Cara nggawe telpon video ing WhatsApp Web, langkah demi langkah

Cara nggawe panggilan video ing WhatsApp

ing panggilan video wis misuwur banget, lan dingerteni manawa fungsi iki diaktifake sawetara wektu kepungkur Tampilan Whatsapp, Pangguna milih nggunakake fitur iki saka aplikasi olahpesen sing paling populer ing pasar, mula, kenal karo antarmuka panganggo, kita milih WhatsApp kanggo nelpon video pribadi utawa makarya.

Perusahaan kasebut milih ngluncurake versi "web" aplikasi sing ngidini kita njupuk kauntungan saka kabeh fitur kanthi langsung saka komputer, lan panggilan video minangka salah sawijining. Kita nuduhake sampeyan carane nggawe telpon video saka WhatsApp Web supaya sampeyan bisa entuk paling entuk manfaat.

Cara sing beda kanggo nggunakake Tampilan Web WhatsApp

Wangsulan: Bab ingkang sapisanan bakal nuduhake sampeyan yaiku macem-macem cara kanggo nggunakake WhatsApp Web, lan sanajan ana apa sing dipikirake wong, kita duwe luwih saka siji. Ayo goleki macem-macem opsi sing ana.

WhatsApp Web saka browser

Iki minangka fungsi sing paling misuwur, yaiku nggunakake WhatsApp Web saka browser, iku gampang banget, kanggo nggunakake WhatsApp Web saka browser sing kompatibel sing kudu ketik alamat ing ngisor iki lan goleki: "web.whatsapp.com".

Profil Web WhatsApp

Kanthi cara iki Kita bakal dialihake menyang bagean Web WhatsApp lan bakal nuduhake kode QR ing layar. Saiki kita bakal mbukak aplikasi WhatsApp kanggo bisa mindhai QR lan nyambung menyang Web WhatsApp.

Kita cukup ngetik WhatsApp, klik "Setelan" lan kita milih opsi kasebut «Web / Desktop WhatsApp». Kamera bakal dibukak kanggo mindhai kode QR lan bakal nyambung kanthi otomatis.

Artikel sing gegandhengan:
Cara mindhah WhatsApp menyang kertu SD kanthi cara sing gampang

WhatsApp Web saka aplikasi kasebut

WhatsApp duwe aplikasi sing kompatibel karo Windows lan macOS Supaya bisa nggunakake WhatsApp Web ing aplikasi desktop, iki bakal luwih gampang digunakake lan tanpa wates luwih kepenak, amarga kadang kita ora sengaja nutup browser.

Sampeyan bisa ndownload aplikasi Web WhatsApp ing macOS lan Windows ing link ing ngisor iki:

  • Download WhatsApp Web kanggo Windows: LINK
  • Download WhatsApp Web kanggo macOS: LINK

Ing link kanggo Windows, sampeyan bakal bisa ndownload kanggo peralatan 32-bit lan 64-bit, gumantung karo kabutuhan piranti sampeyan. Saiki kanggo nyambungake, gampang banget kaya ngetutake pandhuan sing padha kaya sadurunge.

Yen wis nginstal, kita mbukak aplikasi lan bakal nuduhake kode QR kaya kedadeyan sadurunge karo versi browser, Kita mung bakal bali menyang pilihan kanggo mindhai kode QR kanggo nggunakake WhatsApp Web ing aplikasi kasebut lan bakal nyambung kanthi otomatis.

Uga saiki bakal nuduhake kabar langsung en komputer Lan iki minangka kauntungan, luwih-luwih yen nggunakake ing lingkungan profesional.

Masalah Web WhatsApp

Kesalahan umum ing telpon video web WhatsApp

Saiki kita bakal ngobrol karo sampeyan babagan masalah sing paling umum ing WhatsApp Web, supaya sampeyan njupuk akun nalika nggunakake lan utamane ngelingake watesane.

Gunakake WhatsApp Web ing rong komputer sekaligus

Kita kudu ngilangi kamungkinan panggunaan WhatsApp Web ing rong piranti sekaligus. Kita bakal bisa nggunakake ing WhatsApp Web ing wektu sing padha nalika ngirim pesen saka smartphone.

Iki amarga WhatsApp dudu platform «ing méga», mula Nalika sistem ndeteksi yen kita nggunakake sambungan Web WhatsApp liyane, kanthi otomatis nutup sesi paling tuwa lan ngirim pesen tandha.

Yen sampeyan pengin nggunakake multiplatform lan sistem simultan, sampeyan kudu milih alternatif kayata Facebook Messenger utawa Telegram.

Artikel sing gegandhengan:
Apa lan carane nggawe aplikasi dobel ing Android

Gunakake WhatsApp Web tanpa akses menyang telpon

Sawise maneh, kita nindakake bagean iki. Ing kasus WhatsApp Web, informasi saka pesen ora disimpen ing server apa wae, lan iki minangka poin sing rada ora nguntungake.

Kasunyatane, ponsel kita tumindak minangka server, lan pramila sing nyebabake kita ora bisa mateni telpon utawa nyopot sambungan saka data. Iki nggawe nggunakake WhatsApp Web cukup nganggo batere.

Mula, kita nemtokake kemungkinan nggunakake WhatsApp Web kanthi telpon dipateni utawa tanpa sambungan data seluler.

Cara nelpon video nganggo WhatsApp Web

Wayahe wis teka kanggo ngetik apa sing sampeyan goleki, kemungkinan uga nelpon video liwat WhatsApp, lan cukup rumit.

Artikel sing gegandhengan:
Cara nggunakake ponsel minangka webcam nganggo program kasebut

Amarga alasan sing kasebut ing ndhuwur minangka "masalah Web WhatsApp", kita duwe sawetara watesan, sing pertama yaiku kanggo telpon video ing WhatsApp Web, kita kudu nggunakake platform liyane.

Cara nggawe telpon video gampang ing WhatsApp Web

Babagan pisanan sing bakal kita lakoni yaiku mbukak Web Tampilan lan selarasake piranti kaya sing wis dakwulangake sadurunge.

Sawise sesi diwiwiti, kita mung tindakake langkah-langkah ing ngisor iki:

  1. Kita ngeklik pangguna utawa grup sing pengin ditelpon video.
  2. Sawise ana ing obrolan, klik lambang «klip» sing katon ing sisih tengen ndhuwur.
  3. Kita milih pilihan pungkasan sing bakal ditampilake kamera video kanthi simbol link.
  4. Kita bakal entuk kabar "Menyang Messenger kanggo nggawe ruangan."

Fungsi iki bakal ngidini kita gawe ruangan video nganti 50 wong liwat platform Messenger duweke Faceobook. Kanthi mung ngeklik link, sapa wae sing duwe WhatsApp bisa mlebu kamar kasebut.

Lan iki formula sing wis ditemtokake WhatsApp supaya kita bisa nelpon video liwat WhatsApp Web gampang

Alternatif kanggo WhatsApp kanggo nelpon video

Telpon video sing dadi populer saiki ana ing pirang-pirang aplikasi, kita bakal ngrembug babagan:

Skype

Pilihan tradisional, aplikasi sing meh kabeh wong ngerti amarga dadi pelopor ing babagan iki. Ngidini video nganti 10 wong lan audio nganti 25 wong. Sampeyan bisa ndownload Kene.

Hangouts

Iki minangka alternatif Google, kanthi asil sing apik. Iki uga ngidini telpon video nganti 10 wong kanthi akeh fungsi lan sistem multiplatform. Sampeyan bisa ngakses langsung saka Kene.

Zoom

Sing paling populer ing jaman saiki, ngidini nganti 100 pangguna kanthi bebarengan, uga kulit lan fungsi sing nyenengake. Sampeyan bisa ndownload aplikasi kasebut Kene.

Facebook Messenger

Rekomendasi pungkasan (ora kanggo sing luwih ala) alternatif teknologi hebat liyane, kita ngomong babagan Facebook. Alternatif sing paling populer ing pirang-pirang negara, plus meh kabeh wong sing ngerti duwe Facebook, apa maneh sing njaluk dijaluk? Sampeyan bisa ndownload Kene.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.