Mlebu langsung menyang Twitch

Logo twitch

Twitch wis dadi salah sawijining platform paling populer ing saindenging jagad kanggo penggemar game online. Sampeyan bisa uga akeh sing ngakses liwat platform liyane, nanging yen sampeyan pengin mbukak akun utawa ngetik akun sampeyan, sampeyan kudu langsung nindakake ing platform dhewe.

Mlebu menyang Twitch minangka prekara sing nyebabake keraguan ing antarane para pangguna. Amarga iku, kita ngandhani cara supaya bisa ngetik akun, uga cara nggawe akun ing layanan iki utawa cara supaya bisa nemokake maneh sandhi yen wis kelangan.

Mlebu menyang Twitch tanpa nyoba nyoba Sampeyan bisa nantang ing pirang-pirang kasus, yen sampeyan durung nate nggunakake layanan iki sadurunge. Pramila kita nerangake langkah-langkah sing kudu ditindakake lan macem-macem opsi sing ana, supaya proses iki bakal luwih gampang kanggo sampeyan sawayah-wayah. Kanthi cara iki sampeyan bisa melu komunitas online gedhe iki lan nikmati game utawa siaran langsung para gamer utawa komentator populer.

Mlebu menyang Twitch saka browser

Browser mlebu twitch

Pilihan pertama kudu mlebu menyang Twitch yaiku nindakake saka browser kita, soko sing bisa ditindakake ing piranti apa wae, kayata ing PC. Iki minangka pilihan sing gampang banget kanggo ngakses akun, mula ora kudu kakehan masalah. Langkah-langkah sing kudu ditindakake ing kasus iki yaiku:

  1. Bukak browser sing digunakake ing PC.
  2. Bukak situs web Twitch (sampeyan bisa nggoleki ing mesin telusuran) utawa langsung menyang www.twitch.tv.
  3. Yen situs web nganggo basa Inggris, sampeyan bisa nyelehake ing basa Spanyol ing sisih ngisor layar.
  4. Klik ing pilihan Login ing sisih tengen ndhuwur.
  5. Ketik jeneng pangguna lan sandhi.
  6. Yen sampeyan nggunakake platform saka Facebook, klik ing pilihan Sambungake karo Facebook ing sisih ngisor.
  7. Ngenteni mlebu.

Kanthi langkah kasebut, kita wis bisa mlebu menyang akun Twitch langsung ing browser komputer, ana uga sing bisa ditemokake ing browser (Chrome, Edge, Firefox ...). Iki bisa ditindakake ing telpon, tablet utawa komputer kanthi nyenengake. Dadi, sampeyan ora bakal nemoni masalah kanggo ngakses.

Gawe akun ing Twitch ing browser

Nggawe akun

Sampeyan bisa uga wis kepengin nggunakake Twitch lan pengin ngakses saka browser ing komputer. Yen sampeyan durung nate mlebu platform iki, sampeyan durung duwe akun, dadi sampeyan kudu ndhaptar. Kita uga diidini nyambungake menyang akun Facebook, nanging akeh sing seneng supaya loro akun kasebut kapisah, sing bisa dingerteni. Ing kasus apa wae, proses nggawe akun ing Twitch padha karo mlebu, mula sampeyan ora bakal nemoni masalah.

  1. Bukak browser ing komputer.
  2. Bukak situs web Twitch utawa goleki web nggunakake mesin telusuran.
  3. Klik ing opsi Registrasi sing ana ing sisih tengen ndhuwur layar ing situs web.
  4. Ketik jeneng pangguna sing pengin digunakake.
  5. Ketik sandhi kanggo akun banjur baleni sandhi kasebut.
  6. Ketik tanggal lahir lan nomer telpon kontak utawa gunakake alamat email yen sampeyan seneng.
  7. Yen wis ngrampungake informasi iki, klik tombol registrasi ing sisih ngisor.

Kanthi langkah-langkah kasebut sampeyan wis nggawe akun ing Twitch saka browser. Sampeyan bisa ngakses kapan wae, uga ing versi platform iki (yen sampeyan pengin nggunakake aplikasi ing Android), amarga sampeyan mung kudu nggunakake jeneng pangguna lan sandhi saben pengin mlebu menyang Twitch, mula iki minangka prekara sing bakal dadi gampang banget.

Mlebu menyang aplikasi Twitch

Aplikasi mlebu twitch

Pangguna sing pengin bisa ngetik akun Twitch saka browser, sanajan layanan iki uga duwe aplikasi dhewe. Uga kasedhiya sawetara versi aplikasi iki. Amarga kita bisa ndownload versi aplikasi desktop, sing bisa diinstal ing komputer, uga aplikasi kanggo ponsel (kasedhiya ing Android lan iOS). Dadi, gumantung saka ngendi kita pengin ngakses platform iki, kita bisa milih versi sing pengin didownload.

Kanggo mlebu menyang Twitch ing app, kita kudu pisanan nggawe akun ing platform. Sampeyan bisa uga kudu sing paling gampang nggawe ing situs web, kaya sing wis ditampilake ing bagean kapindho. Kanthi cara iki, yen wis ndownload versi app sing pengin digunakake, sampeyan mung kudu ngetik jeneng pangguna lan sandhi banjur bisa ngetik akun kanthi langsung. Prosese digawe luwih gampang kanthi cara iki.

Yen kita wis ndownload versi aplikasi apa wae, mula kita kudu pindhah menyang login kasebut. Iki minangka proses sing gampang banget, padha banget karo proses sing kudu diikuti ing versi browser. Dadi ora ana sing bakal nemoni masalah mlebu ing aplikasi Twitch, yaiku desktop, Android, utawa iOS app. Langkah-langkah sing kudu ditindakake yaiku:

  1. Download app sing pengin digunakake (versi kanggo PC, Android, Mac utawa iOS).
  2. Bukak app ing piranti sampeyan.
  3. Klik ing pilihan Login sing ditampilake ing layar.
  4. Ketik jeneng pangguna lan sandhi.
  5. Ngenteni feed ing layar bakal dimuat.

Cara entuk akses maneh menyang akun sampeyan

Pulih akun Twitch

Nalika ngetik Twitch lan nyoba mlebu, bisa uga kedadeyan kita wis lali sandhi akses. Iki minangka masalah sing penting, amarga kita ora bisa nggunakake akun ing layanan iki. Sanajan ing akun apa wae sing kudu duwe sandhi akses, mesthi ana cara kanggo entuk maneh akses menyang akun ing platform, supaya kita bisa nggunakake sandhi anyar ing akun kasebut. Iki minangka tindakan sing bisa ditindakake kanthi ngetutake langkah-langkah kasebut:

  1. Pindhah menyang Twitch lan coba log in (bisa uga luwih gampang browser ing PC) kanthi ngeklik tombol Login ing pojok tengen ndhuwur.
  2. Ketik data (jeneng pangguna lan sandhi).
  3. Klik ing Masalah mlebu log?
  4. Ing jendhela anyar sing ditampilake, ketik alamat email utawa nomer telpon sing ana gandhengane karo akun sampeyan.
  5. Klik ing Terusake.
  6. Ngenteni nampa email supaya sampeyan bisa ngreset sandhi.
  7. Klik link ing email kasebut.
  8. Ketik sandhi anyar.
  9. Tulung konfirmasi sandhi anyar iki.
  10. Sampeyan saiki bisa mlebu maneh ing Twitch.

Perkara sing biasane yaiku nalika ngirim panjaluk supaya kita duwe masalah mlebu ing akun ing Twitch, platform kasebut email kita ing sawetara menit. Ing email kasebut, kita duwe tautan sing bisa diklik supaya bisa ngganti tembung sandhi akun lan sijine sing anyar, sing bakal kelingan utawa sing luwih aman, yen ana masalah yen ana wong sing ngakses akun tanpa idin . Yen sampeyan pengin ngakses akun maneh ing versi aplikasi kasebut, sampeyan bisa nggunakake sandhi anyar iki lan mulane biasane mlebu.

Kaluwihan saka ndhaptar Twitch

IRLS Twitch

Twitch wis dadi salah sawijining platform sing paling populer ing jagad streaming game. Salah sawijining fitur sing apik yaiku kita duwe streamer terkenal, wong sing siaran langsung nalika main utawa sing malah ngobrol babagan game. Dadi kasunyatane yen ana jeneng gedhe ing platform kasebut, temtu mbantu akeh pangguna kanggo mbukak akun kasebut. Uga ana streamer hebat ing kabeh basa, wiwit Inggris nganti Spanyol, sing minangka aspek liyane sing menehi popularitas ing saindenging jagad.

Twitch uga platform sing apik yen sampeyan rencana nyiarake konten sampeyan dhewe. Ana akeh pilihan kanggo nindakake lan sampeyan uga duwe komunitas gedhe saiki, sing terus berkembang, mula, iki minangka sing paling apik kanggo masarakat. Anane macem-macem mode langganan, kanthi versi sing mbayar, nggawe akeh pilihan, amarga menehi akeh fungsi tambahan sing bermanfaat. Loro-lorone kanggo nggawe konten lan pangguna sing bakal bisa ndeleng manawa ana akeh kaluwihan.

Sisih sing apik yaiku yen sampeyan mung pengin nonton siaran langsung utawa bisa nganyari babagan game, sampeyan bisa nggunakake Twitch tanpa kudu mbayar dhuwit, yaiku sing cocog banget. Platform kasebut duwe opsi kanggo kabeh jinis pangguna, dadi sampeyan bisa nemokake modhalitas sing cocog karo sampeyan, kanthi gratis utawa kanthi totohan langganan mbayar sing bakal menehi akses menyang fungsi tambahan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.