Opini: Apa dipercaya bisa tuku lan adol video game?

Logo Eneba

Tuku online wis dadi luwih saka biasane kanggo jutaan wong ing saindenging jagad. Ora mung kanggo tuku produk elektronik, nanging uga kanggo tuku saben dinane lan malah tuku video game, wiwit saiki umume luwih murah tinimbang format fisik, sanajan dheweke duwe kekurangan ora bisa adol maneh.

Yen ngobrol babagan toko game video, kita kudu ngomong babagan eneba, salah sawijining platform paling populer. Nanging Apa eneba bisa dipercaya? Apa pendapat wong babagan platform iki? Kita bakal njlentrehake iki lan masalah liyane ing artikel iki, kanthi mbenerake ing saben kasus sing wis dipercaya.

Apa eneba

juniper

eneba minangka platform online sing bisa digunakake tuku game kanggo kabeh ekosistem saiki kasedhiya ing pasar, kajaba piranti seluler, amarga pasar iki beda-beda digunakake antarane Apple lan Google.

Nanging saliyane iku, kita uga bisa nemokake peralatan komputer lengkap wis dipasang, komponen kayata prosesor, motherboard, hard drive, kenangan, penggemar uga aksesoris kayata kontrol, keyboard, headphone, mikropon, tikus, kamera ...

Adol ing Eneba

Nanging uga, lan ora kaya platform liyane sing adol video game kanggo kabeh platform, kayata Instagaming, ing eneba uga bisa golek barang bekas, wiwit game nganti aksesoris komputer liwat konsol, kontrol ...

eneba uga nawakake kertu saka Steam, Xbos Live utawa PSN kanggo menehi, lengganan PlayStation utawa Live Xbox plus kertu Netflix, iTunes, Amazon, Spotify ...

Yen sampeyan duwe masalah babagan tuku, cara paling apik kanggo ngrampungake yaiku nggawe tiket, tiket sing duwe nomer gegandhengan sing bakal ngidini perusahaan lan pangguna, tindakake evolusi kedadeyan kasebut sawayah-wayah.

eneba ora duwe kehadiran fisik ing Spanyol, nanging mung ana fisik ing Lithuania, sing dununge markas, mula yen sampeyan golek telpon nganggo basa Spanyol supaya bisa ngubungi, ora bakal bisa ditindakake. Cara kontak Eneba sing kasedhiya kasedhiya ing bagean Hubungi Kami ing situs web kasebut.

Cara tuku ing eneba

Tuku game digital Eneba

Wangsulan: Bab ingkang pisanan sing kudu ditindakake nalika pengin tuku ing eneba yaiku ndhaptar ing platform. eneba ngidini kita nggawe akun anyar sing ana gandhengane karo email sing dikarepake utawa nggunakake akun kasebut Google, Facebook, Apple, Steam, Discord, Twitch, Twitter utawa VK.

eneba adol kode game sing bisa nebus ing macem-macem platform sing kasedhiya ing Steam (sing paling populer ing kabeh), Asal, UPlay, Xobx Live, GOG.com, Nintendo, Epic Games, Windows Store, Battle.net, Bethesda ... dadi ora ngirim game, amarga iki bakal tegese kenaikan biaya game lan bakal ngilangi tabungan saka tuku ing format digital.

Sawise ngijolake kode kasebut, judhule bakal digandhengake ing akun platform ing salawas-lawase sing wis dipilih, tanpa kudu ndownload salinan lan nyimpen kanthi fisik. Judhul bakal kasedhiya ing platform kasebut kanggo didownload nalika dibutuhake.

Yen wis tuku, ing akun email sing wis digandhengake karo akun, kita bakal nampa kode game sing wis dituku.

Eneba tangan nomer loro

Apa konsol, game, komponen komputer utawa liyane, produk sing kudu dikirim menyang awak kanthi fisik, kita kudu ngetik alamat pengiriman bebarengan karo nomer telpon yen wong pangiriman duwe masalah nemokake alamat kita.

Babagan tuku piranti keras ing eneba, pribadi Aku ora nyaranake, amarga bakal luwih becik tuku kanthi fisik ing kutha kita amarga ana masalah jaminan utawa liwat Amazon, ing ngendi kita ngerti manawa ora bakal nemoni masalah babar pisan, amarga rega eneba ora biasa.

Cara pambayaran eneba

Kaya situs web sing ngurmati awake dhewe, PayPal minangka salah sawijining cara pambayaran sing ditawakake platform iki, cara pembayaran sing disaranake kanggo tuku ora mung ing eneba, nanging ing platform internet apa wae, amarga menehi fleksibilitas lan kontrol liwat pembayaran sing ora bisa ditemokake ing kertu kredit utawa platform liyane.

Saliyane PayPal, kita uga bisa tuku kanthi tuku eneba Dompet, Neosurf, tabel pembayaran, SoFort lan American Express.

Pendapat ing eneba

Mratelakake panemume eneba

Trustpilot minangka platform sing tanggung jawab kanggo nglumpukake pendapat pangguna saka platform sing kasedhiya ing internet. Kaca web iki mesthi dadi situs pertama sing kudu dipikir nalika golek pendapat babagan toko, utamane nalika Kita ora percaya marang awake dhewe utawa bakal tuku kaping pisanan.

Kanthi meh 58.000 ulasan ing Trustpilot, platform eneba wis dirating Sangat dening 85% evaluasi. 6% dirating eneba apik banget, 1% apik, kurang saka 1% ala lan 7% ala banget.

Yen ndeleng peringkat, kita bakal bisa ndeleng manawa pangguna sing wis menehi rating sing luwih murah sawetara masalah tartamtu kanthi tuku, ana masalah sing bisa ditanggulangi sadurunge karo platform sadurunge ngutarakake pendapat negatif.

Referensi liyane sing ngajak kita duwe pendapat babagan platform iki, ditemokake ing Twitch, platform penyiaran game video paling populer ing saindenging jagad. Ing platform iki, kita bisa golek nomer akeh streamer sing dipromosekake dening eneba.

Oke, iki ora ateges yen dheweke apik lan streamer nangani tangane, wektu. Nanging, nalika nerangake streamer kanthi atusan ewu pandherek, utawa malah jutaan pengikut, iki dheweke ora pengin ndeleng kepiye pengaruhe kanggo promosi platform sing nyasarke para pelanggan.

Nalika nggoleki pendapat negatif, ing internet kita bakal mesthi nemokake, amarga wong-wong teka ing platform iki kanggo nggoleki masalah sing dialami pangguna, dudu kaluwihan utawa pangguna sing seneng. Contone, kita temokake ing Panemu Spanyol.

Ing situs web iki, siji-sijine sing ditemokake yaiku pendapat negatif saka platform. Sampeyan kudu nggoleki akeh kanggo nemokake pendapat positif saka platform iki. Pangguna sing teka ing platform iki, yen duwe masalah, rekam ing platform.

Babagan situs web iki, kudu dipikirake yen mung nuduhake 13 rating / pendapat, kanthi tulus, Aku ora bakal nggatekake, nanging kabeh wong bebas ujar kaya sing dikarepake. Ing Trustpilot kita duwe meh 58.000 ulasan kanthi 86% saka rating kasebut apik banget.

Supaya ora nemoni masalah nalika tuku online, luwih becik nggunakake PayPal, amarga kita bisa ngatur pembayaran kanthi cara sing luwih nyaman lan gampang tinimbang nganggo kertu kredit.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.