Ngundhuh buku gratis kanthi sah

Wong enom dadi luwih seneng maca, utamane amarga gampang ngakses layanan video utawa popularitas game video lan siaran Twitch utawa YouTube. Nanging maca terus akeh narik kawigaten, utamane kanggo sing seneng crita sing apik, ora kanggo apa sing dituduhake, mula topik sing film iki utawa film liyane durung asring dirungokake. buku sing adhedhasar

Cetha manawa kanggo wong sing paling purist ora ana sing nggawe buku fisik ing kertas kanggo maca ing jejere lampu ing sofa utawa amben. Nanging saiki, sawetara wong sing seneng duwe rak sing kebak buku ing ruang tamu. Ana sawetara perkara sing luwih trep tinimbang ngatur kabeh kanthi digital ing kertu memori sing gampang., ing ngendi kita ngatur saben buku miturut jinis utawa urutan kronologis miturut kekarepane. Tinggal ing kene kanggo nemokake kaca sing paling apik kanggo ndownload buku kanthi sah.

Apa sing dibutuhake kanggo maca buku digital?

Kanggo miwiti ing jagad maca digital, cukup nggunakake smartphone dhewe, soko sing bakal nggawa lan mulane kita ora bakal kelangan, mung menehi saran yen layar cukup gedhe supaya ora bosen mripat. ukuran minimal udakara 6 inci. Sembarang tablet saka 7 inci Iki bisa dadi piranti maca, minangka tugas sing ora dikarepake, ora bakal ana masalah.

Cocog kanggo maca digital lan mesthi bakal dadi buku elektronik, amarga layar bakal gampang nggampangake kita ngindhari eyestrain. Piranti kasebut kurang cahya biru backlighting supaya yen sesi suwene ora bakal nandhang sakit sirah. Kajaba iku, piranti kasebut umume duwe otonomi sing gedhe amarga kurang nggunakake sumber daya kanggo nampilake teks ing layar.

Mesthi wae nyaranake Amazon Kindle kanthi lampu internal., iki minangka piranti kompak kanthi panel tinta elektronik 6-inch, teknologi iki ngalangi supaya ora ngalami refleksi sing diwedeni, kanthi praktis kaya sing ana ing ngarepe yaiku selembar kertas nyata Lampu ing sisih ngarep kanthi 4 LED mbantu kita maca ing wayah wengi tanpa nyebabake eyestrain sing medeni kaya terminal seluler utawa tablet. Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan piranti iki, mampir menyang analisis jero.

Situs kanggo ndownload buku gratis

Saiki kita bakal nemokake ing endi ndownload buku tanpa preduli saka jinis sing digoleki, ana panggonan sing ndownload lagu hits paling apik tanpa mbuwang euro.

Amazon

Amazon ora mung toko paling gedhe ing saindenging jagad, uga minangka toko sing paling populer lan duwe bathi, uga dadi sumber apik kanggo buku gratis lan mbayar. Ing Amazon, kita bisa nemokake penawaran Kindle ebook gratis. Klasik sastra Spanyol kayata karya Cervantes, Lorca utawa Miguel Hernandez. Kita uga nemokake repertoir judhul asing sing wis diterjemahake menyang basa Spanyol. Sanajan kita bisa ndownload nganggo basa sing disenengi.

Kajaba iku, Amazon nawakake kaluwihan yen sampeyan dadi pelanggan utama layanane, kalebu Prime Video, utawa Prime Music, nanging uga katalog buku gratis sing akeh. Dadi perdana Amazon uga nawakake diskon gedhe nalika tuku sing wis kasebut sadurunge minangka piranti paling apik kanggo maca buku digital. Lengganan Amazon prima mung regane 36 euro saben taun lan saliyane kabeh layanan kalebu pengiriman kabeh produk sing kita tuku ing toko sampeyan. Kertas Kindle Kindle sing wis akeh digunakake analisis ing ActualidadGadget.

Rakuten kobo

Rakuten uga duwe perpustakaan buku digital gedhe sing kasedhiya kanggo kabeh wong kanthi gratis. Yuta buku digital kalebu macem-macem jinis e-book gratisIng antarane bisa ditemokake novel, biografi, fiksi, narasi, bocah, pendhidhikan utawa bisnis.

Rakuten

Kanggo download lan panggunaan sabanjure, kita kudu ndhaptar ing platform, sing uga gratis. Kaya conto liyane, kita duwe aplikasi kanggo piranti Android lan iOS dadi ora prelu kuatir apa-apa kajaba akses internet.

Perpustakaan Virtual Cervantes

Lair ing taun 1999, Perpustakaan Virtual Miguel de Cervantes didegake kanthi kolaborasi karo universitas, bank lan yayasan supaya bisa nggawe digital babagan warisan budaya ing dokumenter lan basa Castilian biografi. Tujuane yaiku nyebar budaya kanthi bentuk literatur nganggo basa Spanyol ing saindenging jagad. mula nawakake akses Internet menyang katalog kabeh. Iki digawe saka ewonan cathetan bibliografi kanthi macem-macem modalitas.

Platform iki minangka akses gratis mula pancen gratis, pangguna bisa ngluwihi katalog ekstensif sing ngemot karya sing paling apik saka Spanyol lan Amerika Latin. Kita uga duwe sumber daya biografi modalitas liyane kayata dokumenter utawa biografi kepribadian sing hebat ing basa Spanyol. Web duwe mesin telusuran sing kuat kanggo nggoleki karo penulis utawa judhul.

eBiblio

Platform pinjaman digital sing nggabungake akeh perpustakaan umum ing Spanyol. Is babagan layanan utangan buku gratis online, ditawakake liwat perpustakaan umum lan diakses 24 jam dina. Iki ngidini kita streaming maca lan ndownload buku. Sing paling apik yaiku layanan iki duwe aplikasi independen dhewe kanthi gratis kanggo ponsel lan tablet, kanthi aplikasi iki kita bisa ngatur kabeh kegiatan sing ana gandhengane karo utangan file. Koleksi kalebu kabeh jinis karya ing basa kita kanggo wong diwasa lan bocah.

Budok

Ing kasus iki yaiku platform penerbitan independen kanggo kertas lan buku elektronik. Kita nemokake akses menyang ewonan buku dening penulis anyar lan veteran kanthi gratis. Kita bisa nemokake karangan kanggo sastra bocah, uga golek buku babagan psikologi, pendhidhikan, biografi, uga komik.

Unduhan bisa digawe ing macem-macem format kayata ePub utawa PDF lan kanggo miwiti ngundhuh, kita kudu ngetik email kanggo nampa link kanggo download. Sawetara buku kanthi format ePub bisa dideleng langsung ing streaming saka web, mula kita bakal nyimpen kudu ndownload file apa wae.

Buku total

Perpustakaan digital iki ora ngidini kita ndownload judhul nanging ora ngidini maca streaming kabeh katalog kanthi gratis. Nduwe aplikasi kanggo piranti seluler dadi kita bisa maca ing endi wae kita lunga kanthi sambungan data. Situs web iki duwe repertoar klasik tanpa royalti sing gedhe mula kabeh gratis, uga ditemokake buku audio ing Spanyol, total luwih saka 50.000 judhul.

Buku Google

Raksasa Amerika Utara uga duwe perpustakaan buku digital. Platform iki ngidini kita gratis download buku kanthi format PDF gratis, iki uga ngidini kita maca buku kanthi langsung liwat streaming yen ora pengin ndownload.

Katalog kasebut akeh banget lan kita bisa nemokake kabeh jinis karya ing basa Spanyol, saka sing paling klasik nganti sing paling kontemporer. Kita mung kudu nggandhengake email karo akun Google yen durung duwe. Mesin telusuran padha karo sing ana ing Google, mula kita bakal gampang nemokake judhul sing digoleki dening panulis utawa kanthi jeneng buku kasebut.

Omah buku

Apa sing bisa diarani Amazon Amazon ing babagan jumlah buku sing adol uga duwe bagean buku gratis. Kita kudu eling yen kabeh mau ana ing format ePub lan sawetara uga duwe perlindungan DRM tegese kabeh mau mung bisa diwaca saka piranti dhewe. Sanajan njupuk akun kasebut, duwe akun pangguna, ana liyane sing bisa didownload lan diimpor menyang pembaca pihak katelu liyane. Sanajan katalog luwih cilik tinimbang sing bisa ditemokake ing platform liyane, kita bakal nemokake kabeh jinis genre ing basa Spanyol sampurna.

Domain umum

Kaya jenenge, situs web iki digawe saka materi domain umum dadi gratis. Situs iki lair kanthi ide kanggo nglumpukake informasi babagan topik apa wae, kalebu literatur Spanyol ing domain umum, ing antarane kita bisa nemokake kabeh jinis ing antarane novel, bocah, fiksi, pendhidhikan, kursus, dokumenter utawa sejarah.

Pamilik situs web menehi saran supaya kita mriksa sadurunge ndownload status sah karya kasebut, yen sampeyan manggon ing Amerika Serikat, sampeyan bisa nindakake kejahatan. Buku sing ditemokake ing macem-macem format kalebu PDF mula bisa diwaca ing meh kabeh piranti. Mesin telusuran sing kuat ngidini kita nemokake judhul miturut panulis utawa kanthi judhul ing wektu sing cendhak.

Yen ana buku ban, kita nyoba santai ing kursi kanthi film sing apik utawa seri sing apik, ing Kompilasi liyane iki, kita duwe sawetara conto kanggo nonton seri lan film kanthi gratis. Kita mbukak saran ing bagean komentar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.