Cara paling apik kanggo ndhelikake kontak WhatsApp

ndhelikake kontak whatsapp

Ora preduli sapa sing ditimbang, WhatsApp lan bakal terus dadi platform olahpesen utama ing saindenging jagad, paling ora ing sanjabane Amerika Serikat, sing meh ora digunakake, soko sing paling apik amarga duweke perusahaan Amerika. Minangka aplikasi sing paling digunakake, mesthine kita kabeh pengin ngerti trik kayata ndhelikake kontak WhatsApp sampeyan.

Ana akeh sebab kenapa kita kepeksa ndhelikake obrolan lan kontak WhatsApp lan kita ora bakal mlebu amarga saben wong duwe alasan sing beda-beda. Sing pertama sampeyan kudu ngerti yaiku tenanan kontak ora bisa didhelikake, mula kita kepeksa nggunakake seri trik sing nawakake, kurang luwih, asil sing padha.

Kontak ora bisa didhelikake amarga aplikasi butuh nomer telpon kanggo miwiti pacelathon. Telegram, kanggo nyebut salah sawijining alternatif sing apik sing kasedhiya ing pasar, yen ngidini nggawe lan njaga konservasi liwat julukan, fungsi sing ora bakal tekan WhatsApp sawise ndeleng.

Obrolan arsip

Obrolan arsip

Salah sawijining cara sing paling asring digunakake lan mbaleni nalika ndhelikake obrolan liwat WhatsApp yaiku obrolan arsip. Nalika nglindhungi konservasi, disimpen ing bagean iki lan ora ditampilake ing riwayat obrolan aplikasi pungkasan, minangka cara sing becik kanggo ndhelikake obrolan kanthi cepet.

Obrolan sing diarsipake ana ing sisih ndhuwur utawa ngisor aplikasi (gumantung karo versi sing digunakake wiwit ing iOS lan Android, lokasine beda-beda). Saben nampa pesen utawa nulis pesen anyar, lanFile obrolan ditampilake maneh ing riwayat utama, mula kita kudu ngelingi kapan wae supaya arsip maneh yen wis rampung konservasi.

Ganti jeneng kontak

Ganti jeneng kontak

Salah sawijining cara sing uga bisa digunakake nalika ndhelikake kontak sing njaga konservasi ing WhatsApp yaiku ganti jeneng kontak. Yen wong sing ndelok sejarah obrolan kita, golek sing khusus, dheweke bakal ndeleng jeneng wong sing lagi ngobrol, dheweke ora bakal mriksa nomer telpon.

Kaya sing dakkandhakake ing ndhuwur, WhatsApp bisa digunakake liwat nomer telpon, dadi yen kita ngganti jeneng kontak ing WhatsApp, jeneng mitra obrolan bakal nganyari kanggo nuduhake jeneng anyar. Kanthi cara iki, kita bisa ngganti jeneng wong sing ngobrol karo WhatsApp supaya ora bisa didhelikake.

Ndhelikake kontak ing buku telpon

Ndhelikake kontak ing buku telpon

Yen opsi kanggo ngganti jeneng kontak sing wis disimpen ing buku telpon dudu solusi, sampeyan kudu mriksa aplikasi HiCont. Singidaken kontak sampeyan. Aplikasi iki ndhelikake kontak sing sadurunge dipilih saka agenda kita. Kanthi cara iki, sapa wae sing duwe akses menyang ponsel cerdas kita ora bakal entuk akses menyang nomer sing wis didhelikake.

Kanthi ndhelikake kontak sing ana ing agenda, WhatsApp ora bakal nggandhengake nomer telpon karo jeneng kasebut sing ditampilake ing kontak, dadi kajaba yen penasaran sing tugas ngerti nomer telpon, mula bakal angel ngerti sapa sing diajak ngobrol liwat WhatsApp.

Aplikasi kasebut ngidini kita nggawe pola utawa mbukak kunci kode saengga ora ana wong sing nduweni akses menyang piranti bisa mblokir kabeh kontak sing wis disimpen ing aplikasi kasebut.

Kanthi cara iki, kajaba sing kepengin ngerti tugas ngerti kode kunci aplikasi, anggere ngerti babagan eksistensine, sampeyan ora bakal bisa ndeleng nomer telpon sing cocog saka obrolan WhatsApp.

HiCont Singidaken kontak sampeyan
HiCont Singidaken kontak sampeyan

Lindhungi akses menyang WhatsApp

Lindhungi akses menyang WhatsApp

Gumantung saka alesan kenapa kita pengin ndhelikake kontak / obrolan WhatsApp, yen mung kasebut kanca-kanca ora duwe akses menyang dheweke, kita ora prelu ngubengi kontak, arsip obrolan lan liya-liyane, amarga solusi sing paling cepet lan paling gampang yaiku nglindhungi akses menyang aplikasi kasebut.

Kanthi cara iki, yen ana wong pengin ngakses obrolan kita, sampeyan butuh kode kunci app sing wis ditemtokake sadurunge (yen terminal ora mbukak kunci kanthi pasuryan utawa bekas driji), saka pasuryan utawa bekas driji yen smartphone duwe fungsi kasebut.

Kanggo nambah sandhi menyang WhatsApp, kita kudu nindakake langkah-langkah sing rinci ing ngisor iki:

  • Kanthi aplikasi ing layar, klik ing telung titik vertikal sing ana ing sisih tengen ndhuwur layar.
  • Ing menu sing ditampilake, klik ing Akun banjur ing Privasi.
  • Sajrone Privasi, kita golek pilihan Kunci nganggo bekas driji, kanthi kode PIN utawa kanthi pasuryan (ing kene gumantung karo mupangat smartphone).
  • Ing menu kasebut, kita milih pilihan sing pengin digunakake.

Saben metu saka aplikasi kanggo mbukak liyane utawa mateni layar piranti, nalika bali menyang WhatsApp, iki bakal mbutuhake kita ngenali maneh ing aplikasi nggunakake metode sing sadurunge wis dipilih.

Gunakake obrolan sawetara

Gunakake obrolan sawetara

Iki bisa dadi pilihan sing paling apik, yen sampeyan kepekso nuduhake telpon karo wong liya (wong tuwa utawa wali, mitra, kulawarga ...), amarga ngidini kita njaga obrolan sing kanthi otomatis dibusak saka piranti sawise 7 dina wiwit dikirim, ora preduli manawa wis diwaca utawa durung.

Kaloro pangguna kudu ngaktifake fitur iki, yen ora bisa digunakake. Opsi iki ditemokake ing opsi obrolan, liwat pilihan pesen Temporary. Fungsi sing paling cocog yaiku pesen bakal diilangi sanalika diwaca kaya-kaya kedadeyan ing platform liyane, nanging kurang menehi watu.

Nglindhungi obrolan nganggo sandhi

Nglindhungi obrolan nganggo sandhi

Pilihan liyane sing kudu dipikirake kanggo njaga obrolan liwat WhatsApp dilindhungi yaiku nggunakake aplikasi Chat Locker for WhatsApp, aplikasi gratis sing ngidini kita nambahake sandhi menyang obrolan WhatsApp, supaya ora ana sing ora duwe sandhi bisa ngakses.

Yen ora pengin nggunakake kode angka, kita bisa ngalangi akses menyang obrolan liwat bekas driji utawa rai yen terminal nawakake fungsi kasebut. Aplikasi iki Bisa digunakake kanthi obrolan anyar lan pacelathon sing wis suwe digunakake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.