Ignacio Sala

Komputer sing pertama yaiku Amstrad PCW, komputer sing wiwit dakupayakake nindakake komputasi. Ora suwe, 286 teka ing tanganku, lan aku duwe kesempatan kanggo nyoba DR-DOS (IBM) lan MS-DOS (Microsoft) saliyane karo versi Windows pisanan ... Mratelakake babagan ilmu komputer ing wiwitan taun 90an, nuntun tugas kanggo program. Aku dudu wong sing nutup pilihan liyane, mula nganggo Windows lan macOS saben dinane lan sporadis distro Linux kadang-kadang. Saben sistem operasi duwe poin sing apik lan poin sing ora apik. Ora ana sing luwih apik tinimbang liyane. Mengkono uga ing smartphone, Android uga ora luwih apik lan iOS uga ora apik. Beda lan amarga aku seneng karo sistem operasi, aku uga nggunakake rutin.