10 kulit Fortnite paling populer ing taun 2021

Kulit Fortnite 2021

Jumlah kulit sing kasedhiya ing Fortnite beda-beda saben minggu. Jumlah total kulit sing wis dirilis ing game kasebut ngluwihi 1.000. Kanthi jumlah sing akeh banget, kemungkinan kita bakal mesthi ketemu pemain sing nggunakake kulit sing ora ngerti lan pengin.

Yen sampeyan pengin ngerti apa kulit Fortnite sing paling populer?, Aku ngajak sampeyan terus maca artikel iki, supaya sampeyan bisa nemokake kostum sing paling populer wiwit musim pertama judhul royale perang iki sing misuwur ing pasar taun 2017.

Artikel sing gegandhengan:
100 ide jeneng kanggo Fortnite sing bakal disenengi

Apa sing diarani kulit

Fortnite

Yen sampeyan wis nate ngerti apa tegese kulit, tembung kasebut saka basa Inggris lan tegese kulit. Ing game video, nuduhake tampilan karakter, senjata lan / utawa obyek liyane dadi kita bisa nerjemahake minangka sandhangan, sandhangan sing mung ngowahi tampilan karakter.

Kajaba sawetara istiméwa, kayata promosi utawa acara khusus, kabeh kulit wis dibayar ing Game Gratis kanggo Main, yaiku game sing bisa kita unduh kanthi gratis lan kita bisa main tanpa kudu nandur modal sak euro, amarga iki, bebarengan karo pass perang sing cocog, mung siji cara monetisasi sing duwe.

Apa padha nambah katrampilan?

Kulit aja menehi pangowahan kanggo kabisan karakter kasebut lan dheweke mung mengaruhi estetika sing ditampilake. Sawetara kulit nawakake warna sing ngidini para pemain bisa nyamur ing lingkungane, mula umume luwih akeh digunakake tinimbang liyane, iki dadi siji-sijine kaunggulan babagan playability sing bisa ditawakake.

Pira regane kulit Fortnite

V-Bucks Gratis ing Fortnite

Rega kulit Fortnite beda-beda amarga gumantung karo rong faktor utama:

  • Kulit digawe dening lan kanggo game. Kulit sing digawe lan kanggo game biasane luwih murah tinimbang sing diilhami dening karakter fiksi. Kulit sing digawe dening lan game duwe rega sing beda-beda antarane 1.000 lan 1.500 V-Bucks.
  • Kulit adhedhasar karakter fiksi (komik, film, seri ...). Kulit iki biasane luwih larang amarga Epic kudu mbayar hak sing cocog supaya bisa nggunakake gambar kasebut lan didol ing toko game. Kulit karakter fiksi duwe rega sing beda-beda antara 1.500 lan 2.000 V-Bucks.

Wusana, toko Fortnite nawakake bungkus kulit sing kalebu, saliyane kulit kanggo karakter, kulit kanggo gaman, model pickaxe lan plenum.

Artikel sing gegandhengan:
Trik dadi ahli ing Fortnite

Bungkus kasebut dheweke apik banget amarga dheweke menehi diskon diskon sing penting kanggo mandhiri kabeh obyek sing nyipta.

Klasifikasi kulit

Kulit Fortnite diklasifikasikake dadi 6 kategori:

  • Umume (ijo)
  • Langka (biru)
  • Legendaris (emas)
  • Epik (ungu)
  • Idola (abang)
  • Edisi winates (abang)

Kulit Fortnite sing paling populer

Ksatria ireng

Ksatria ireng

Kulit Ksatria Ireng minangka salah sawijining veteran lan populer Antarane pemain sing paling dawa main Fortnite, amarga kasedhiya gratis liwat Battle Pass musim kaping loro Bab 1.

Desain kulit Ksatria Ireng mirip banget karo a ksatria abad pertengahan kanthi waja lan ireng. Kajaba iku, minangka tas ransel, nggabungake tameng sing digunakake ing jaman sejarah nalika karakter kasebut diilhami.

Jeng abang

Jeng abang

La versi wanita kulit Black Knight yaiku Red Lady, kulit legendaris kanthi penampilan sing padha nanging kanthi warna abang. Kulit kasebut diwiwiti ing Fortnite wiwit awal, ing 2017 lan wiwit iku, wis kasedhiya ing toko Fortnite kanthi rutin.

Midas

Midas

Sanajan tekan Fortnite ing Februari 2020, kulit Midas salah siji sing paling populer setaun sawise dibebasake. Ing Epic Games, dheweke ngerti sukses sing wis dikatutake kulit iki ing pass battle, lan dheweke wis nerbitake versi kulit anyar saliyane ngluncurake versi wanita sing dibaptis dadi Marigold.

marigold

Kulit Midas Panas minangka salah sawijining varian karakter iki, karakter epik kanthi klambi musim panas sing nganggo lan tanpa klambi, kebak tato lan ngowahi emas nalika nambah mateni loker.

Drift

Drift

Kulit Drift, sing teka ing sandhinge Battle Pass ing taun 2018, minangka salah sawijining kulit sing paling populer ing kalangan pemain Fortnite. Kulit iki nawakake gaya sing beda-beda transformasi, minangka gaya sing ana ing tengah gambar ndhuwur, sing paling berkembang lan populer ing judhul Game Epik iki.

John Wick

Skins

Waralaba John Wick wis dadi sukses box office sing, ora kaget, uga wis tekan Fortnite ing jejere bedhil lan tas ransel ing kategori legendaris. Kanthi mbebasake John Wick 3, kulit iki katon ing game kanthi rong gaya: klambi kanggo mateni nganggo rambut lan rambut sing dicukur nganggo rambut mudhun.

Raven Rebirth

Gagak lair maneh

Gagak, watake adhedhasar Remaja Titanas DC (Titen Remaja) teka ing Fortnite kanthi Bab 6 Musim 2 Battle Pass lan kasedhiya kanthi 3 gaya sing beda. Ora bakal bingung karo kulit Raven sing dirilis ing game kasebut ing taun 2018.

Katalis

Katalis

Kulit wanita legendaris sing teka ing musim 10 Bab 1 lan kasedhiya ing 11 macem-macem bentuk, sing ngidini kita nggawe pribadi nganggo utawa tanpa topeng lan nganggo utawa tanpa gaun dawa.

Agen Super Pisang

Agen Babano

Salah sawijining kulit paling narik kawigaten lan kekasihPara pemain Fortnite ngenalake game kasebut ing musim kapindho Bab 2 lan nuduhake gedhang nganggo setelan kaya telik telik. Kulit iki adhedhasar ing asli tanpa tambahan, kulit sing wis diwasa nalika game terus maju lan teka ing Fortnite ing musim 8 Bab 1

Pisang Potasius

Semono uga sukses saka agen Banano sing bisa kanthi rutin nemokake varian ing toko Fortnite kayata Tanpa cangkang (nganggo klambi pantai) lan Pisang Potasius (ing ndhuwur garis kasebut), kulit adhedhasar gladiator Roma kuno.

Prajurit Tengkorak

Prajurit Tengkorak

Kulit Prajurit Tengkorak kalebu ing kategori kulit Epik lan dirilis ing musim 1, dadi salah sawijining veteran paling akeh ing dhaptar iki bebarengan karo Black Knight. Kasedhiya telung gaya, kabeh makili balung awak manungsa.

Ranger Tengkorak

La versi wanita Skull Soldier Es Montaraz Calavera, kulit sing kalebu ing kategori Langka lan mung kasedhiya ing rong versi saka telung sing ditawakake versi pria.

Kawasaki Quinn

Kawasaki Quinn

La pahlawan DC jahat tekan toko Fortnite wulan Februari 2020 lan wiwit saiki wis nampa versi anyar. Kulit sing bisa ditemokake ing garis kasebut dijupuk saka film kasebut Pasukan Bunuh Diri lan kasedhiya ing rong versi.

Harley Quinn lair maneh Iki minangka salah sawijining kulit karakter DC iki, sanajan durung sukses kaya sing asli adhedhasar film kasebut.

Xenomorph

Xenomorph

Film saga Alien muncul ing wiwitan 2021 ing Fortnite. Salah sawijining kulit paling cepet ing game kasebut yaiku Xenoform, kulit epik sing bisa dituku bebarengan karo Ellen Ripley utawa mandiri.

T-800

T-800

Kulit T-800 saka film saga Terminator Epik, lan kaya Xenoform, kita bisa tuku bareng karo Sarah Connor utawa kanthi mandhiri.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.