Cara nyimpen kode QR ing ponsel sampeyan

QR code ing Android

Panggunaan kode QR iku umum lan umum ing saindenging jagad. Contone, sing ditemokake ing pirang-pirang kaca web, utawa ing aplikasi sing digunakake ing telpon Android. Ora umum manawa akeh pangguna sing kepengin weruh cara bisa nyimpen kode QR ing telpon. Amarga ana kalane kita kudu nggunakake maneh lan luwih becik yen kita wis nyimpen, contone.

Yen sampeyan pengin ngerti kepiye carane bisa nyimpen kode QR ing telpon Android, mula kita bakal ngandhani opsi sing ana ing babagan iki. Dadi, yen kapan wae kita kudu nggunakake, kita bisa nuduhake kanthi cepet, amarga kita bakal nggunakake piranti kasebut.

Kode QR entuk akeh anane, minangka cara ngarahake pangguna menyang kaca web kayata. Kanthi mbukak kamera telpon, kita bisa mindhai kode iki lan bakal diwenehi akses menyang tautan, supaya bisa ngakses kaca web utawa supaya bisa ndownload aplikasi ing telpon, kayata. Popularitas iki nggawe kita penting ngerti cara nangani, amarga dheweke ora bakal lunga ing endi wae.

Aspek sing akeh pangguna pengin dominasi yaiku cara kanggo nyimpen kode QR. Ana kalane kita mbutuhake banget lan yen wis disimpen ing telpon, mula bakal luwih gampang lan luwih kepenak yen bisa dituduhake ing endi sing kudu digunakake. Pangguna Android duwe sawetara opsi ing gati.

Simpen kode QR ing Android

Simpen kode QR ing Android

Sejatine yaiku ana sawetara cara kanggo nyimpen kode QR ing telpon Android. Iki uga cara sing gampang banget, mula pangguna ing sistem operasi bakal bisa nggunakake, supaya kode kasebut bakal disimpen ing telpon lan mesthi kasedhiya. Milih siji cara utawa liyane ora dadi perkara sing penting banget, yaiku, kalorone bakal bisa mlaku kanthi apik, luwih akeh pilihan sing disenengi kanggo saben pangguna.

Gambar

Salah sawijining pilihan paling gampang sing bisa ditindakake ing bab iki mung kanggo njupuk gambar layar. Yen pengin disimpen kode QR ing Android, kita bisa njupuk gambar layar kode sing dimaksud, supaya disimpen ing galeri telpon. Yen perlu, kita bisa mbukak kunci lan wong liya bakal bisa mindhai kode kasebut langsung saka layar.

Iki gampang banget, wiwit njupuk screenshot minangka mayoritas pangguna ing Android nindakake, saengga ora mbutuhake wektu suwe. Kajaba iku, kita bisa nindakake ing telpon uga tablet, supaya pangguna ing sistem operasi bisa nggunakake cara iki yen perlu.

Cara njupuk gambar layar beda-beda kanthi beda ing antarane merek ing Android. Sawetara ditindakake kanthi mencet tombol daya lan tombol volume mudhun lan ing merek liyane presisi yen kita pencet tombol daya lan tombol volume munggah. Mesthi sampeyan wis ngerti cara nggawe ing telpon, dadi sampeyan bisa njupuk gambar saka kode iki. Kanthi gerakan sederhana iki sampeyan bisa nyimpen kode QR ing telpon Android utawa tablet.

Simpen gambar kode

Simpen kode QR ing Android

Cara liya sing bisa digunakake yaiku simpen gambar sing isine kode QR kasebut. Yaiku, yen kode kasebut ditampilake ing layar telpon, kita bisa terus banjur menu bakal katon ing layar telpon. Salah sawijining opsi sing ditemokake ing kasus iki yaiku nyimpen gambar, sing bakal ngidini kita nyimpen kode QR ing telpon Android. Iki minangka langkah sing padha karo nyimpen gambar ing telpon, mung nganggo kode kasebut.

Biasane, nalika nyimpen kode iki ing telpon, folder bakal katon ing galeri utawa ing panyimpenan piranti. Ing folder iki bakal kasedhiya yen wis kasedhiya kode, kita bisa ndeleng ing layar sawayah-wayah. Bisa disimpen ing folder download, nanging ing kasus liyane, folder sing didedikake kanggo kode kasebut digawe langsung ing piranti. Dadi sampeyan bakal bisa nemokake kanthi gampang sawayah-wayah.

Sawise rampung, kita kudu sambungake menyang kaca sing ngemot kode kasebut. Ing kana, kita bakal diwenehi seri pandhuan lan siji-sijine prekara sing kudu ditindakake yaiku tindakake. Umumé, iki minangka pilihan sing ora akeh komplikasi, mula kita uga bisa nggunakake yen pengin nyimpen kode iki ing smartphone utawa tablet Android.

Aplikasi Android

Simpen kode QR ing Android

Akeh telpon Android utawa tablet sing ora duwe fungsi asli kanggo mindhai kode QR.. Ponsel iki kepeksa nggunakake sawetara aplikasi sing bisa di-scan kode kasebut kanthi langsung. Aplikasi iki uga minangka cara kanggo nyimpen jinis kode ing telpon, paling ora ana sawetara sing duwe pilihan kanggo nyimpen iki. Mula, dheweke ditampilake minangka opsi liyane sing bisa dipikirake ing tablet Android utawa telpon. Kajaba iku, akeh aplikasi kasebut bebas didownload ing piranti.

Ing Google Play Store, kita nemokake akeh aplikasi, minangka Scanner QR. Aplikasi sing bisa didownload kanthi gratis ing telpon ngidini kita cepet mindhai kode QR, fungsi utamane. Sanajan uga duwe fungsi tambahan kanggo ngatur jinis kode ing telpon. Salah sawijining fungsi sing kasedhiya yaiku nyimpen kode QR. Kanthi cara iki, nggunakake aplikasi kasebut bakal bisa nyimpen kode ing telpon utawa tablet tanpa masalah.

Aplikasi kasebut minangka pilihan sing apik kanggo pangguna sing ora duwe fitur pindai kode asli, soko sing kedadeyan ing sawetara telpon Android. Thanks kanggo aplikasi kasebut, sampeyan bakal bisa mindhai kode ing kabeh wektu, saliyane duwe pilihan kanggo nyimpen ing aplikasi kasebut. Kanthi cara iki, kode kasebut bakal kasedhiya kapan wae kudu nggunakake.

Pindai kode QR

Pindai kode QR ing Android

Sawise nyimpen kode QR kasebut ing telponIki bakal dadi wong liya sing bakal bisa mindai kanggo ngakses situs web ing mburine. Yaiku, yen wis nggawe keputusan kanggo nyimpen kode QR ing Android, dudu amarga kita bakal nggunakake, nanging kita pengin wong liya bisa mindai. Kajaba yen kita duwe loro piranti, mula kita bakal mindai kode kasebut karo piranti liyane.

Wong utawa piranti liyane kanggo mindhai kode kasebut sampeyan kudu nggawa kamera ing layar, ing endi kode kasebut bakal ditampilake. Apa kita wis nyimpen liwat aplikasi, nggunakake gambar utawa nyimpen kode ing galeri telpon minangka foto, kode kasebut kudu ditampilake ing layar. Yen wong kasebut ora duwe fungsi kanggo mindhai kode kanthi asli, dheweke kudu nggunakake aplikasi kasebut, kaya sing wis kasebut sadurunge. Sampeyan banjur bisa nuduhake telpon ing kode QR iki banjur klik link sing dituduhake ing layar.

Situs web iki banjur bakal mbukak ing browser ing telpon banjur sampeyan bisa nindakake sing dibutuhake, cukup browsing, isi formulir utawa pesen. Mesthine, yen kita bakal mindhai kode QR ing telpon Android, sing bakal nggawa situs web utawa ngidini ndownload aplikasi, kita kudu duwe koneksi Internet kanthi cepet, supaya bisa ngakses situs web

Apa kode QR

Kaya sing wis kasebut sadurunge, luwih umum yen kita nemokake kode QR ing internet lan ing poster ing kasunyatan. Kode QR kasebut minangka barcode loro-dimensi. QR singkatan saka jeneng kasebut tegese "tanggepan cepet". Iki minangka istilah sing nuduhake akses cepet menyang informasi sing didhelikake. Yen sampeyan wis nggunakake, sampeyan bakal bisa ndeleng manawa akses menyang informasi kasebut (situs web utawa tautan) mesthi wae, mula sejatine cepet banget. Kode kasebut uga bisa disesuaikan, ing desain uga fungsine, mula disedhiyakake minangka alat sing fleksibel.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.