Ngunduh majalah PDF gratis

Ngunduh majalah PDF gratis

Konten kertas sing ngalami penurunan sing ora bisa dikendhaleni minangka kasunyatan nyata, konsumsi konten digital liwat layar kita disengkuyung banget amarga layar ponsel ora mandheg saya akeh. Dadi majalah ing PDF padha nggawe raos luwih saka tau.

Nanging, sing sampeyan ora ngerti yaiku sampeyan bisa maca majalah olahraga lan olahraga gratis ing PDF. Temokake karo kita kaca sing paling apik kanggo ndownload majalah gratis ing PDF lan nikmati kapan wae lan ing endi wae sing dikarepake.

Maca majalah ing PDF saka ponsel utawa tablet

Kita kudu ngandhani sepira smartphone sampeyan, Android utawa iPhone kaya tablet, Android utawa iPad, kompatibel karo format PDF nalika maca majalah. Mula, kita ora bakal nemoni masalah apa-apa, lan yaiku PDF minangka ekstensi file Adobe sing cukup nyebar lan pancen gratis nalika njupuk konten.

Keuntungan utama, nanging kita bakal nuduhake sampeyan carane bisa maca file PDF kanthi macem-macem jinis piranti sing ana.

Cara maca PDF ing Android

Umume, umume piranti Android duwe aplikasi asli sing ngidini sampeyan maca PDF, yen ora, sampeyan kudu eling yen aplikasi Drive wis nggabungake layanan iki lan iku cukup langsung.

  1. Download file PDF sing pengin diwaca.
  2. Yen sampeyan ngeklik PDF, aplikasi default bakal mbukak, sing biasane "Drive PDF reader".
  3. Sampeyan bisa uga bakal menehi kabar manawa sampeyan duwe sawetara aplikasi, dadi sampeyan bisa milih sing disenengi banjur klik ngelingi pilihan sing dipilih.
  4. Yen sampeyan wis nampa PDF liwat email, aplikasi kaya Gmail uga duwe maca PDF internal.

Cara maca PDF ing iPhone iPad utawa

Bukak PDF Maca majalah ing iPhone utawa iPad uga ora rumit, amarga iOS duwe aplikasi dhewe sing bakal ngidini sampeyan nggunakake paling maksimal.

  1. Download saka Safari PDF sing pengin diwaca banjur pencet «simpen menyang panyimpenan iPhone ».
  2. Bukak app Arsip, lan sampeyan bisa ngeklik PDF
  3. Yen sampeyan pengin disimpen kanggo ndeleng cara liyane, klik ing tombol kasebut nuduhake saka file banjur pilih "Bukak ing Buku". Dadi, manajer aplikasi Buku Apple bakal ngidini sampeyan luwih akeh pilihan maca ing majalah PDF sampeyan.
Artikel sing gegandhengan:
Translate PDF kanthi online: alat gratis sing paling apik sing bakal mbantu sampeyan

Endi download majalah saka ati

Kita miwiti karo pilihan situs web sing bakal nggawe sampeyan luwih gampang yen sampeyan pengin maca majalah PDF, dadi sampeyan ora kudu sampah wektu lan nambah artikel ing bagean favorit sampeyan.

espamagazin

Kita wiwiti karo Espamagazine, iki minangka portal web (LINK) sing ora bisa mbayangake yen nganggep jenenge dadi referensi. Ing situs web iki, sing umume ditemokake yaiku katalog majalah gratis sing kasusun ing PDF lan utamane ing basa Spanyol. Kita jelas manawa iki diwatesi kanggo pamirsa tartamtu, nanging menarik.

Sing jelas, Espamagazine ora mesthi duwe edhisi majalah paling anyar, yaiku, duwe sawetara ketinggalan babagan publikasi saben dina sing diluncurake, nanging isih menarik amarga iki.

Nanging, Espamagazine nduweni katalog sing apik sakamajalah jantung lan olahraga kabeh selera. Salah sawijining kaluwihan yaiku "mesin telusuran" sing bakal ngidini kita milih miturut jinis sing kalebu konten sing paling disenengi.

PDF Buta

Ing PDF-Giant (LINK) kita bakal bisa nemokake bagean saka minangka katalog Halo lan Kosmopolitan. Sepisan maneh aku pengin negesake manawa kita ora bakal nemokake katalog majalah paling anyar, nanging luwih dhisik publikasi sadurunge, sing ora ateges kontene cukup menarik.

Ing portal iki, kita duwe katalog sing jembar lan bisa uga dadi mesin pencari sing paling lengkap. Ing kasus iki, kita ora mung bakal nemokake konten ing basa Spanyol, nanging uga kudu nyaring sawetara konten ing basa Inggris. Nanging, aku njupuk kesempatan iki kanggo ngelingi yen maca majalah iki nganggo basa Inggris minangka salah sawijining cara paling apik kanggo sinau basa kasebut.

Ngunduh majalah olahraga

El olahraga Iki minangka salah sawijining tema sing paling umum ing majalah iki. Nanging, kita njupuk kesempatan kanggo ngelingake sampeyan yen sampeyan seneng mesin, tim kasebut Warta Motor Kasedhiya situs web supaya sampeyan tetep informasi lan analisis paling apik sing bisa ditemokake.

Situs web kanggo maca majalah olahraga kaya Kesehatan Pria utawa Jalan Raya Jebule Kiosko.net, situs web iki nduweni akeh konten sing dibayar, nanging kita bisa ndownload majalah olahraga ing PDF kanthi mupangate, minangka mupangate minangka alternatif paling legal kanggo kabeh.

Kanggo perkara kasebut kiosko.net Dadi alternatif sing paling apik kanggo maca majalah olahraga ing pasar Spanyol. Nanging, kita isih duwe opsi liyane kanggo ngandhani, konten PDF kanggo majalah sing ngidini sampeyan maca ing endi lan kapan sing dikarepake meh ora winates.

Alternatif sabanjure yaiku Newsletterpdf, pilihan sing ngidini kita maca majalah olahraga lan koran kanthi gratis. Temenan, kaya ing postingan sadurunge, sawetara konten bakal ketinggalan jaman, nanging iki ora bakal dadi masalah banget kanggo kita.

Artikel sing gegandhengan:
Majalah gratis ing basa Spanyol: ing endi download macem-macem paling apik

Majalah gratis ing Telegram

Kita kudu nggunakake kesempatan iki kanggo ngelingake sampeyan yen aplikasi olahpesen Telegram minangka alat sing apik banget nalika nuduhake jinis konten multimedia kayata majalah ing PDF. Menarik banget supaya bisa ngakses kiosk ing endi pangguna sing tuku pers saben dina nuduhake karo pangguna liyane sing ana ing saluran utawa grup olahpesen.

Kanthi cara iki, pangguna bisa entuk bathi kanthi sah lan temen bebas saka konten iki. Yen Telegram wis diinstal Sampeyan mung kudu golek asil global kanggo konten majalah ing PDF utawa langsung langganan saluran ing subyek kanthi mencet ing ngisor iki LINK.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.