Aaron Rivas

Panulis lan editor khusus ing komputer, gadget, smartphone, smartwatches, wearable, macem-macem sistem operasi, aplikasi, lan kabeh sing ana gandhengane karo geek. Aku mlebu dunia teknologi wiwit isih cilik, lan wiwit iku, ngerti luwih akeh babagan saben dina minangka salah sawijining tugas sing paling nyenengake.