Cara ndandani kesalahan Pengalaman Geforce 0x0003

kesalahan pengalaman geforce 0x0003

Iki dudu pisanan ngobrol babagan kesalahan aneh sing kedadeyan karo Geforce Experience. Ing kesempatan iki, kita bakal khusus ngrampungake Kesalahan Geforce Pengalaman 0x0003. Yen masalah cilik iki wis muncul, sampeyan kudu ngerti yen sampeyan wis teka ing panggonan sing bener kanggo nambani. Kita bakal menehi kabeh solusi sing bisa utawa paling efektif sajrone artikel iki. Sampeyan ora prelu kuwatir babagan PC utawa liya-liyane, kabeh bisa dirampungake kanthi rame.

Yen sampeyan ora dadi topik Nvidia Geforce Pengalaman sampeyandudu driver Nvidia sing paling umum digunakake kanggo Windows 10. Nyatane, yen sampeyan main game video, bisa uga sampeyan wis akrab amarga sampeyan bakal nggunakake ing PC lan sampeyan bakal bisa ndeleng kanthi nyata. Iki minangka salah sawijining sing paling penting kanggo tujuan iki yen sampeyan pangguna kertu grafis Nnvidia. Minangka aturan umum, iku paling nyebar ing pasar lan paling asring digunakake ing meh kabeh PC sing sampeyan tuku ing meh kabeh toko.

Artikel sing gegandhengan:
Solusi kanggo "tampilan sing nyambung menyang Nvidia GPU ora digunakake"

Apa sing kedadeyan ing kene kanthi pengalaman Nvidia Geforce yaiku - kaya meh kabeh - nganyari Windows 10 anyar sing gagal. Akeh kasus kesalahan sing dilaporake dening pangguna Windows lan Nvidia Experience. Nyatane, sing luwih pas, bakal dadi kesalahan pengalaman Geforce 0x0003, yaiku, kanggo luwih nemtokake 0x0003. Nalika urip maneh PC, akeh pangguna sing ndeleng kode kesalahan iki Iki minangka kedadeyan sing kedadeyan wiwit Windows 7 lan kita duwe solusi. 

Apa sing kita ngerteni babagan Pengalaman Nvidia Geforce?

Pengalaman Geforce Nvidia

Pengalaman Nvidia Geforce umume minangka aplikasi utawa piranti lunak desktop kanggo PC sing dirancang lan digawe kanthi eksklusif lan khusus kanggo nawakake pangguna kertu grafis Nvidia (utamane) kinerja sing luwih apik nalika main game video saiki, salah siji sing paling nuntut. Apa sing biasane ditindakake yaiku nggawe konfigurasi sing apik sing disesuaikan karo PC lan driver Nvidia Geforce sing luwih anyar.

Aja kuwatir amarga driver Nvidia Geforce kanggo kertu grafis luwih fleksibel, nanging ya, yen sampeyan pangguna Windows Server - sing wis langka, nanging bisa diwenehake- sampeyan kudu instal dhewe supaya bisa nggunakake driver Nvidia Shield ing PC. Yen ora, sampeyan ora kudu kuwatir babar pisan.

Napa kesalahan kode Pengalaman Geforce 0x0003 katon?

Sawetara kewan omo wis dilaporake karo kode Pengalaman Nvidia Geforce iki lan mula kita kudu yakin manawa bug kasebut amarga salah sawijining sebab ing ngisor iki:

  • Layanan Nvidia Geforce saiki ora aktif
  • Sawetara driver utawa driver Nvidia rusak utawa ora bisa digunakake
  • Sampeyan duwe masalah karo adaptor jaringan
  • Nganyari Windows rusak utawa diinstal kanthi salah

Saiki kita bakal nyoba menehi solusi kanggo kabeh iki lan ing asas manawa paragraf ing ngisor iki kudu ngatasi masalah sampeyan kanthi kesalahan Geforce Experience 0x0003 tanpa ana masalah. Aja padha sumelang. Kita lunga ing kono kanthi solusi sing beda kanggo kesalahan:

Solusi 1: Menehi idin liyane kanggo Nvidia Geforce kanggo sesambungan karo desktop

Kanggo nindakake iki, kita kudu miwiti mbukak jendhela sing mbukak, yaiku, pencet tombol Windows + R banjur ketik jendhela services.msc banjur pencet tombol Enter ing keyboard kanggo mbukak Layanan. Sawise rampung langkah-langkah kasebut, sampeyan kudu mudhun lan temokake 'Nvidia telemetry Container' banjur klik-tengen kanggo ngetik propertie.

Saiki yen wis ana ing properti, sampeyan kudu milih tab mlebu banjur ngidini layanan kasebut berinteraksi karo desktop, aktifake. Yen sampeyan ndeleng dipateni, aktifake. Sampeyan kudu mbaleni langkah iki kanthi layanan ing ngisor iki sing bakal sampeyan deleng ing dhaptar lan sawise ngrampungake restart iki lan nyoba kanggo ndeleng manawa kesalahan pengalaman geforce 0x0003 wis ora katon.

  • Layanan Tampilan Nvidia
  • Wadhah Sistem Lokal Nvidia
  • Wadhah Jaringan Nvidia

Solusi 2: Instal maneh Nvidia Geforce

Nvidia geforce

Aku bisa nyewa sampeyan luwih akeh kanthi kasunyatan instal maneh Nvidia Geforce. Mula, sawise sampeyan instal maneh lan kabeh driver Nvidia ora bisa digunakake maneh, sampeyan kudu urip maneh PC lan nyoba kanggo ndeleng manawa kesalahan sing misuwur sing saiki nulis lan maca artikel iki bisa ditanggulangi lan saiki kita mung tinggal.

Kanggo nindakake iki sampeyan kudu instal kabeh driver Nvidia dhisik. Kanggo nindakake kanthi cepet, sampeyan mung kudu ngetutake langkah iki:

Bali menyang jendela sing mbukak nganggo Windows + R lan ketik appwiz.cpl banjur pencet Enter ing keyboard sampeyan. Saiki program lan fitur bakal mbukak kanggo sampeyan. Sampeyan kudu golek program Nvidia banjur rampung klik tengen instal. Sawise sampeyan tindakake langkah iki, restart PC maneh lan unduh maneh kabeh driver Nvidia kanggo Windows 10. Priksa manawa mesthi versi paling anyar.

Solusi 3: Reset adaptor jaringan

Sejatine iki minangka kesalahan lan solusi sing paling ora dilaporake nanging bisa uga kedadeyan sampeyan lan ora salah yen nyoba. Supaya bisa ngreset adaptor jaringan Sampeyan kudu ngetutake langkah-langkah ing ngisor iki:

Kanggo miwiti, kita kudu bali menyang jendela sing mbukak maneh nganggo Windows + R. Saiki ketik cmd banjur pencet Control + shift + Enter kanggo mbukak command prompt administrator. Sampeyan kudu ngetik perintah ing kana reset netsh winsock banjur pencet tombol Enter. Sawise nindakake iki, sampeyan bisa miwiti maneh ing PC maneh lan ndeleng manawa kesalahan kasebut wis didandani utawa ora.

Solusi 4: Download driver grafis paling anyar

Nvidia GPU

Yen sampeyan wis tekan saiki lan ora ana sing bisa sukses, iki wis rada nekat nanging bisa mlaku. Aja nyerah. Pilihan lan solusi pungkasan yaiku ndownload lan instal maneh versi driver grafis paling anyar Pengalaman Nvidia Geforce kanggo Windows 10. Kepala menyang situs web resmi lan unduh kabeh dhaptar driver sing kompatibel karo sistem lan PC. Yen wis diinstal, restart maneh lan priksa manawa wis didandani.

Muga-muga artikel iki migunani kanggo sampeyan lan sampeyan bisa ngatasi kesalahan pengalaman Geforce 0x0003. Ndeleng sampeyan ing artikel sabanjure kanggo mbantu sampeyan lan menehi informasi. Apa wae sing bisa menehi sampeyan masalah utawa pendapat ing kothak komentar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.