Cara mbusak akun Samsung kanthi lengkap

Akun Samsung

Ing jaman saiki kita wis ngerti kepiye kedadeyan smartphone sing ana gandhengane karo komitmen kasetyan karo pabrikan / ekosistem. Nalika nggunakake telpon Google perlu, ya utawa ya, akun Gmail, ing Apple, kita kudu nggawe akun ing platform (ora kudu digandhengake karo platform email tartamtu).

Kanggo akun kasebut kabeh tuku digandhengake sing kita lakoni ing ekosistem lan bakal ana ing kana nganti kita kudu mbatalake akun kasebut. Kita bisa ngganti seluler kaping pirang-pirang sing dikarepake lan terus bisa nikmati kabeh tuku sing wis digawe nganggo akun kasebut.

Mangkene uga karo akun Samsung, pabrikan liyane sing wis melu tren. kanggo makaryakke pangguna. Samsung nyedhiyakake kasedhiya kanggo kabeh pembeli salah sawijining produk, seri layanan sing mung bisa dienggo pangguna.

Apa akun Samsung

Akun Samsung, kayata akun Google lan akun sing digawe kanggo nggunakake iPhone, menehi sawetara seri mupangat tambahanKeuntungan sing mung kasedhiya ing antarane produk pabrikan iki, sanajan ana sing padha karo sing ditawakake Google lan Apple.

Apa sing bisa ditindakake karo akun Samsung

Gawe pembayaran liwat Samsung Pay

Terminal NFC

Kauntungan utama duwe akun Samsung yaiku nggunakake platform pambayaran Samsung, sing diarani Samsung Pay. Platform pembayaran iki luwih nyebar tinimbang Google Pay lan malah luwih saka Apple Pay.

Goleki ponsel yen ilang

Yen kita lali karo smartphone, berkat akun Samsung kita bakal bisa nemokake cepet lokasi smartphone kita. Yen iki dipateni, platform iki bakal menehi lokasi pungkasan sing kasedhiya sadurunge wis entek utawa ora dipateni.

Fungsi iki, kaya sing sadurunge, Google uga nawakake kanggo kita liwat fitur Ngatur Piranti.

Akses menyang aplikasi eksklusif

Platform kesehatan Samsung, Samsung Health, tanggung jawab ngawasi kabeh kegiatan fisik liwat pakean. Platform iki, sing jarak adoh saka Google Fit, mung kasedhiya kanggo kabeh pangguna smartphone Samsung.

Akses menyang Samsung Store

Sanajan kabeh smartphone Samsung duwe akses menyang Play Store, Samsung nyedhiyakake kabeh akses menyang toko dhewe, sawijining toko sing bisa nemokake aplikasi eksklusif lan ing endi uga ana aplikasi sing kasedhiya ing Play Storekajaba Fortnite.

Saliyane akses menyang game lan aplikasi, ing Galaxy Store, kita bakal nemokake akeh tema eksklusif lan wallpaper lan dirancang kanggo smartphone sampeyan, sawetara wallpaper sing ora bakal ditemokake ing Play Store.

Rincian akun Samsung

Samsung Ngarep

Samsung Home yaiku Platform otomatisasi Samsung, kanthi jarak jauh kita bisa ngatur peralatan rumah tangga saka pabrikan iki, kayata mesin cuci, pengering, kulkas uga televisi lan speaker.

Gawe salinan serep

Samsung ngidini kita nindakake salinan serep kabeh data sing disimpen ing terminal kita tanpa njupuk papan ing Google Drive, amarga kabeh data disimpen ing méga Samsung

Kajaba iku, uga ngidini kita nggawe serep setelan piranti, fungsi sing ngidini kita mulihake smartphone kanthi cepet tanpa kudu ngonfigurasi maneh pirang-pirang jam.

Apa akun kasebut cocog karo akun Samsung?

Integrasi ekosistem Samsung

Yen sampeyan pangguna biasa produk Samsung, bisa uga smartphone, smartphone, tablet, televisi, speaker utawa peralatan rumah tangga, mesthi yen patut digawe akun Samsung.

Thanks kanggo akun iki, kita bakal bisa mulihake kabeh data kanthi cepet saka salinan serep sing digawe. Kajaba iku, ngidini kita ngatur piranti liyane saka mbatalake. Kajaba iku, yen duwe tablet Samsung lan smartphone, kita bisa wangsulan telpon mulyo ing tablet, terusake nggarap aplikasi sing padha ing tablet ...

Yen sampeyan mung duwe siji smartphone Samsung Lan sampeyan ora duwe produk Samsung liyane, pancen ora pantes digawe akun Samsung, amarga kita ora bakal njupuk kauntungan ngluwihi tema utawa wallpaper.

Kanggo nggawe salinan serep, saiki kita duwe 15 GB gratis sing ditawakake Google. Aplikasi sing kasedhiya ing Samsung Store, kajaba Fortnite, padha karo sing bisa ditemokake ing Google Play Store.

Nduwe akun Samsung ngidini kita njupuk kauntungan saka integrasi kabeh produk sampeyan liwat akun siji, kanthi cara sing padha karo apa sing ditawakake Apple, nanging ora Google.

Dina iki, integrasi piranti diwatesi mung kanggo ekosistem, awit kanthi cara iki kewajiban pangguna supaya terus tuku produke supaya bisa entuk maksimal.

Cara nggawe akun Samsung

nggawe akun samsung

Kanggo nggawe akun siji, kita duwe rong pilihan:

  • Saka situs web resmi Samsung
  • Saka aplikasi Samsung Store sing diinstal ing piranti kasebut

Kanggo nggawe akun saka situs web Samsung, klik iki pranala banjur klik ing Gawe akun.

  • Sabanjure, kita tandhani kursi Nampa warta lan nawakake opsi lan Nambah personalisasi warta lan penawaran khusus yen pengin, Iki minangka pilihan lan klik ing Nampa.
  • Banjur kita ngetik email, sandhi, kita ngetik ulang sandhi, jeneng ngarep, jeneng mburi lan tanggal lahir sing padha.
  • Pungkasan, aplikasi bakal menehi pilihan ngaktifake otentikasi rong langkah. Fungsi iki mbutuhake nomer telpon supaya bisa ngirim kode sementara nalika mlebu menyang smartphone Galaxy utawa ngakses situs web anggota Samsung.

Kanggo nggandhengake smartphone Galaxy menyang akun Samsung, kita mung kudu mlebu menyang aplikasi Samsung Store.

Langkah-langkah kanggo nggawe akun liwat aplikasi Samsung Store padha karo liwat situs web, nyatane, kaca web sing padha ditampilake nalika mbukak akun saka browser.

Cara mbusak akun Samsung

mbusak akun Samsung

  • Babagan sing kudu dilakoni yaiku ngakses situs web Samsung liwat iki pranala lan ketik data akun kita.
  • Sabanjure, klik ing profile.
  • Ing Profil, klik ing Atur Akun Samsung.
  • Pungkasan, klik ing akun Delete, centang kothak Aku ngerti kahanan sing kasebut ing ndhuwur lan aku setuju kanggo mbusak akun Samsung lan riwayat panggunaan.
  • Kita konfirmasi manawa kita pengin mbusak akun kasebut kanthi ngeklik Delete.

Elinga yen proses iki ora bisa dibalekake. Sawise dikonfirmasi manawa pengin mbusak akun kasebut, kita ora bakal duwe cara kanggo mbalekake maneh, sing bakal meksa nggawe akun anyar.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.