blokir ing Instagram

Akun pribadi ing Instagram

Yen sampeyan cukup Bejo duwe nomer telpon saka kanca utawa anggota kulawarga, sing paling cepet lan gampang ditindakake yaiku kontak karo WhatsApp kanthi telpon sing gampang kanggo ngrampungake lan supaya sampeyan mbukak blokir sampeyan supaya sampeyan bisa entuk akses maneh menyang akun sampeyan. Iki minangka cara sing paling masuk akal. Nanging ana liyane:

Bukak akun anyar ing Instagram

Yen sampeyan ora duwe informasi kontak, solusine yaiku mbukak akun liyane ing Instagram menyang tindakake pangguna kasebut anggere akun kasebut ora pribadi, amarga ing kasus iki, sampeyan kudu nampa konfirmasi saka wong kasebut.

Temokake ing jaringan sosial liyane

Facebook

Pangguna normal, sing dudu selebriti, biasane nggunakake jaringan sosial siji, kajaba sampeyan seneng ana ing kabeh acara kasebut. Yen iki, sampeyan bisa milih supaya bisa ngubungi jaringan sosial liyane sing kasedhiya, yaiku Twitter, Facebook, Snapchat ...

Curiga karo aplikasi web lan layanan

Akeh wong duwe katergantungan sing ora sehat ing jumlah pengikut lan wong sing bisa mblokir sampeyan ing sawijining wektu. Loro-lorone ing App Store lan ing Play Store lan internet, kita bisa nemokake macem-macem layanan sing kasedhiya Dheweke yakin manawa bisa ngonfirmasi ora mung yen kita diblokir dening pangguna, nanging Kajaba iku, iki uga ngidini kita ngerti sapa sing wis mandheg ngetutake kita lan kapan dheweke kelakon.

Kabeh aplikasi / layanan web iki yaiku ngakses akun menyang ngerti kontak kita, analisa selera lan preferensi banjur didol kanggo pengiklan potensial. Nanging uga sing paling mbebayani yaiku akses menyang akun kita, mula bisa nerbitake apa wae sing dikarepake.

Untunge, iku sederhana mbusak akses menyang aplikasi kasebut / layanan web liwat aplikasi sing sah ing pilihan konfigurasi kanggo saben aplikasi, yaiku Facebook, Instagram, Twitter ...


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.