Cara nemokake tawon lan nggawe madu ing Minecraft

Tawon Minecraft

Minecraft minangka salah sawijining game paling populer saindenging jagad, kanthi jutaan pemain aktif. Salah sawijining kunci ing game iki yaiku jagad raya sing hebat, ing endi kita bisa terus nemokake elemen anyar. Akeh pemain sing main judhul iki kepengin ngerti trik babagan iki. Iki kedadeyane tawon lan madu ing Minecraft.

Salah sawijining keraguan akeh pangguna ing Minecraft yaiku carane golek tawon supaya bisa nggawe madu. Yen sampeyan lagi main lan ana ing kahanan iki, kita duwe kabar apik. Sabanjure, kita bakal nuduhake sampeyan carane bisa nemokake lebah ing game populer, supaya kita bisa nggawe madu.

Ana macem-macem aspek sing kudu dipikirake supaya bisa nemokake lebah ing game kasebut lan mengko nggawe madu. Nalika kita wiwit main utawa nalika kesempatan iki muncul, kita mesthi ora ngerti kepiye carane bisa rampung, nanging kasunyatane pancen gampang banget.

Endi golek lebah ing Minecraft

Madu tawon Minecraft

Tawon ing Minecraft biasane ditemokake ing sarang utawa susuh lan umume ndeleng yen lagi mabur utawa nglumpukake madu. Tugas kita ing babagan iki yaiku supaya bisa nemokake papan ing endi sarang-sarang ditemokake ing lebah sampeyan. Iki meksa supaya kita golek biom tartamtu ing game sing populer, amarga ora ana kabeh.

Disaranake pindhah menyang biome ing ngisor iki: Dataran kembang matahari, dataran lan alas kembang. Ing telung bioma iki, kita nemokake akeh wit oak lan wit birch, sing duwe kemungkinan 5% duwe madu. Sanajan alas kembang biasane dadi bioma, sing paling akeh ana kemungkinan, amarga akeh tanduran lan wit sing ana ing kana, sing bakal ngewangi luwih akeh tawon. Duwe tanduran luwih akeh, pancen apik, amarga lebah bisa mbantu ngasilake madu luwih cepet.

Pilihan liyane kanggo golek lebah lan madu ing Minecraft yaiku ngetutake tawon. Yaiku, yen sampeyan ndeleng biome ing salah sawijining bioma, sampeyan mung kudu ngetutake nganti bali menyang sarang utawa sarang. Kanthi cara iki sampeyan bakal nemokake akeh banget banjur sampeyan bisa fokus karo madu, kayata. Sanajan iki mung bisa ditindakake yen diidini, amarga ora kedadeyan ing cuaca sing ora apik utawa yen ing wayah wengi. Nyusul lebah menyang sarang iku gampang, nanging milih wektu sing pas kanggo nindakake iku penting.

Kepiye carane golek madu

Minecraft entuk madu

Yen kita wis bisa nemokake lebah ing Minecraft, langkah sabanjure yaiku golek madu. Langkah iki sejatine luwih sederhana tinimbang kudu golek lebah. Siji-sijine perkara sing kudu ditindakake ing kasus iki yaiku panen madu kasebut saka susuh utawa sarang saka tawon sing wis ditemokake ing bioma ing wektu iki. Mesthine, iki bisa kedadeyan yen lebah cukup bali menyang susuh utawa sarang kanthi cukup serbuk sari kanggo ngasilake madu.

Saben sarang ing game biasane duwe telung lebah. Saben dina, saben tawon bakal ninggalake sarang iki kanggo polinasi kembang sing beda ing bioma sing dununge. Nalika nindakake iki, sampeyan bisa ndeleng manawa tampilan lebah iki bakal ganti banjur bakal siyap bali menyang sarang kanthi alon. Proses iki kudu kedadeyan kaping lima total lan nalika sampeyan ndeleng tampilan sarang rada owah.

Hive bakal mulai netes madu, sing dadi indikator yen kita wis bisa entuk madu iki. Yen kedadeyan iki, sing kudu kita lakoni menyang sarang lan nggunakake botol kaca. Iki bakal menehi sebotol madu. Kanthi langkah-langkah kasebut pungkasane kita entuk madu ing Minecraft, amarga pakaryan para tawon ing game kasebut. Yen pengin duwe akeh madu, kita kudu ngulang proses iki ing pirang-pirang kesempatan, amarga bisa nemokake gatal-gatal sing bocor.

Madu ing Minecraft

Sampeyan bisa uga ora pengin madu ing sarang, nanging panel sampeyan pengin. Iki minangka prekara sing uga bisa dipikolehi kanthi cara sing gampang. Nalika nyedhaki sarang, yen panel sing dikarepake tinimbang nggunakake botol kaca, kita kudu nggunakake gunting. Thanks kanggo panggunaan gunting, kita bakal bisa entuk panel kasebut, sing ing sawetara kasus akeh.

Apa sing diarani madu ing Minecraft

Entuk madu ing Minecraft sawise ngetutake lebah migunani ing game kasebut. Apa sing paling apik kanggo madu ing game kasebut? Kita bisa nggunakake madu ing akun kanggo mulihake nem rasa keluwen lan 2.4 saturasi. Kajaba iku, madu uga nduweni sipat penangkal, mula bakal ana sarana kanggo mbusak efek racun ing game. Yen ngalami efek racun, mula kudu golek botol madu sing ana lan nggunakake, saengga efek kasebut bakal bisa dibuwang kabeh.

Gunakake madu lan panel

Kaya sing wis dideleng sadurunge, kita bisa entuk madu utawa panel nalika nemokake sarang ing Minecraft. Iki minangka rong produk sing beda-beda, sing saben dinane nggunakake beda, yaiku sing kudu dielingi saben wektu, amarga cara nggunakake utawa ngatasi masalah kasebut ing game bakal beda-beda sawayah-wayah.

Nalika madu botol, bisa digunakake minangka jinis cemilan utawa ramuan, kaya sing wis kasebut ing bagean sadurunge. Kita mung kudu ngombe madu saka botol lan nggunakake mupangate kanthi cara iki, nanging umume bisa digunakake kaya panganan liyane ing Minecraft. Kajaba iku, kita kudu eling yen pengin uga duwe kemungkinan ngowahi madu dadi gula ing game kasebut.

Yen tinimbang madu, kita wis entuk panel saka sarang tawon ing Minecraft, kita bakal nemokake bahan lan dudu panganan. Panel kasebut minangka apa sing bakal digunakake kanggo nggawe, ing prekara iki sing biasane digawe yaiku nggabungake panel kasebut karo jinis kayu, supaya kita bisa nggawe sarang, sing bakal menehi madu ing kabeh kaping. tambahan. Iki minangka cara nyedhiyakake madu dhewe, sing banjur bisa digunakake.

Dispenser madu

Minecraft madu botol

Dispenser madu minangka prekara sing ditemokake ing Minecraft paling anyar. Iki minangka sawetara gadget praktis sing bakal ngidini botol otomatis kabeh jinis cairan. Yaiku, kayata, bisa digarap banyu lan madu, kayata. Iki minangka hal sing bakal ngidini kita nggawe proses nggayuh madu ing game kasebut luwih gampang, yaiku sing dadi minat kita kabeh.

Siji-sijine perkara sing dibutuhake ing kasus iki yaiku duwe ilmu sethithik babagan watu abang, supaya sampeyan bisa kanthi otomatis nganggo jinis proses ing peternakan. Iki nggawe sampeyan bisa terus nglumpukake lan menehi botol madu ing Minecraft, tanpa kudu ngenteni utawa ngetutake lebah ing game kasebut. Iki minangka pilihan sing paling menarik yen kita mikir nglumpukake madu akeh ing game, amarga kita bakal luwih ora kerja ing proses iki lan ngidini kita fokus karo tugas liyane.

Kajaba iku, Minecraft uga ngidini kita mbuwang gunting ing dispenser iki, supaya kita bisa nglumpukake panel kanthi otomatis. Yen tinimbang madu, sing dadi minat kita yaiku panel, kita bisa nggunakake proses sing padha, nanging mung nggunakake gunting kasebut.

Cara mindhah sarang utawa susuh

Pindhah tawon sarang Minecraft

Sanajan ana guneman babagan sarang utawa sarang lebah ing Minecraft, ora ana bedane sejatine, kalorone bakal ngidini kita entuk madu lan panel. Bedane sejatine yaiku salah sawijine (sarang) yaiku soko sing digawe kanthi alami, dene sarang iku bisa digawe dhewe, kaya sing wis dituduhake ing bagean sadurunge. Nanging operasi kalorone pancen padha wae.

Ana kalane sampeyan pengin pindhah sarang utawa sarang ing game. Iki minangka proses sing alus, amarga sampeyan ora kudu ngganggu lebah sing menehi madu. Kanggo mindhah kanthi aman, tanpa nesu tawon, sampeyan kudu milih gunakake alat kanthi sulap tutul sutra. Iki bakal ngidini sampeyan entuk sarang utawa sarang iki sing kebak tawon banjur bisa mindhah tanpa ilang madu, ana kedadeyan sing bisa kedadeyan ing Minecraft. Nggunakake pesona iki penting kanggo njaga supaya tetep aman.

Sampeyan uga kudu priksa manawa nyelehake geni ing ngisor sarang utawa sarang. Asap mbantu ngendhokke tawon, supaya ora bakal ninggalake omah sampeyan lan mula prosese luwih gampang.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.