8 alternatif gratis kanggo Paint for Mac

Alternatif kanggo Paint kanggo Mac

Aplikasi Paint kanggo Windows minangka aplikasi klasik sing bisa digunakake gawe seni nyata anggere kita cukup sabar lan ngerteni, sanajan iki dudu panggunaan utamane. Sayange, Paint mung kasedhiya kanggo Windows.

Yen sampeyan nggoleki alternatif kanggo Paint for Mac sing gratis, sampeyan wis teka ing panggonan sing bener. Sanajan ekosistem macOS ora duwe aplikasi kaya Windows, kita bisa nemokake aplikasi sing kompatibel karo sistem iki, sawetara uga minangka alternatif sing apik kanggo Paint.

Ing kene kita nuduhake alternatif paling apik kanggo Paint for Mac lan uga dheweke pancen bebas.

Cat

Cat

Wiwitane jenenge Paintbrush amarga iku aplikasi sing wis pirang-pirang taun kepungkur wis versi kanggo windows lan praktis minangka jejak Cat nanging nganggo antarmuka panganggo liyane.

Aplikasi iki cocog kanggo pangguna Mac sing butuh gambar gambar sederhana, tambah teks, sorot area gambar kanthi kothak utawa bunderan, cat nganggo semprotan, busak ... fungsi sing padha sing bisa ditemokake ing Paint for Windows.

Nalika nyimpen dokumen sing digawe, kita bisa nggunakake ekstensi jpeg, bmp, png, tiff lan gif. Versi paling anyar saka Painbrush yaiku nomer 2.6 lan kompatibel karo OS X 10.10 lan sampeyan bisa download liwat link iki.

Ing iki link liyane, sampeyan uga bakal nemokake versi kanggo OS X 10.5 Leopard utawa luwih dhuwur lan OS X 10.4 Macan utawa luwih dhuwur.

Tux Cat

Tux Cat

Tux Cat minangka program gambar open source sing nyenengake, gampang digunakake. Kalebu alat gambar, dhukungan cap karet, alat efek khusus 'Sihir', pirang-pirang batal / redo, simpen siji klik, browser gambar cilik kanggo dimuat, efek swara ...

Yen kita deleng kabeh fitur sing ditawakake aplikasi kasebut, kita verifikasi manawa luwih saka alternatif kanggo Paint yaiku alternatif kanggo Photoshop Lite.

Sampeyan bisa ndownload Tux Paint kanthi gratis kaca web lan kasedhiya ing luwih saka 15 basa. Aplikasi iki didhukung wiwit OS X 10.10, kalebu OS X 11 Big Sur.

FireAlpaca FireAlpaca

Konco jeneng penasaran iki, kita nemokake aplikasi gratis liyane sing, kajaba kasedhiya kanggo Mac, uga duwe versi kanggo Windows. Piranti lan kontrol sing gampang ngidini kita gambar saka ilustrasi Komplek menyang coret ing layar kaya sing bisa ditindakake karo Paint.

FireAlpaca luwih saka alternatif Paint, a alternatif kanggo GIMP utawa Photoshop nanging kanthi fungsi sing luwih sithik. Sanajan wiwitane pancen angel banget kanggo njupuk, yen kita ngaturake wektu, kita bakal bisa ndeleng manawa minangka pilihan sing paling apik kanggo dianggep minangka alternatif kanggo Paint ing Windows.

Kita bisa ndownload FireAlpaca liwat kaca pangembang. Aplikasi iki kasedhiya ing 10 basa ing antarane kita temokake ing basa Spanyol.

Deskripsi

Deskripsi

Aplikasi liyane sing kudu dipikirake nalika golek alternatif kanggo Paint for Mac yaiku Deskripble, aplikasi sing ora mung ngidini kita nggambar obyek ing endi wae, nanging kita uga bisa gunakake kanggo papan tulis, kanggo anak-anake supaya bisa nyenengake awake dhewe kanthi nulis, nggawe presentasi, anotasi ...

Aplikasi iki kasedhiya kanggo sampeyan download kanthi gratis liwat Mac App Store, ora kalebu tuku ing aplikasi lan sulih Paint yen sampeyan wis ganti saka Windows menyang Mac.

Cat S

Cat S

Cat S yaiku a alat gambar lan editor gambar gampang digunakake nggambar apa wae sing ana ing pikirane utawa nyunting foto kanggo ngganti ukuran, potong, muter, tilas ...

Kajaba iku, kita uga bisa nambahake teks horisontal lan sudhut mlengkung babagan gambar. Aplikasi iki ndhukung lapisan uga, supaya sampeyan bisa ngowahi kanthi bebas. Kanthi Pain X kita bisa:

  • Bukak lan simpen file ing format tiff, jpeg, png, bmp, lan liya-liyane.
  • Ndhukung kabeh jinis alat, kalebu ngisi, eyedropper, baris, kurva, persegi panjang, elips, teks, lsp.
  • Kompatibel karo lapisan lan transparansi.
  • Copot elemen sing ora dikarepake saka gambar sampeyan.
  • Tempel gambar saka utawa menyang aplikasi sing diinstal ing komputer.
  • Simpen gambar sing dilapis lan sunting maneh ing mbesuk.

Cat S cilik banget kanggo sampeyan, sampeyan bisa nyoba versi lengkap Pro Paint sing regane 14,99 euro.

Paint S
Paint S
Pangembang: Yong chen
Price: free+

Pint: Lukisan sing Digawe Sederhana

Pinta

Saka kabeh alternatif sing ditampilake ing artikel iki sing paling padha karo Paint yaiku Pinta, aplikasi sing bisa didownload kanthi gratis lan ora kalebu jinis tuku ing aplikasi lan uga, uga kasedhiya kanggo Windows, Linux, lan BSD.

Pinta menehi kita ing alat gambar sing padha sing bisa ditemokake ing Paint, ngidini kita ngetrapake nganti 35 prasetel lan efek, kasedhiya ing luwih saka 55 basa (kalebu Spanyol), ndhukung lapisan ... Sampeyan bisa ndownload aplikasi iki saka kaca web.

Cat X kanggo Mac

Cat X

Paint X minangka aplikasi lukisan kanggo nggambar, warna lan nyunting gambar kaya sing bisa ditindakake ing Paint for Windows. Kita uga bisa nggunakake Paint X kaya-kaya a pad sketsa digital, kanggo nambah teks lan desain menyang foto liyane, proyek desain ...

Jumlah kuas digital sing kasedhiya ngidini kita nggawe stroke kanthi macem-macem jinis supaya bisa nerjemahake ide babagan digital yen sabar cukup.

Uga, uga ngidini kita nindakake tugas panyuntingan dhasar kayata muter lan ngowahi ukuran gambar, motong, ngisi obyek warna, nyalin lan nempel konten saka file.

Kompatibel karo fungsi klik lan seret, ngidini kita mbukak macem-macem file, kompatibel karo file .png, .tiff, bmp, jpeg, gif...

Cat X kasedhiya kanggo sampeyan download kanthi gratis lan kalebu pariwara, iklan sing bisa ngilangi nggunakake tuku ing aplikasi sing kalebu lan regane 4,99 euro.

Cat X - Paint, Gambar lan Owahi
Cat X - Paint, Gambar lan Owahi
Pangembang: Hong Chen
Price: free+

Sore

Sore

Sheashore yaiku aplikasi open source sing ngidini kita nyunting gambar kanthi gampang lan cepet liwat lapisan kaya Photoshop utawa GIMP lan kalebu akeh fungsi aplikasi kasebut sing bisa ngasilake asil sing nyengsemake.

Aplikasi iki mesthi kasedhiya liwat GitHub nanging kanggo nggayuh pamirsa sing luwih jembar, pangripta aplikasi nyakup ing Mac App Store, saka ngendi kita bisa download kanthi gratis lan kompatibel karo kabeh versi macOS sing kasedhiya ing pasar.

Ora kalebu jinis tuku ing aplikasi. Yen sampeyan seneng karo aplikasi kasebut, pangembang ngajak kita nerbitake pendapat sing sejujure supaya bisa nerusake pangembangan aplikasi.

Laut
Laut
Pangembang: Robert Engels
Price: free

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.