Cristian Garcia

Aku wiwit komputasi wiwit lair. Aku saka generasi sing tuwuh karo Windows XP lan mengko kudu ngliwati Vista. Aku nggunakake macOS saben dina lan wis ngrusak Linux. Aku seneng main-main karo kabeh jinis sistem lan yen dheweke ora ngarani aku edan, aku bakal nggawa Android ing kanthong kiwa lan iPhone ing sisih tengenku.