Cara nelpon nomer telpon sing wis mblokir aku

Prefiks 212

Yen sampeyan wis tekan artikel iki, mula amarga nomer telpon sampeyan wis diblokir dening wong sing pengin dihubungi. Alasan kenapa ana wong sing ngalangi sampeyan bisa uga dihargai lan ing artikel iki kita bakal ngrembug babagan iki, nanging kemungkinane adhedhasar saka sing padha karo jaringan sosial.

Nanging Kepiye carane bisa nelpon nomer telpon sing ngalangi kita? Kaya ing jaringan sosial, kita duwe macem-macem trik lan / utawa tips kanggo ngatasi blokade lan bisa ngobrol karo pangguna, nalika telpon diblokir, kita uga duwe sawetara trik kanggo ngliwati.

Nelpon nganggo nomer sing didhelikake

Yen wong sing pengin ditelpon wis ngemot nomer ing dhaptar ireng smartphone, ora prelu kaping pira kita nelpon, telpon kita ora bakal muni ing smartphone panampa. Siji-sijine sing bisa ditindakake kanggo nggawe telpon dering ing smartphone sampeyan yaiku ndhelikake nomer telpon.

Masalahe yaiku akeh wong aja mangsuli telpon saka nomer sing didhelikake, amarga jenenge nuduhake, dheweke didhelikake amarga ana sebab. Sawetara taun kepungkur, umume nampa telpon saka nomer sing didhelikake, nomer sing digunakake perusahaan pemasaran, nanging amarga teknik iki dilarang, meh ora ana sing nggunakake.

Cara nggawe telpon nganggo nomer sing didhelikake ing iPhone

Singidaken nomer telpon ing iPhone

iOS ngidini kita ndhelikake nomer telpon ing saben telpon sing digawe liwat menu Setelan, tindakake langkah-langkah ing ngisor iki:

  • Kaping pisanan, kita ngakses Setelan piranti.
  • Ing menu Setelan, kita ngakses opsi kasebut teléfono.
  • Ing menu Telpon, klik ing Tampilake ID panelpon.
  • Lumrahe, tombol Show Caller ID ditampilake, saengga nomer telpon bisa ditampilake saben-saben telpon. Kanggo ndhelikake nomer telpon ing kabeh panggilan sing digawe, kudu mateni ngalih.

Cara nggawe telpon nganggo nomer sing didhelikake ing Android

Ndhelikake nomer telpon ing Android

Android, kaya iOS, ngidini kita ndhelikake nomer telpon kanggo kabeh telpon sing digawe, tanpa kudu ngetik kode USSD sadurunge nomer (kaya sing bakal dijelasake ing bagean sabanjure).

para ndhelikake nomer telpon Ing kabeh telpon sing digawe saka nomer telpon, kita kudu nindakake langkah-langkah sing ditampilake ing ngisor iki:

  • Kaping pisanan, yaiku ngakses aplikasi kasebut teléfono.
  • Ing aplikasi sing diarani, klik ing setelan sing diwakili 3 poin banjur pilih Setelan Tambahan.
  • Ing Setelan Tambahan, kita milih ID Telpon banjur tandhani pilihan Singidaken nomer.

Sampeyan kudu eling mateni fitur iki yen sampeyan ora ngrancang nggunakake, amarga yen ora, kabeh telpon sing sampeyan wiwiti saiki, ora bakal nuduhake nomer telpon sampeyan.

Cara nggawe telpon ndhelik saka telpon apa wae

nelpon nganggo nomer sing didhelikake

Kode cepet utawa kode fungsi USSD ngidini kita sesambungan karo operasi saluran telpon kanggo ngalihake telpon, ngirim telpon menyang mesin panjawab, ngerti saldo ... Nanging uga ngidini kita ndhelikake identitas nalika nelpon.

Yen pengin nelpon ndhelikake nomer telpon, kita kudu mbukak aplikasi telpon lan ketik sadurunge nomer telpon sing pengin ditelpon * 31 #. Ora ana papan sing isih ana ing antarane * 31 # lan nomer telpon.

Kirim SMS

Mac lan iPhone

Yen kita ora bisa kontak kanthi ndhelikake nomer telpon, salah sawijining solusi sing bisa digunakake yaiku ngirim SMS. Aplikasi sing ngidini kita mblokir telpon ing piranti seluler ora mblokir pesen teks kanthi otomatis, mula ana kemungkinan interlocutor kita uga ora nerusake mblokir kita liwat saluran komunikasi iki.

Ing SMS iki, wiwitane sampeyan duwe kabeh kertu suoro ora nampa wangsulan, kita kudu nyebutake kanthi cetha sabisa-bisa supaya bisa ngyakinake mitra bicara supaya bisa mbukak blokir kita.

Liwat WhatsApp

WhatsApp minangka aplikasi eksternal sing ora kalebu asli ing iOS utawa Android, mula ora Integrasi menyang sistem. Kanthi cara iki, nalika pangguna mblokir nomer telpon ing sistem supaya ora nampa panggilan saka telpon, blok iki ora bisa ditrapake menyang aplikasi liyane.

Pilihan liyane sing kudu digunakake kanggo ngubungi wong sing ngalangi kita yaiku liwat pesen utawa telpon liwat WhatsApp. Yen wis ngalangi sampeyan ing WhatsApp, sampeyan ora bakal bisa ngubungi, mula kita kudu terus golek pilihan liyane.

Nggayuh media sosial

Yen ora ana cara sadurunge sing ngidini kita kontak maneh karo wong kasebut amarga dheweke wis ngalangi kita kanthi kabeh cara, siji-sijine opsi digital sing isih ana nggunakake media sosial, anggere padha ngalang-alangi kita uga.

Cara non-digital liyane

Yen sampeyan duwe minat khusus kanggo nerusake kekancan karo wong iki lan saluran digital durung menehi asil sing diarepake, amarga wis ngalangi kita ing kabeh platform lan jaringan sosial, siji-sijine opsi sing isih ana yaiku Ngomong karo kanca sing kenalan kanggo intercede ing antarane wong loro.

Iki blog teknologi nutawa kantor sentimental, nanging kadang, masalah sing ana ing platform digital duwe solusi sing luwih sederhana ing njaba tinimbang nggunakake.

Cara mblokir nomer telpon ing Android

Kanggo mblokir nomer telpon ing Android, kita kudu nindakake langkah-langkah sing nuduhake ing ngisor iki. Gumantung ing saben seluler, jeneng pilihan bisa beda-beda, soko sing umum amarga lapisan kustomisasi Android.

  • Kaping pisanan, kita mbukak aplikasi teléfono lan kita ngakses dhaptar telpon pungkasan.
  • Ing riwayat telpon, klik nomer sing pengin diblokir banjur pilih pilihan Blokir utawa tandhani spam.

Yen pengin mblokir kabeh telpon saka nomer telpon sing ora dingerteni, kita kudu ngakses aplikasi Telpon, klik ing telung titik vertikal, klik Setelan> Nomer sing diblokir lan kita milih pilihan sing ora dingerteni.

Cara mblokir nomer telpon ing iPhone

Blokir nomer iPhone sing ora dingerteni

Yen pengin mblokir nomer telpon ing iPhone supaya ora ngganggu maneh, kita bakal nerusake kaya ing ngisor iki:

  • Kita ngakses dhaptar telpon sing wis ditampa.
  • Klik ing i dununge ing sisih tengen nomer telpon kanggo diblokir banjur klik tombol Blokir kontak.

iOS uga ngidini kita mblokir kabeh nomer telpon sing durung dingerteni sing nelpon. Fungsi iki kasedhiya liwat menu Setelan> Telpon> Meneng wong liyo. Nalika ngaktifake fungsi iki, mung nomer telpon sing wis disimpen ing buku telpon sing bakal muni.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.