Juan Carlos Gutierrez

Semangat teknologi. Ilmuwan komputer part-time kanthi kapentingan ing macem-macem topik sing beda-beda kayata otomatisasi kantor, jagad Android, game video lan uga jagad motor. Gadget pisanan sing dakelingi yaiku Sony HitBit lan Commodore.