Solusi kanggo "tampilan sing nyambung menyang Nvidia GPU ora digunakake"

sampeyan ora nggunakake tampilan sing gegandhengan karo nvidia gpu

Sithik mbaka sethithik, komputer anyar teka sing nambah karakteristik perangkat keras - sanajan ora prelu - sawetara masalah liyane sing ora nyenengake. Yen sampeyan wis teka ing kene lan maca artikel iki, sampeyan amarga sampeyan gagal, apa wae, sanajan kita bakal nyoba nemtokake maneh. "Sampeyan ora nggunakake tampilan sing gegandhengan karo Nvidia GPU" Apa sing katon ing layar?

Yen mangkono, kita bakal nyoba ngatasi sajrone paragraf ing ngisor iki ing artikel iki. Masalah iki wis ngganggu saben pangguna GPU Nvidia saben dina iki lan yen sampeyan ora ngerti apa masalahe, mula sampeyan ora kentekan niat. Apa sing kedadeyan sampeyan, lan ing kene kita mlebu kanggo nerangake masalah, yaiku sampeyan nglumpati pesen sing wis diandharake ing ndhuwur.

Yaiku, "sampeyan ora nggunakake tampilan sing kasambung karo Nvidia GPU." Ing basa Inggris, tegese "Setelan Tampilan Nvidia ora kasedhiya" minangka judhul, lan baris sawise nuduhake yen "Sampeyan saiki ora nggunakake tampilan sing dipasang ing Nvidia GPU".

Ana wong sing uga wis nglaporake manawa kepengin main game video nganggo kertu Nvidia, kesalahan sing dijlentrehake mundhak, amarga sampeyan ngetik panel kontrol lan nalika mbukak, katon. Kepiye iki? sing sejatine bisa digunakake nalika mbukak game intensif GPU kaya Battlefield. Lan kita ngerti sampeyan ora pengin nggunakake memori grafis Intel babar pisan wiwit cara kasebut meh ora ana game sing bakal mbukak. Kita bakal sinau luwih jero. Isih ana pangarep-arep kanggo pc sampeyan.

 

Solusi: Sampeyan ora nggunakake tampilan sing gegandhengan karo gvid Nvidia

Nvidia GTX

Babagan normal sing kedadeyan yaiku laptop sing wis nyedhiyakake memori grafis Intel sing integral utawa integral lan selehake GPU Nvidia kanggo nyoba ngirit daya. Biasane kedadeyan yen sampeyan ora mbukak program utawa game video sing mbutuhake grafis utawa sethithik, komputer bisa mlumpat kaya sing dibutuhake.

Kita bakal menehi conto: sampeyan pengin main game video kaya perang, lan nganti saiki, sampeyan isih ana ing desktop maca txt, nalika ngluncurake game video kasebut, Nvidia Optimus ndeteksi banjur mlumpat nggunakake GPU saka Nvidia.

Yen laptop kinerja sampeyan kurang, yaiku hardware sing kurang kanggo njupuk game video, iki uga bakal sampeyan alami. Minangka aturan umum, sampeyan bakal nggunakake sing terintegrasi. Mesthine, nalika ngakses panel kontrol kertu grafis Nvidia, sampeyan bisa ngganti lan ngaktifake kertu grafis Nvidia lan saka kana ngakses konfigurasi kasebut. Mesthi wae, yen sampeyan ora duwe driver sing bener, ora preduli sampeyan usaha, ora bakal ngidini sampeyan ngowahi. Aja nyoba nganyari, ora bakal ngidini sampeyan.

Kasunyatane, umum banget kanggo kabeh pangguna sing ndeteksi kesalahan "sampeyan ora nggunakake layar sing gegandhengan karo nvidia gpu", sing pertama yaiku nganyari driver, sanajan umume, uga ora nyukupi. Saiki, sawise panjelasan ringkes iki, kita terus menehi solusi babagan kesalahan Nvidia GPU. 

Solusi kegagalan 1: Coba pasang layar utawa monitor menyang port kertu grafis Nvidia

PC mburi

Yen iki kedadeyan sampeyan lan sampeyan duwe komputer menara, yaiku komputer desktop, bisa uga gedhe kegagalan monitor sing disambungake menyang port sing salah. Sampeyan kudu wis nyambung menyang slot ing endi kertu grafis, yaiku GPU Nvidia. Ing kasus ora kanggo piring. Minangka aturan umum lan kanggo nuntun sampeyan, kertu grafis Nvidia utawa GPU kudu dipasang ing slot ngisor. Ing gambar sampeyan ndeleng konektor abang. Sampeyan bakal nemokake ing kana. Yen layar sampeyan wis nyambung ing sisih ndhuwur, layar kasebut nyambung banget.

Aja wedi nalika miwiti ndeleng pc, sing biasane sampeyan ora ngerti babagan iki lan sampeyan duwe sewu kabel sing disambungake. Mung ndeteksi ing endi sambungan GPU utawa kertu grafis banjur nyambung port ing kana DVI utawa port HDMI ing tampilan sampeyan. Sawise nindakake iki, sampeyan kudu sok dong mirsani manawa wis bisa digunakake lan ora menehi kesalahan GPU. Yen ngono, kita bakal mriksa cara liyane adhedhasar driver sing wis dibahas sadurunge, amarga yen sampeyan kabeh bisa nyambung kanthi pas, bisa uga ana kesalahan para supir.

Solusi kegagalan 2: Copot instal driver utawa driver lan coba instal maneh sing bener

nganyari driver

Kaya sing wis dicritakake ing paragraf pisanan, laptop lan sampeyan bisa uga nggunakake Nvidia Optimus kanggo nambah kinerja. Apa sing ditindakake yaiku pc mlumpat nggunakake memori integral saka Intel menyang Nvidia GPU yen dibutuhake amarga rega energi sing dibutuhake kanggo mbukak game video utawa Photoshop dhewe, kayata.

Apa sing kedadeyan mung bakal kedadeyan yen driver utawa driver sing dipasang cukup lan yen ora, aku wedi yen sampeyan bakal meksa laptop akeh lan tanpa ngerteni, sing bakal nggawe program tartamtu ora cocog kanggo sampeyan.

Mula, kita bakal nyoba mriksa manawa ana masalah driver utawa ora, instal maneh banjur instal maneh. Mung tindakake langkah-langkah kasebut ing ngisor iki: 

Kanggo miwiti, pencet tombol Windows banjur tombol R kanggo mbukak jendhela roto. Sawise jinis iki devmgmt.msc banjur pencet tombol enter kanggo mbukak manajer piranti. Saiki pindhah menyang bagean sing bakal ndeleng "adaptor tampilan" lan yen wis ditemokake, klik kanthi tombol mouse sisih tengen ing driver Nvidia Graphics banjur pilih pilihan sing ora dicepetake, sing bakal ditampilake minangka "$ 0027Hapus Piranti $ 0027"

Artikel sing gegandhengan:
Tutorial kanggo nginstal driver MTP menyang Windows 10

Saiki klik-tengen lan baleni proses iki nanging ing kertu integral Intel. Aja gupuh, resolusi monitor bakal mudhun drastisBiasane, kita wis nyopot driver dhasar memori terpadu lan sampeyan uga ora duwe GPU. Saiki urip maneh pc.

Saiki sampeyan wis nyopot driver, sampeyan kudu nginstal. Sampeyan kudu mbukak situs web pabrikan, yaiku: HP, Acer, Dell, Toshiba lan liya-liyane kanggo golek driver kanggo model sampeyan. Sampeyan bisa uga njaluk informasi babagan laptop sampeyan, nanging sampeyan bakal nemokake kabeh ing label sing nduweni ciri khas, minangka aturan ing sisih mburi.

Sampeyan wis ngerti manawa driver sing sampeyan butuhake yaiku grafis, memori integral saka Intel, saliyane sing saka Nvidia. Nalika ndownload, pilih kanthi becik amarga gumantung karo sistem operasi sampeyan bakal ana siji utawa liyane.

Saiki lan minangka langkah pungkasan, sampeyan kudu mbukak situs web Nvidia lan ndownload driver kasebut uga. Sampeyan bakal menehi pilihan saka «Nglakoni instalasi sing resik» utawa ing basa Inggris «nindakake instalasi sing resik»Klik ing kana. Saiki restart pc kanggo pangowahan sing bakal digawe.

Artikel sing gegandhengan:
Laptop game paling apik ing taun 2020

Minangka tips pungkasan supaya sampeyan ora kudu ngatasi kabeh iki maneh, kita ngandhani supaya ora instal otomatis Windows kanthi otomatis. Akeh kasus, bakal nginstal driver sing salah lan kesalahan sing ana "Sampeyan ora nggunakake tampilan sing kasambung karo Nvidia GPU."

Muga-muga bisa migunani lan sampeyan bisa ngatasi masalah kasebut. Ndeleng sampeyan ing artikel Forum Movil sabanjure.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.