Cara mbusak pariwara pop-up ing Google Chrome lan kenapa ngganggu banget

Chrome

Sajrone pirang-pirang taun, akeh pangguna sing wis bosen karo ujar kasebut pesen cookie, pesen sing miturut undang-undang kudu nuduhake saben kaca web kaping pisanan ing situs kasebut lan ngidini kita milih jinis cookie sing pengin disimpen ing piranti.

Cookie kasebut ngidini kaca web ngetutake jejak ing internet, supaya bisa target iklan adhedhasar telusuran sing wis ditindakake lan artikel sing wis dibukak. Kanggo masalah pesen cookie, kita kudu nambah kabar babagan kaca web sing dikunjungi, notifikasi sing kadang bingung pariwara pop-up.

Artikel sing gegandhengan:
Napa Chrome alon banget? Kepiye carane ngrampungake

Kabar utawa pariwara

Kabar - Cookie

Akeh pangguna sing nalika ngunjungi kaca web kaping pisanan, klik nampa / ngidini ing saben windows sing ditampilake ing kaca web yaiku 2:

  • Informasi babagan panggunaan lan operasi cookie ing situs web.
  • Aktifake kabar Opsi sing ngidini kita nampa kabar babagan publikasi anyar.

Nalika informasi babagan cookie mesthi ditampilake ing sisih ngisor browser, jendhela manawa kita pengin ngaktifake notifikasi browser kanggo publikasi anyar, iku mesthi ana ing ndhuwur.

Yen kita pengin mbusak iklan nyembul saka Google Chrome, bisa uga apa sing sejatine pengin ditindakake yaiku mateni kabar saka kaca web sing wis diwenehi wewenang ngirim.

Yen mangkono, sing sejatine kudu kita lakoni yaiku mateni kabar browser utawa saka situs web tartamtu. Yen sampeyan pengin ngerti cara nindakake proses iki, aku ngajak sampeyan terus maca bagean sabanjure.

Artikel sing gegandhengan:
Kepiye ndeleng sandhi sing disimpen ing Google Chrome?

Pateni kabar kaca web

Pateni kabar pop-up Chrome

Kanggo mateni kabar kaca web, kita kudu ngakses opsi konfigurasi Chrome lan klik ing pilihan Privasi lan keamanan.

Pateni kabar pop-up Chrome

Ing bagean kasebut, ing kolom sisih tengen, kita golek sumber, situs web sing ngirim kabar sing arep diuripake lan klik.

Pateni kabar pop-up Chrome

Ing pilihan saka kaca web iki, kita bakal nemokake pilihan kasebut Notifikasi banjur pilih pilihan ing kothak molor Pamblokiran.

Masalah pop-up pariwara

Amarga internet dadi populer ing pungkasan taun 90an lan wiwitan taun 2000an, akeh situs web sing nyalahake pariwara nuduhake pop-up kanthi kabeh jinis iklan, sawijining praktik sing meksa browser supaya mboko sithik nambah fungsi sing bakal mblokir jinis windows kasebut, sanajan ora mesthi ana asil sing dikarepake.

Untunge, jinis konten iki wis mudhun sacara dramatis ing taun-taun pungkasan lan, kajaba kita ngunjungi kaca web kanggo ndownload konten utawa pornografi, angel banget golek jinis konten iki, amarga uga, Google ngukum kaca web sing nggunakake.

Yen Google ngukum sampeyan ing asil telusuran, saiki sampeyan bisa lali entuk penghasilan saka pariwara, amarga kaca kasebut ora bakal ditampilake ing asil telusuran, lan yen ora, kaca kasebut bakal ditampilake sithik banget nganti sampeyan bakal entuk kunjungan.

Jendela pop-up wis ngalami évolusi dadi jinis format liya, kayata windows pop-up, ngganggu pengalaman browsing pangguna. Kanggo ngatasi masalah iki, ing Koalisi kanggo Iklan sing Luwih Apik.

Instal blocker iklan ing Chrome

Pamblokir iklan Google Chrome internal

Pamblokir iklan Chrome

Chrome kalebu pamblokir iklan kanthi asli lan bisa diuripake kanthi gawan. Pamblokir iklan iki fokus kanggo mblokir, regane redundansi, kabeh jinis pariwara sing ora sesuai karo pedoman sing ditemtokake dening Koalisi kanggo Iklan sing Luwih Apik, ing ngendi sampeyan uga bisa nemokake Facebook, Microsoft, News Corp, NAVER Group ...

Iklan sing diblokir Google Chrome kanthi otomatis yaiku:

  • Iklan Pop-up. Iklan sing meksa kita nutup supaya bisa ngakses situs web, uga dikenal minangka jendela pop-up.
  • Anuncios Prestasi. Ditampilake sadurunge mbukak konten kaca lan meksa kita klik kanggo ngakses konten.
  • Iklan sing manggoni luwih saka 30% layar. Iklan sing ngenggoni luwih saka 30% layar smartphone.
  • Iklan sing ngganti warna kanthi cepet kanggo narik kawigatene pamaca.
  • Iklan sing muter video kanthi swara kanthi otomatis.
  • Iklan kanthi countdown. Dheweke nuduhake hitungan mundur sadurunge nuduhake tombol sing ngidini kita ngakses kaca.
  • Iklan sing wis dipasang ing layar nalika mbukak liwat web.
  • Pariwara sing dikirim.

Jinis pariwara kasebut ngrusak pengalaman browsing panggunaMula, blocker iklan Google ora mblokir kabeh iklan sing ditampilake ing kaca web, amarga uga cocog karo sumber penghasilan utamane: pariwara.

Uga elinga, umume blog, yen ora 99,9%, dijaga berkat pariwara, iki dadi siji-sijine sumber penghasilan, mula nggunakake Adblock jinis blocker iklan, siji-sijine sing bisa digayuh yaiku nyuda media kasebut saka sumber daya sing dibutuhake kanggo njaga server, mbayar penerbit ...

Mblokir pariwara gangguan saka Google Chrome, wis diaktifake kanthi asli kaloro ing versi Chrome kanggo PC lan Mac uga ing versi kanggo iOS lan Android.

Adblock

Solusi sing paling radikal kanggo mbusak kabeh pop-up sing didhukung iklan sing ditampilake ing browser yaiku nggunakake blocker iklan, yaiku Adblock sing paling misuwur lan digunakake ing saindenging jagadNanging, iku ora salah.

Kajaba iku, sawetara kaca web ndeteksi manawa digunakake lan dheweke ora ngidini sampeyan ngakses konten kasebut kajaba sampeyan mateni kanggo kaca kasebut. Masalah liyane, sing dakkandhakake ing bagean sadurunge, yaiku menehi pengaruh negatif marang penghasilan blogging.

Yen sampeyan pengin kolaborasi karo media sing biasane sampeyan waca kanggo dilaporake babagan topik sing paling sampeyan minat, kanthi solusi sing ditawakake Google kanthi asli liwat Chrome Iku luwih saka cukup, amarga ora mengaruhi penghasilan sing dipikolehi, anggere ora nggunakake jinis iklan sing diblokir Google lan sing wis dakrembug ing bagean Google Integrated Ad Blocker.

Cara mateni pesen cookie

Mbusak pesen cookie

Rampung ukum rampung jebakan. Nalika langkah dileksanakake kanthi kekuwatan Tanpa pangguna milih opsi, kaya dene pesen informasi saka cookie, pangguna cepet-cepet kerja kanggo golek solusi.

Yen sampeyan pengin pesen cookie ora ditampilake saben sampeyan ngunjungi kaca web anyar, solusine bakal rampung instal ekstensi kanggo Chrome lan Microsoft Edge Aku ora peduli karo cookie, ekstensi sing uga kasedhiya kanggo browser Firefox lan Opera, ing versi desktop.

Ekstensi aku ora peduli karo cookie, ngalangi pesen informasi babagan perawatan lan panggunaan cookie supaya ora ditampilake saka kaca web sing dikunjungi Ekstensi iki kasedhiya kanggo didownload kanthi gratis.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.