Cara nganyari Fortnite menyang versi paling anyar

Bis Fortnite

Fortnite, bebarengan karo PUBG, minangka game royale pertempuran paling tuwa ing jagad game video. Loro-lorone wis ngancik 4 taun ing taun 2021. Sanajan basis pangguna saya suwe saya sithik, utamane ing kasus PUBG, Fortnite tetep nahan akeh pemain

Pemain kasebut kudu nganyari Fortnite menyang versi paling anyar saben-saben Epic Games ngeculake update anyar. Yen nganyari ora diinstal, game ora bisa diakses. Iki amarga pangowahan sing ditindakake Epic ing game (utamane mekanika) lan perubahan estetika ing lokasi.

Artikel sing gegandhengan:
Kabeh karakter khusus Fortnite lan dununge

Kanggo njupuk akun

Fortnite minangka game multiplayer online, yaiku Sampeyan mung bisa muter nalika sampeyan nyambung menyang internet, amarga yen game kasebut ora bakal bisa nemokake mungsuh sing dibutuhake supaya bisa main.

Epic Games nganyari saben minggu Fortnite, khusus saben dina Selasa kanggo nambah konten anyar. Nanging, sampeyan uga bisa ngeculake update cilik kanggo ndandani bug tartamtu ing game, nganyari sing bisa dirilis kapan wae.

Artikel sing gegandhengan:
Trik dadi ahli ing Fortnite

Untunge, update cilik iki padha banget mboten umum, dadi arang banget ditemokake, nanging yen ora nginstal, kita uga ora bakal bisa main judhul iki. Dadi game multipemain online, prelu wis nginstal versi paling anyar.

Nambahake kacepetan download sampeyan

Pembaruan Fortnite biasane ngemot sawetara GB, uga versi kanggo piranti seluler, mula kita kudu priksa manawa piranti kasebut duwe kacepetan sambungan paling dhuwur. Loro-lorone ing komputer lan ing PlayStation lan Xbox, disaranake gunakake kabel jaringan tinimbang sambungan Wi-Fi.

Kanthi cara iki kita bakal ngindhari gangguan sing mengaruhi sinyal nirkabel. Yen kasebut minangka piranti seluler, tablet utawa Nintendo Switch, disaranake gunakake sambungan 5 GHz sing ditawakake router, amarga jaringan Wi-Fi iki nawakake kacepetan sambungan luwih dhuwur tinimbang 2.4 GHz tradisional.

Kanggo ngerti salah siji saka rong jaringan Wi-Fi sing ana ing omah, kita kudu mriksa mandap kasebut. Jeneng jaringan 5 GHz dipungkasi dadi 5G, dene jaringan 2,4 GHz ora duwe mandap khusus sing ngidini bisa diidentifikasi.

Yen sampeyan ora nganyari Fortnite menyang versi paling anyar, sampeyan ora bakal bisa ngakses game kasebut. Ngelingi operasi game multiplayer online (kabeh mbutuhake versi paling anyar sing kasedhiya), ing ngisor iki kita nerangake babagan cara nganyari Fortnite menyang versi paling anyar sing kasedhiya ing saben platform.

Cara nganyarake Fortnite ing iOS

nganyari Fortnite ing iOS

Wiwit Agustus 2020, Fortnite durung kasedhiya ing App Store, dadi ora ana cara kanggo nganyari, yen sampeyan cukup duwe salinan game sing wis diinstal. Minangka iOS minangka ekosistem sing wis ditutup, ora beda karo Android, Ora bisa nginstal Fortnite kanthi cara apa wae ing iPhone iPad utawa.

Apple mbusak Fortnite saka toko aplikasi nalika wulan Agustus 2020, sawise nganyari aplikasi kasebut, Epic Games kalebu gerbang pembayaran dhewe ing Fortnite, saengga bisa ngilangi siji-sijine platform pembayaran sing bisa ditawakake, sing ora liya, yaiku duweke Apple lan kanthi mangkono ngirit komisi 30% sing disimpen ing perusahaan Cupertino kanggo saben transaksi.

Sawise mbatalake aplikasi kasebut, Epic Games nglaporake Apple. Tujuan Epic yaiku supaya hakim meksa Apple ngidini instalasi ing iOS saka toko pihak kateluNanging, putusan kasebut menehi alasan kanggo Apple kajaba ing bagean pembayaran.

Hakim meksa Apple kanggo nyakup kemungkinan pangembang nambahake pilihan pambayaran eksternal liyane menyang App Store.

Sanajan pisanan bisa uga tegese Fortnite bali menyang App Store, saka Apple judhule iki entuk dhaptar ireng lan ngumumake yen kabeh sumber daya bisa ilang, Fortnite ora bakal kasedhiya maneh ing App Store

Iki tegese ngenteni maksimal 5 taun. Yaiku nganti 2026, ing kasus sing paling apik, Fortnite ora bakal bali menyang App Store.

Artikel sing gegandhengan:
8 game sing padha karo Fortnite

Cara nganyari Fortnite ing Android

nganyari Fortnite ing Android

Kaya Apple, Google uga narik Fortnite saka Play Store, amarga padha: kalebu gateway pembayaran sing dilewati Play Store kanggo ngirit komisi 30% sing uga disimpen Google kanggo saben tuku. Nanging, Epic ora nglaporake Google, amarga ing Android sampeyan bisa nginstal Fortnite liwat toko aplikasi liyane.

Kanggo nginstal Fortnite ing piranti Android, cara paling gampang lan paling cepet tanpa liwat toko aplikasi liyane kanthi langsung saka situs web Epic Games sing bisa diakses kanthi mencet ing ngisor iki pranala saka piranti seluler.

Artikel sing gegandhengan:
Cara entuk V-Bucks gratis ing Fortnite ing taun 2021

Sabanjure, sampeyan kudu ndownload aplikasi Epic Games Store. Sawise diinstal, sampeyan mbukak aplikasi, Sampeyan nggoleki Fortnite lan klik tombol install. Proses kasebut mbutuhake wektu, lan uga butuh sawetara GB, mula disaranake mung nindakake proses iki nalika ngisi smartphone.

Kanggo nganyari Fortnite ing Android, sampeyan mung kudu bukak app Epic Games Store banjur bukak tab sing dununge Fortnite. Ing tab kasebut, tombol kuning bakal ditampilake ing sisih ngisor kanthi jeneng Update. Kita ngeklik tombol kasebut lan ngenteni nalika ngisi smartphone yen ora pengin batere batere.

Cara nganyari Fortnite ing Windows

Fortnite kanggo Windows

Kanggo nginstal Fortnite ing Windows, sampeyan kudu pra-download Epic Games Store. Epic Games Store minangka peluncur kanggo Fortnite uga minangka toko game video sing padha karo Steam.

Sanajan kita bisa mbukak Fortnite liwat trabasan tanpa mbukak launcher sadurunge, bakal mbukak kanthi otomatis lan Bakal mriksa manawa ana pembaruan sing kudu diinstal saka Fortnite.

Lumrahe, peluncur ngonfigurasi kabeh game supaya bisa nganyari kanthi otomatis sanalika sampeyan mbukak launcher Epic, dadi yen ana nganyari Fortnite utawa game liyane sing wis diinstal, mula bakal bakal didownload kanthi otomatis tanpa kudu nindakake apa-apa ing bagean liyane kajaba ngenteni.

Cara nganyari Fortnite ing Mac

Sanajan Fortnite kanggo Mac ora kasedhiya ing Mac App Store, ing macOS kita bisa nginstal aplikasi utawa game apa wae saka sumber liyane (beda karo iOS), nanging Fortnite Sampeyan uga ora kasedhiya amarga alasan sing padha karo iOS.

Nalika Apple ngetokake Fortnite saka App Store, Epic mandheg nganyari versi macOS, mula saiki ora bisa nginstal Fortnite ing Mac. Yen sampeyan isih duwe versi paling anyar sing wis diinstal, ora ana cara kanggo nganyari versi paling anyar.

Cara nganyari Fortnite ing PS4 / PS5

Nganyari Fortnite ing PS4

Lumrahe, piranti lunak PlayStation diatur kanthi otomatis kabeh game sing wis diinstal ing console dianyari. Nanging, ora kabeh game bisa napsirake pandhuan iki kanthi becik lan nganti kita mbukak, mula proses nganyari diwiwiti.

Untunge, Fortnite minangka salah sawijining game sing sanalika sampeyan nguripake console, kanthi otomatis mriksa manawa pembaruan anyar wis dirilis. Kanthi cara iki, tenan Kita ora prelu nindakake proses apa wae kanggo nganyari Fortnite ing PS4, kita mung kudu nguripake console lan ngenteni.

Ukuran nganyari umume cukup dhuwur. Ing kasus PS4, yen pengin nganyari supaya bisa didownload secepat mungkin, kita ora kudu nindakake apa-apa, yaiku luwih becik ora mbukak game utawa aplikasi nganti proses rampung.

Artikel sing gegandhengan:
Cara entuk PS Plus kanthi gratis kanthi sah

Yen mbukak aplikasi liyane kayata YouTube, Netflix, Twitch utawa kita wiwit main judhul liyane, proses nganyari kanthi praktis bakal mandheg, tanpa nate ditindakake, nanging wektu sing diarepake kanggo nganyari bakal alon banget.

Babagan sing paling apik sing bisa ditindakake kanggo nganyari Fortnite menyang versi paling anyar ing PS4 yaiku nguripake console lan nalika download didownload diwiwiti, turu turu. Kanthi cara iki, konsol tetep nyambung menyang internet lan bakal ndownload game kanggo nginstal mengko tanpa ana gangguan sing bisa memperlambat proses nganyari.

Cara nganyari Fortnite ing Xbox

Kepiye cara nganyari ing Xbox padha karo ing PlayStation. Fortnite diprogram supaya, sawise kita miwiti konsol, kanthi otomatis bakal mriksa manawa ana update anyar sing kasedhiya kanggo diunduh. Yen mangkono, bakal diunduh kanthi otomatis tanpa kudu nindakake apa-apa, kajaba ngenteni.

Cara nganyarake Fortnite ing Nintendo Switch

Nintendo Ngalih Fortnite

Mirip karo Xbox Microsoft lan PS4 PS5 lan Sony, Fortnite nganyari kanthi otomatis nalika nyoba miwiti game. Nganti game dianyari, kita ora bakal bisa seneng judhul multiplayer online iki amarga alasan sing wis dakkandhani ing wiwitan artikel iki.

Ora perlu diucapake manawa konsol kudu disambungake menyang jaringan Wi-Fi. Loro-lorone ing PlayStation lan ing Xbox, amarga dudu konsol portebel, mula aku yakin ora prelu nyebutake kekhasan iki. Nanging, ing Nintendo Switch, bisa hotspot, kita kudu cedhak karo jalur akses nirkabel.

Yen nyedhaki titik akses, kita bakal ora suwe. Yen kita uga nyambung menyang jaringan 5 GHz, wektu bakal luwih cendhek tinimbang yen nggunakake 2.4 GHz tradisional.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.