Ngonversi foto menyang PDF gratis: kaca web paling apik

ganti foto dadi pdf

Loro-lorone ing komputer lan ing ponsel kita ana akeh gambar sing kita tingali, download utawa kirim saben dina. Ing kiriman iki, kita bakal nganalisa situs web lan aplikasi sing kasedhiya kanggo nglakokake tumindak kasebut ngowahi foto dadi PDF.

Apa tujuane nggawe jinis konversi kasebut? Biasane kita pindhah saka format gambar JPG, PNG utawa GIF menyang salah sawijining PDF nalika nyetak. Sampeyan uga bisa nindakake nalika ngirim sawetara jinis dokumen resmi (format sing paling umum ditrima yaiku .pdf). Amarga alasan iki lan liyane, kita kepengin ngerti cara apa sing ana kanggo ngonversi foto menyang PDF.

Mangkene telung cara kanggo ngowahi foto dadi PDF: saka program sing diinstal ing komputer, liwat situs web utawa nggunakake aplikasi kanggo ponsel. Lan kanggo telung modhal kasebut, sampeyan menehi sawetara opsi. Supaya sampeyan bisa milih sing paling cocog karo kabutuhan.

Program kanggo ngowahi foto dadi PDF

Ana Rong sebab jelas kanggo mutusake nginstal piranti lunak jinis iki ing komputer. Sing pertama yaiku panglipur: yen kita kudu nindakake akeh konversi, iku paling trep. Kapindho, nanging ora kalah penting, yaiku pitakonan saka privasi. Kanthi program kasebut, dokumen kasebut tetep ana ing komputer. Iki sing paling akeh digunakake:

Konverter PDF Altarsoft

Altarsoft

Altarsoft PDF Converter, gampang lan efektif

Iki minangka piranti lunak sederhana kanthi sawetara taun kepungkur, nanging kabeh bisa diarepake saka konverter sing beda-beda. Konverter PDF Altarsoft Iki pancen gratis lan gampang banget digunakake, sanajan uga duwe watesan tartamtu. Contone, mung ngidini sampeyan ngowahi siji gambar sekaligus. Ora praktis banget yen kita kudu nggarap akeh file.

Download link: Konverter PDF Altarsoft

Konverter PDF IceCream es krim pdf

Cepet lan gampang banget digunakake. Kanthi Konverter PDF IceCream akeh gambar bisa dikonversi kanthi seret lan selehake. Program kasebut uga duwe pilihan privasi sing menarik.

Sampeyan kudu ujar manawa versi nyoba nemtokake watesan tartamtu: 5 kaca saben dokumen PDF lan 3 file saben konversi. Kanggo ngilangi alangan kasebut, ora ana pilihan kajaba njaluk versi mbayar.

Download link: Konverter PDF IceCream

JPG dadi Konverter PDF

jpg nganti pdf

JPG dadi Konverter PDF

Pilihan sing migunani lan langsung. Kanthi antarmuka sing gampang lan meh spartan, JPG dadi Konverter PDF Ditampa kanggo kita minangka alat sing menarik kanggo tugas ngowahi foto dadi PDF. Kajaba iku, antara liya, ngidini kita milih kualitas gambar ing sawetara sing ana ing 0 nganti 100%. Mesthi, versi nyoba gratis mung kasedhiya sajrone 15 dina. Sawise wektu iki, sampeyan kudu mbukak pambayaran kanggo terus nggunakake piranti lunak iki.

Download link: JPG dadi Konverter PDF

Konverter PDF TalkHelper

PDF TalkHelper

Konverter PDF TalkHelper

Program liyane sing migunani banget kanggo ngowahi gambar dadi PDF, sanajan mung bakal nemokake opsi gratis ing versi nyoba. Iki nawakake konversi kanthi maksimal 10 kaca lan asile ditandhani.

Kabeh ing kabeh, sarana Konverter PDF TalkHelper ora ana gandhengane: sampeyan ngidini sampeyan ngowahi file gambar (JPG, PNG, TIFF, BMP lan GIF) dadi PDF kanthi cepet lan uga ngowahi file Word, Excel, PPT lan DWG dadi PDF.

Download link: Konverter PDF TalkHelper

Situs web kanggo gambar menyang konversi PDF kanthi online

Modalitas iki luwih lincah tinimbang sing wis dituduhake ing bagean sadurunge. Konversi rampung online, kanthi cara sing luwih gampang lan luwih cepet, ora prelu nginstal program sing ngemot memori ing piranti kita.

Kelemahane yaiku privasi dokumen kita bisa dikompromi yen ana serangan komputer. Sing nggawe situs web iki ora bisa dienggo kanggo digunakake ing lingkungan profesional. Nanging, yen konten ora sensitif banget, salah sawijining situs ing ngisor iki minangka pilihan sing apik.

DOKUMEN

dokumen

Kanthi Docupub sampeyan bisa ngirim link download gambar ing PDF menyang email

Proses ngowahi foto dadi PDF liwat DOKUMEN pancen gampang. Liwat kaca iki, kita bisa ngowahi gambar loro ing format PNG lan JPEG dadi PDF kanthi telung langkah: luwih dhisik kudu milih versi Acrobat sing pengin kompatibel, banjur nemokake file ing file kasebut (nganti 24 MB ) lan pungkasane kita milih cara pengiriman.

Ya, cara ngirim. Lan iki minangka karakteristik sing ndadekake konverter iki beda karo liyane: kita bisa ngirim link download menyang email.

Link: DOKUMEN

HiPDF

hipdf

Situs web iki nggabungake macem-macem fungsi lan ide kanggo manajemen dokumen PDF sing lengkap. Mesthine, uga kalebu konverter file kanggo format liyane (uga kanggo gambar). Mula wajar ditambahake HiPDF menyang dhaptar kita.

Versi gratis duwe sawetara watesan, mesthine. Contone, sampeyan mung bisa nggunakake web kaping pindho saben dina, kanthi file nganti 10MB lan maksimal 50 kaca saben file. Nanging bisa banget.

Link: HiPDF

Gambar menyang Konverter PDF

img menyang konverter pdf

Img kanggo Konverter PDF

Iki minangka salah sawijining situs web pertama sing nampilake konversi iki, nanging isih kalebu salah sawijining sing paling apik. Mbok antarmuka kasebut dudu sing paling menarik, nanging bisa digunakake kaya biasane: karo Gambar menyang Konverter PDF format gambar sing paling umum bisa diowahi dadi PDF. Sing paling apik: nawakake pratinjau kanggo mriksa tampilan PDF sadurunge konversi. Mesthine, sampeyan kudu nindakake tugas kanthi manual, file kanthi file. Ora bisa digunakake kanthi kumpulan.

Link: Gambar menyang Konverter PDF

Smallpdf

bocah cilik

Plus keamanan lan privasi nggunakake Smallpdf

Luwih saka fungsine, kita kudu nambah situs web iki menyang dhaptar opsi kanggo ngowahi foto dadi PDF kanthi alesan sing kuat: minangka salah sawijining sawetara solusi sing efektif kanggo masalah privasi. LAN Smallpdf Iki ditindakake kanthi ngetrapake cara sing gampang: ngetrapake a enkripsi nggunakake enkripsi SSL kanggo kabeh file. Siji jam sawise ngunggah menyang web, iki kanthi otomatis dibusak.

Layanan Smallpdf bisa digunakake ing wektu uji coba gratis sajrone 14 dina.

Link: Smallpdf

Aplikasi seluler

Pungkasan, kita kudu golek alat modhal liyane kanggo ngowahi foto dadi PDF. Khusus, aplikasi telpon seluler. Aplikasi iki saya akeh digunakake lan diunduh, amarga saya akeh kita nggunakake smartphone kanggo prekara liyane. Sampeyan ngerti, ponsel kaya komputer cilik sing nggawa kanthong.

Kaya ing pirang-pirang wilayah liyane, aplikasi anyar kanthi fungsi lan kemungkinan anyar katon terus nalika scan gambar lan konversi. Iki paling apik ing wektu iki:

Evernote Scannable

bisa dipindai

Evernote Scannable, mung kasedhiya kanggo iPhone

Aplikasi iki ngidini kita cepet scan kabeh jinis gambar, saka kertu bisnis utawa kuitansi, menyang gambar lan foto. Bisa digunakake karo sistem arsip lan organisasi kanthi otomatis gambar lan konversi ing PDF. Saiki Evernote Scannable mung kasedhiya kanggo pangguna saka iPhone lan iPad

Link: Evernote Scannable

Lens Microsoft Office

lensa

Lens Microsoft Office

Scanner sing sederhana nanging efektif kanggo mindhai kabeh jinis dokumen lan ngonversi dadi PDF. Mung kasedhiya kanggo pangguna iPhone. Kanthi Lens Microsoft Office Asil konversi bisa disimpen ing One Note utawa ing One Drive. Kajaba iku, nawakake kemungkinan nyunting gambar kanthi alat sing sederhana.

Link: Lens Microsoft Office

PDFElement

PDFelement

PDFElement, aplikasi paling apik kanggo ngowahi gambar dadi PDF

Bisa uga aplikasi seluler sing paling apik nalika ngowahi gambar dadi PDF. Lan iku, PDFElement Ora mung ngurus proses konversi, nanging uga mbantu maca lan nyunting dokumen PDF.

Saliyane iki, aplikasi iki ngidini sampeyan gampang nuduhake dokumen PDF ing méga nggunakake siji akun sing bakal nglayani kita kanggo Windows, macOS X, iOS lan Android. Antarane kaluwihan liyane, PDFElement kasedhiya ing pirang-pirang basa lan nggabungake piranti lunak khusus kanggo ndhelik file PDF nganggo sandhi pangguna lan pemilik.

Link: PDFElement

Scanbot

scanbot

Ngonversi foto dadi PDF nganggo Scanbot

Kaya opsi sadurunge, scanner, nanging uga migunani kanggo nindakake gambar menyang PDF. Scanbot Iki misuwur banget amarga presisi lan kualitas dhuwur. Sampeyan uga gampang banget digunakake: luwih dhisik sampeyan kudu nuduhake kamera telpon ing gambar lan prosese diwiwiti kanthi otomatis. Sawise iku, kita duwe pilihan kanggo motong pindai lan sunting miturut sing dikarepake. Kanggo iki, Scanbot duwe patang jinis warna, padhang lan kontras.

Alat sing apik ing tangan sampeyan sing nikmati popularitas (luwih saka 20 yuta pangguna aktif ing saindenging jagad).

Link: Scanbot


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.