Laptop game paling apik ing taun 2020

laptop game

Yen sampeyan rencana tuku komputer lan seneng game video, sampeyan kudu ngerti sawetara laptop game paling apik sing bisa ditemokake ing pasar. Komputer kasebut cukup kuat supaya sampeyan bisa mbukak game video paling anyar kanthi kinerja sing apik, uga judhul AAA.

Uga, ora mung bisa digunakake kanggo game video, uga kanggo tugas liyane sing paling macem-macem, lan uga kanggo tugas sing spesifik kayata desain grafis, lsp. Lan thanks kanggo fitur hardware. Apa tujuane, sing kudu sampeyan jelasake yaiku seri rekomendasi lan kunci kanggo milih sing paling cocog karo kabutuhan sampeyan.

Perbandingan laptop game paling apik

Yen sampeyan ora duwe ilmu teknis utawa pengin supaya luwih gampang kanggo sampeyan, sampeyan bisa tuku salah sawijining model sing paling apik laptop game ing pasar. Kabeh mau duwe ciri khas sing apik supaya bisa mbukak video game kanthi lancar, kanthi resolusi sing apik lan luwih saka tarif FPS sing layak… Kajaba iku, ana produk ing macem-macem rentang supaya sampeyan bisa milih sing paling cocog karo anggaran sampeyan .

MSI GS75 Siluman 10SE-045ES

MSI GS75 Stealth 10SE-045ES - Laptop FHD 17.3 "(Intel Core i7-10750H, RAM 32GB, 1TB ...
  • Prosesor Intel i7-10750H (6 Cor, 12 MB Cache, 2.6 GHz nganti 5 GHz)
  • 32GB * 2 DDR4 2666MHz RAM

El MSI GS75 Stealth iku salah siji saka laptop game paling apik. Produk khusus saka perusahaan Taiwan sing dirancang khusus kanggo tampil paling apik ing bidhang video game. Thanks kanggo ciri teknis utamane:

  • CPU: Intel Core i7-10750H
  • Ram: 32GB DDR4
  • GPU: NVIDIA GeForce RTX 2060 kanthi 6GB GDDR6
  • Panyimpenan: 1TB SSD M.2 NVMe PCIe
  • Layar: 17.3 ″ FHD (1920x1080px), 240Hz Lancip Bezel, lan meh 100% sRGB

Acer Predator Helios 300 PH315-53-77M4

Acer Predator Helios 300 - 15.6 "Laptop Laptop FullHD (Intel Core i7-9750H, RAM 8GB, ...
  • Layar 15.6 ", LCD LED IPS FullHD 1920x1080
  • Prosesor Intel Core i7-9750H (Hexa Core, 12 MB Cache, 2.6 GHz nganti 4.5 GHz)

Teka saka china sampeyan duwe Acer Predator Helios 300 Series. Model sing dilengkapi hardware paling anyar kanggo tampil paling apik lan rega sing luwih terjangkau tinimbang sing sadurunge. Iki uga luwih kompak amarga layar sing luwih cilik, lan uga nduweni rincian sing disenengi para pemain game, kayata keyboard RGB. Minangka fitur liyane:

  • CPU: Intel Core i7-1075H
  • Ram: 16GB DDR4
  • GPU: NVIDIA GeForce RTX 2070 kanthi 8GB GDDR6
  • Panyimpenan: 1TB SSD M.2 NVMe PCIe
  • Layar: 15.6 ″ FHD IPS 144Hz Slim Bezel LCD FHD IPS (1920x1080px) 3ms

ASUS Rog Zephyrus G15 GA502IU-AL011

ASUS ROG Zephyrus G15 GA502IU-AL011 - Laptop Gaming 15.6 "FHD 144Hz (Ryzen 7 4800HS, ...
  • 15.6 "FullHD (1920x1080) layar 144Hz
  • Prosesor AMD Ryzen 7 4800HS

Alternatif sing apik kanggo tim sadurunge yaiku sing menehi teken ASUS Taiwanese kanthi Zephyrus G15 saka seri khusus game ROG. Karya seni sejati kanggo game lan salah sawijining motherboard paling apik ing pasar sing digawe ASUS dhewe. Kasedhiya dilengkapi salah sawijining versi paling anyar saka chip AMD sing dadi angel banget ing Intel. Nilai dhuwit sing apik banget tanpa ngorbanake kinerja perangkat keras sing kuat:

  • CPU: AMD Ryzen 7 4800H
  • Ram: 16GB DDR4
  • GPU: NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti kanthi 6GB GDDR6
  • Panyimpenan: 1TB SSD M.2 NVMe PCIe
  • Layar: 15.6 ″ LED Backlit FHD (1920x1080px) 16: 9 144Hz 250nit Anti-Glare IPS level

Lenovo Legion 5 15IMH05

Lenovo Legion 5 - Laptop Gaming 15.6 "FullHD 144Hz (Intel Core i7-10750H, RAM 8GB, 512GB SSD, ...
  • Layar 15.6 ", FullHD 1920 x 1080 piksel, 144Hz, 300 nits
  • Prosesor Intel Core i7-10750H (6C / 12T, 2.6 / 5.0GHz, 12MB)

Yen sampeyan pengin barang sing luwih terjangkau, Lenovo Tionghoa uga duwe salah sawijining produk sing bakal disenengi. Iki minangka salah sawijining model notebook game, ing Legiun 5. Ing desain iki, dheweke wis ngilangi akeh "dekorasi" lan ekstra sing ora larang lan wis fokus karo sing penting, interior:

  • CPU: Intel Core i7-10750H
  • Ram: 8GB DDR4
  • GPU: NVIDIA GeForce GTX 1650 kanthi 4GB GDDR6
  • Panyimpenan: 512GB SSD M.2 NVMe PCIe
  • Layar: 15.6 ″ FHD (1920 × 1080) WVA 250nits Anti-silau, 120Hz, 45% NTSC

HP Pavilion Gaming 15-ec1015ns

Pungkasan, HP Pavilion Gaming. Model seri Pavilion sing dirancang khusus kanggo tampil karo game video paling anyar ing pasar, nanging kanthi rega sing cukup larang. Supaya sing duwe anggaran luwih murah aja nganti dolanan. Aja diapusi regane, duwe hardware sing janjeni:

  • CPU: AMD Ryzen 5 4600H
  • Ram: 8GB DDR4
  • GPU: NVIDIA GeForce GTX 1650 kanthi 4GB GDDR6
  • Panyimpenan: 512GB SSD M.2 NVMe PCIe
  • Layar: 15,6 ″ SVA FullHD (1920x1080px), anti-silau, mikro-edge, lampu latar WLED, 220 nits, 45% NTSC

Pira regane regane laptop paling apik?

Pira regane laptop game

Laptop game dudu rega sing murah, mula kalebu perangkat keras sing cukup kuat. Nanging ora ateges sampeyan kudu mbayar luwih saka 1000 €. Nanging, kanggo entuk tim kanthi kinerja sing apik banget kanggo triple A pungkasan, mula sampeyan kudu nyedhaki alangan 1000.

Nanging ana uga sawetara model laptop game murah, kayadene HP ing dhaptar. Jinis laptop biasane kalebu chip mikroprosesor karo SKU kanggo mainstream, yaiku AMD Ryzen 5 lan Intel Core i5. Kripik kasebut dudu sing luwih ala tinimbang Ryzen 7 lan Core i7, nyatane, prestasine bisa uga padha sanajan duwe inti sing luwih sithik.

Alasané supaya video game saiki ora bisa njupuk kauntungan saka paralelisme tingkat kernel. Kanthi tembung liya, yen dingerteni, luwih akeh Ghz luwih becik tinimbang luwih akeh intine.

Temenan, yen sampeyan pengin luwih saka sekedar muter video game, kayata kompilasi, virtualisasi, rendering, lsp., sampeyan bakal nggunakake piranti lunak sing nuntut akeh sumber daya. Mula, ana kemungkinan manawa ing kasus kasebut milih model laptop sing rada kuat lan larang.

Nanging kaya sing sampeyan ngerteni, sampeyan bisa milih peralatan kanggo para gamer sing bisa mbukak saka 600 nganti 2000 € rata-rata. Secara pribadi, aku ora nyaranake sampeyan ngluwihi angka kasebut, mudhun utawa munggah. Alasane amarga laptop sing murah banget bakal meksa sampeyan supaya bisa ngeculake setelan grafis game video supaya bisa mlaku kanthi lancar, utamane kanggo judhul sing luwih nuntut utawa sing bakal teka.

Lan peralatan sing ngluwihi € 2000 utawa € 3000 ora ateges ora nambah kenaikan kinerja regane. Malah luwih sithik komputer sing nggunakake chip Ryzen 9 utawa Core i9, elinga yen luwih becik entuk chip kanthi frekuensi jam sing luwih dhuwur tinimbang sing duwe akeh intine nalika ngobrol babagan game ...

Aku mungkasi karo tip, lan yen sampeyan kerep ngganti laptop, umpamane saben taun, sampeyan bisa milih piranti sing luwih murah. Sampeyan bakal ngirit akeh dhuwit. Saliyane, yen sampeyan pengin suwene bisa, bisa uga kudu nggawe investasi dhisikan sing luwih gedhe lan tuku sing luwih kuat supaya ora cepet tanggal ...

Merk laptop laptop paling populer

merek laptop game

La merek laptop game sampeyan iku uga penting. Sejatine ora mengaruhi kinerja game video, nanging mengaruhi kualitas komponen lan rakitan. Mula, sampeyan ora bakal entuk produk sing bisa ngganggu sampeyan ing jangka pendek utawa duwe masalah desain sing nyebabake panas banget.

Pancen milih merek kaya MSI, HP, ASUS, Acer, Lenovo, lsp., ora njamin manawa para insinyur sing ana ing desaine durung "dosa" kanthi optimis babagan pendinginan, amarga bisa uga ana sawetara model sing ana masalah ing pabrik kasebut. Nanging kemungkinan iki ora bakal kedadeyan utawa bakal ana masalah liyane.

Merek sing wis dakkandhakake kalebu sing paling dihargai lan sing duwe posisi apik ing analisis reliabilitas. Mula, yen pengin peralatan sing dipercaya, sampeyan kudu milih salah sawijine.

Ana sawetara merek liyane, utawa luwih becik model, sing duwe mupangate padha karo perusahaan gedhe kasebut. Nyatane, sawetara model diprodhuksi ing pabrik sing padha karo ODM. Nanging kanthi pribadi, aku ora bakal nanggung risiko tanpa ngerti manawa sejatine nduweni kualitas sing sampeyan goleki.

Yen sampeyan kepengin weruh ODM apa, jarene singkatan kasebut Produsen Desain Asli, lan kabeh iku ora liya minangka pabrik sing nggawe pirang-pirang merek liyane. Iki umume wis umum ing komputasi, dadi sampeyan bisa uga ngerti yen loro model saingan diproduksi ing papan sing padha.

Contone:

  • Elektronik Compal- Biasane pabrik kanggo Dell, Toshiba, HP lan Acer. Nyatane, yen sampeyan tuku Acer bisa 45% wektu kasebut diprodhuksi.
  • Komputer Quanta: Iki minangka manufaktur laptop paling gedhe ing saindenging jagad, nggawe sawetara model Acer, Apple MacBook Pro, lsp.
  • Komputer ASUSTek: Ora mung tanggung jawab kanggo pabrik ASUS dhewe, nanging uga pabrik kanggo pabrik liyane, kayata Apple Macbooks.
  • Wilstron- Pabrik iki minangka salah sawijining sumber Dell sing paling penting, uga Compa Electronics. Dadi, gumantung saka model Dell, bakal diproduksi dening siji utawa liyane.
  • Foxconn Elektronik: salah siji sing paling misuwur ing babagan piranti manufaktur lan peralatan kanggo pihak katelu. Akeh produk kondhang sing dipasang ing pabrik-pabrike, kalebu sawetara MacBooks, Sony Vaios, lan pesenan kanggo HP lan Dell uga kala-kala dieksekusi.
  • MSI (Mikro-Bintang Internasional): ngasilake MSI dhewe lan uga kanggo pihak katelu.

Sing dakkarepake supaya sampeyan bisa ndeleng babagan iki rong rincian:

  • Variasi kualitas bahan lan rakitan ing antarane merek kadhang kurang.
  • Ora kabeh model merek sing padha kudu duwe kapercayan heterogen.

Endi golek transaksi laptop game paling apik

endi sing tuku online luwih murah

Yen sampeyan nggoleki laptop game rega paling apik, mesthine sampeyan kepengin weruh papan sing pas kanggo tuku. Sejatine, kasunyatane manawa rega paling kompetitif ditangani yaiku ing toko online. Contone, sampeyan bisa entuk model sing disaranake ing:

  • Amazon: Platform online Bezos minangka salah sawijining papan sing disenengi kanggo tuku pangguna sing akeh. Alasane yaiku supaya duwe macem-macem model sing bisa dipilih lan duwe saham sing apik. Kajaba iku, layanan kasebut bisa dipercaya lan ora bakal nyusahake sampeyan yen pengin dhuwit bali amarga produk wis salah tampa utawa ora dikarepake. Lan yen sampeyan rumangsa kurang, yen sampeyan duwe Amazon Prime, pengiriman bakal cepet banget, mula sampeyan ora kudu ngenteni game e-Sports.
  • Media Markt: Jerman minangka pilihan liyane sing ora bisa diambah. Sampeyan bisa tuku loro ing platform online lan ing titik penjualan sing paling cedhak. Dheweke duwe pilihan merek lan model sing apik, sanajan ora kaya Amazon.
  • Pengadilan Inggris: chain supermarket Spanyol iki minangka alternatif kanggo tuku laptop game. Layanane apik lan sampeyan bisa dipercaya. Intine sing ringkih yaiku regane, amarga rega kasebut paling murah banget. Nanging, yen sampeyan bisa njupuk kauntungan saka tawaran kayata Tecnoprices, Black Friday, utawa adol apa wae, sampeyan bisa entuk produk kanthi rega sing bathi.
  • Carrfour: rantai Prancis uga duwe bagean TI sing penting kanggo tuku laptop game. Kaya dene kasus loro sing sadurunge, sampeyan bisa milih opsi fisik utawa tuku online.
  • Komponen PC: Mbok minangka papan kasebut kanthi rega sing kompetitif lan kabeh merek lan model sing bisa dipilih. Kasunyatane, amarga dheweke tumindak mung perantara kaya Amazon. Mula, para bakul liyane sing nawakake produke liwat toko online kasebut. Efisiensi layanan pelanggan lan pangiriman apik ...

Ing endi wae, aku menehi saran supaya sampeyan blanja terus rega cukup lan aja tuku ing toko sing ora dikenal. Dheweke bisa uga duwe layanan sawise-adol lan uga situs web phishing ...

Apa sing diarani laptop game lan apa bedane karo liyane?

Laptop game, game video

Laptop gamer minangka komputer laptop biasa lan normal kajaba sawetara fitur khusus. Sekilas, model sing ditrapake kanggo game beda-beda ukuran lan bobote, luwih dhuwur tinimbang laptop konvensional utawa ultrabooks.

Mekaten amarga akeh sebab:

  • Dheweke cenderung duwe layar sing luwih gedhe ing sawetara kasus, sanajan umume nggunakake "cedhak standar" 15.6 ″.
  • Batere luwih gedhe, amarga kudu duwe kapasitas sing luwih gedhe supaya bisa menehi perangkat keras sing luwih "sregep" kanthi semangat.
  • Piranti kasebut luwih kuat, tegese kadang mbutuhake papan sing luwih akeh kanthi ora nggunakake elemen integral tartamtu, kanthi port ing sisih ndhuwur, lsp.
  • Kajaba iku, sistem pendinginan sing dileksanakake kanggo njaga watt kanthi suhu sithik uga luwih gedhe tinimbang notebook konvensional.

Yen ora padha persis, bisa uga sampeyan bisa nemokake sawetara rincian liyane kaya keyboard kanthi pencahayaan RGB (ora ing kabeh kasus), utawa trim modding tartamtu, lsp.

Mangkene, yen duwe hardware sing luwih kuat bakal ngilangi batere luwih dhisik tinimbang ing ultrabooks. Lan bakal ana bobot lan ukuran sing luwih gedhe Mobilitas wis suda.

Kunci kanggo milih sing paling apik

tips kanggo milih laptop game

Yen sampeyan mikir tuku laptop game kualitas rega, sampeyan kudu ngerti sawetara tombol kanggo ngerti cara milih sing luwih apik. Lan kadhang kala ana sawetara pangguna sing mbingungake pentinge komponen utawa karakteristik tartamtu sing ora pengaruhe kaya sing dipikirake, sing nggawe dheweke luwih akeh mbayar supaya ora entuk asil sing luwih apik.

Kanggo milih tim sing apik kanggo para pemain game sing paling penting es:

  • Brand: deleng bagean sing didedikake babagan babagan merek sing paling apik. Keandalan lan kualitas produk, lan uga rega pungkasan, bakal gumantung ing faktor iki.
  • CPU- Sembarang AMD Ryzen 5, AMD Ryzen 7, utawa mikroprosesor Intel Core i5 utawa Core i7 bakal ngidini sampeyan main game video kanthi lancar. Sampeyan ora prelu investasi luwih akeh dhuwit menyang Ryzen 9 / Threadripper utawa Core i9. Bakal mbuwang-mbuwang dhuwit, sampeyan ngerti manawa game video ora nguntungake paralelisme dhuwur ing babagan inti-count. Luwih becik sampeyan milih model kanthi frekuensi jam paling dhuwur, sing bakal dingerteni.
  • GPUKertu grafis kaya AMD Radeon RX 570 utawa NVIDIA GeForce GTX 1550 cekap kanggo game video 1080p. Nanging yen sampeyan pengin sing luwih apik, goleki komputer kanthi kertu grafis sing luwih unggul kaya sing disaranake ing pilihan. Kanggo memori VRAM, gumantung saka resolusi sing ditangani, kanggo FullHD kanthi 3 utawa 4GB ora apa-apa, kanggo resolusi sing luwih dhuwur kayata 4K, ora bakal luwih ala yen duwe 6-8GB.
  • RamNambah kakehan memori utama ora bakal nggawe game katon luwih apik. Kanthi 8GB, cukup kanggo mayoritas game video, sanajan telung triple A. Nanging, kanggo mesthekake yen wis memenuhi syarat sing disaranake, sampeyan bisa milih 16GB utawa tuku piranti kanthi 8GB lan nambah modul liyane yen ndhukung.
  • Panyimpenan: Penting banget yen sampeyan pengin game video dimuat kanthi cepet lan game ora tetep selawase, sampeyan mesthi milih SSD tinimbang HDD. Bentenipun pancen hard banget, hard drive solid state dadi luwih cepet ing akses.
  • Layar: Penting, supaya duwe resolusi sing apik, kayata FullHD utawa 4K. Ukurane ora penting, amarga aku ora nyaranake tuku piranti game ing ngisor 15.6 ″. Ing papan dolanan sing cilik, kabeh luwih rumit, ditambah karo mripat sampeyan. Minangka fitur liyane ing panel, goleki tarif nyegerake luwih dhuwur, ing ndhuwur 60Hz kanggo> 1080p. Contone, kanggo FullHD utawa luwih dhuwur, luwih becik yen 144Hz utawa 240Hz luwih gampang mainake video game. Babagan jinis panel (IPS, TN, VA, QLED, OLED), aja kepengin banget, nanging akeh pemain sing seneng karo TN lan LED, ngindhari IPS, sanajan sing terakhir wis apik banget lan sampeyan uga ora bakal weruh bedane sing jelas.
  • Pendinginan: ora pengaruh langsung marang kinerja, nanging ora langsung. Supaya semikonduktor bisa digunakake kanthi suhu sing luwih murah, ora mung bisa nindakake luwih akeh lan ngindhari kahanan throttling suhu dhuwur, nanging uga bakal nyegah masalah sing nyebabake reliabilitas utawa migunani chip, kayata elektromigrasi.
  • Piranti aku / OSanajan keyboard ing laptop iki biasane mekanik lan luwih kualitas, nanging luwih becik sampeyan priksa manawa wis ana. Ora penting banget yen duwe RGB, amarga rincian estetis murni, nanging kontrol sing cocog kanggo game sampeyan. Sampeyan bisa milih kanthi nggunakake kontrol njaba utawa kontroler, utawa keyboard / mouse game USB.
  • Baterei: Ora bakal langsung pengaruhe video game, nanging penting duwe kapasitas dhuwur (mAh utawa Wh) saengga bisa bertahan nganti pirang-pirang jam game. Nanging, yen sampeyan duwe stopkontak sing gampang, ora bakal ana masalah, masalahe yen sampeyan nggunakake ing papan tanpa colokan, kayata ing transportasi umum, taman, lsp. Nanging aja putus asa, sampeyan kudu ngerti manawa laptop game ora dirancang kanggo mobilitas lan efisiensi energi, dirancang supaya paling apik ... mula aja mbandhingake karo ultrabooks, ora masuk akal.

Kaluwihan kanggo tuku laptop game

kaluwihan lan cacat

Tuku laptop game kalebu seri kaluwihan lan cacat, kaya meh kabeh. Iki minangka pilihan lan sampeyan kudu nemokake kompromi sing paling apik miturut kabutuhan sampeyan. Nanging, ana sing percaya manawa laptop game mung kanggo hiburan, lan sejatine dudu.

Tim sing duwe ciri kasebut bisa dicocogake karo kabeh jinis tugas (otomatisasi kantor, pandhu arah, piranti lunak desain, virtualisasi, pangembangan, lsp.). Nyatane, duwe perangkat keras sing kuat bakal ngunggulake laptop lan ultrabook normal liyane.

Kaluwihan

  • Dheweke luwih kuat tinimbang sing normal. Iki bakal ngidini sampeyan kerja kanthi luwih cepet lan lancar kanggo tugas abot
  • Dheweke duwe layar kanthi kualitas apik banget, sing bisa menehi saran kanggo tugas multimedia liyane, kayata nonton film, desain grafis, editing foto, lsp.
  • Papan tombol sampeyan luwih apik kualitas, mula ora bakal menehi masalah yen sampeyan nggunakake intensif. Iki biasane mekanik, luwih unggul tinimbang membran.
  • Dheweke tundhuk karo fungsi lan aplikasi sing bakal diduweni laptop normal, dadi sampeyan bisa nindakake kabeh karo dheweke lan ora mung main ... Soko sing ora ditemoni kabeh tim normal, amarga akeh sing ora ngidini sampeyan main.

cacat

  • Dheweke luwih larang tinimbang normal amarga kekuwatane. Nanging iki bisa dibenerake lan kaya sing wis sampeyan tingali sadurunge, uga ana laptop game sing murah.
  • Bobot lan ukurane dhuwur, bisa bobote pirang kilo luwih. Untunge ana tas ransel game khusus kanggo transportasi.
  • Keandalane luwih murah tinimbang laptop normal, amarga nalika nggarap kacepetan lan suhu sing luwih dhuwur, uripe migunani disingkat.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.