Miguel Hernandez

Almeriense, pengacara, editor, geek lan penyayang teknologi umume. Sing paling penting ing babagan produk piranti lunak lan perangkat keras, amarga produk PC pertama sing nolak aku dadi tanganku. Nganalisa, nyoba, lan ndeleng saka sudut pandang kritis apa sing ditawakake teknologi paling anyar saiki, ing level hardware lan software. Aku nyoba nyritakake babagan sukses, nanging luwih akeh aku seneng. Aku nganalisa produk utawa nindakake tutorial kaya-kaya nuduhake kulawarga. Kasedhiya ing Twitter minangka @ miguel_h91 lan ing Instagram minangka @ MH.Geek.