Cara mbusak latar mburi gambar kanthi gratis lan kualitas HD

mbusak latar mburi saka gambar

Kadhangkala bakal ana titik kerja utawa liya-liyane sampeyan kudu mbusak latar mburi saka gambar lan sampeyan ora ngerti kepiye. Sejatine sampeyan mikir sampeyan kudu narik program desain grafis klasik kaya Photoshop utawa Illustrator dhewe lan ya, kanthi kasebut sampeyan bisa mbusak latar mburi saka gambar nanging saiki ora perlu babar pisan. Sampeyan ora mung bisa digayuh para ahli desain, nanging sampeyan bisa nindakake sawetara menit. Apa kabeh sing kita critakake iki kaya ngono? Ayo, ayo menyang artikel iki.

Artikel sing gegandhengan:
Program paling apik kanggo nggawe montage ing komputer kanthi gratis

Ing kiriman dina Forum Seluler saiki, sampeyan bakal ndandani urip sampeyan kanthi pedoman sing apik. Kita bakal nuduhake macem-macem kaca web sing bisa ngilangi latar mburi gambar menyang tutiplen sing bakal dikandhani ing kana. Kita bakal menehi katrangan babagan kaca sing paling apik saengga sampeyan ora bakal edan ing program desain grafis. Sampeyan ora bakal kudu ndownload program sing bakal ngganggu mengko utawa sampeyan bakal dikenani biaya kanggo langganan. Kita mung bakal golek kaca web sing nindakake objektif kanthi gampang lan gampang. Iki tegese mbusak latar mburi saka gambar, dudu babagan nggawe jembatan lan dadi insinyur. Ayo mrana kanthi tutorial.

Apa sing kudu kita ngerti sadurunge mbusak latar mburi saka gambar?

Sadurunge diwiwiti karo dhaptar kaca web sing khusus kanggo mbusak latar mburi saka gambar apa wae, sampeyan kudu eling yen ana macem-macem jinis file lan asile bakal diganti gumantung karo sing digunakake. Amarga yen sing dikarepake supaya latar mburi tetep putih, sampeyan ora bakal nemoni masalah. Apa sing kedadeyan yaiku, yen sampeyan pengin asil pungkasan transparan, sampeyan bakal kudu nyimpen file kasebut ing format PNG utawa TIFF, lan iki dhasar kanggo ngerti. Lan kita nerangake sebabe.

Artikel sing gegandhengan:
Cara nggawe video kanthi program sing gratis iki

Sampeyan kudu yakin manawa format kasebut kompatibel karo panggunaan gambar sing bakal diwenehake. Sampeyan kudu mutusake sadurunge. Yaiku, yen sampeyan nggunakake gambar ing situs web lan nggunakake WordPress, sampeyan ora duwe masalah nggunakake format PNG. Iki minangka conto sing Kaping pisanan, sampeyan kudu ngerti sebabe lan ing endi sampeyan pengin gambar kasebut tanpa latar mburi. Sampeyan ora mesthi nggunakake PNG, mula sampeyan kudu ngerti sadurunge apa sing dibutuhake lan saka kono entuk asil pungkasan. Lan saiki, kita bakal mbukak kaca web sing bakal nggawe sampeyan luwih gampang wiwit saiki.

Cara mbusak latar mburi gambar kanthi gratis

Kaya sing dicritakake, sampeyan ora butuh program desain editing utawa desain grafis amarga kabeh kaca web kasebut ing ngisor iki Dheweke siyap kanggo menehi asil sing dibutuhake ing gambar kasebut. Sampeyan ora usah kuwatir apa-apa. Mung kanggo milih kaca sing sampeyan butuhake lan apa sing luwih apik kanggo nggunakake saben dina utawa yen mbutuhake dhewe. Lan yen sampeyan ora precaya marang kita lan ngenteni saya angel, ayo padha lunga menyang kono.

  • MbusakBG
  • Sihir Clippin
  • Deletefondo.com

Lan saiki, ayo nyoba kabeh luwih jero maneh dadi sampeyan bisa milih sing disenengi.

Clipping Magic

Sihir Clippin

Ing situs web iki intelijen buatan digawe lan sampeyan bakal kaget banget. Disebut Clipping Magic lan sampeyan ora prelu nindakake apa sing sampeyan goleki. Kanggo miwiti mbusak latar mburi gambar ing situs web iki, bakal kasedhiya sampeyan seret file sing pengin digunakake lan kaca web dhewe bakal miwiti nggawe sihir. Ing sawetara detik sampeyan bakal entuk gambar kanthi latar mburi dicopot.

Arep nawakake sampeyan kontrol sing beda kanggo nyetel lan ngapiki asil pungkasan, kayata motong gambar. Pilihan sing apik banget nanging duwe, nanging sampeyan mengko bakal mbusak tandha banyu. Pancen ora rumit lan uga ora suwe. Nyatane, sampeyan meh ora bisa ndeleng.

MbusakBG

MbusakBG

DeleteBG, yaiku, Copot Latar Iki bisa dadi pilihan paling apik saka dhaptar sing wis diwenehake sadurunge. Proses entuk gambar pungkasan tanpa latar mburi cepet banget lan sing paling penting otomatis, rampung sajrone sawetara detik lan sampeyan mung kudu nindakake sawetara klik. Kaya sadurunge, sampeyan kudu milih gambar. Yen wis rampung, kita bakal mbusak latar mburi gambar.

Sanalika sampeyan milih iki mung bakal bisa kerja lan mbusak latar mburi sing sampeyan ngerteni. Sampeyan ora duwe maneh, gampang, cepet, otomatis lan kanggo kabeh kulawarga. Masalahe mung yaiku sampeyan ora bisa ngapiki apa-apa lan ora duwe alat apa-apa. Kaca kasebut diwatesi mung kanggo mbusak dana saben liyane. Luwih becik nggunakake RemovBG nalika latar mburi lancar lan rata lan bening. Amarga yen ora, bisa uga mbusak bagean sing pengin ana ing kono. Ing kasus apa wae lan kaya sing kita ucapake, pilihan sing paling apik lan paling cepet.

Deletefondo.com

Deletefondo.com

Minangka jeneng kaca sing diceritakake, mbusak latar mburi, amarga iku sing ditindakake. Iki menehi apa sing dijanjekake. Ngilangi latar mburi gambar kanthi serem lan uga gratis. Sampeyan menehi macem-macem pilihan, sanajan iku ndadekake luwih rumit, nanging yen sampeyan nangani, cocog banget kanggo tujuan kita. Ing kasus apa wae, situs web menehi tutorial lan mriksa saben alat. Ora ana sing ora sampeyan sinaoni sajrone limang menit. 

Kanggo menehi idea babagan kerjane, sampeyan kudu nuduhake dalan sing pengin mbusak. Yen wis rampung, sampeyan bisa ndownload gambar tanpa latar mburi tanpa ana masalah utawa tandha banyu. Dianjurake kanthi lengkap lan lengkap banget, dadi sampeyan kudu nyoba ya utawa ya.

Muga-muga artikel iki wis migunani lan wiwit saiki sampeyan bisa mbusak latar mburi gambar tanpa ana masalah. Napa sampeyan ora butuh desainer grafis kanggo iki? Wiwitane dakkandhani. Yen sampeyan duwe pitakon sampeyan bisa ninggalake ing kothak komentar. Ndeleng sampeyan ing artikel Forum Seluler sabanjure.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.