Cara nransfer stiker saka Telegram menyang WhatsApp

Transfer stiker saka Telegram menyang WhatsApp

Praktis wiwit teka ing pasar ing 2014, Telegram wis dadi platform olahpesen sing cocog. Iku ora mung ngidini kita ngirim pesen teks lan swara, nelpon video, nuduhake file Nanging ing Kajaba iku, iku uga ngidini kita kanggo animate obrolan kita karo stiker, stiker animasi lan GIFs lan nawakake support multiplatform wiwit diluncurake.

Kanggo bagean kasebut, WhatsApp wis nuduhake sampeyan ora seneng nggarap aplikasi sampeyan (Aku bakal nerangake mengko) lan butuh wektu suwe kanggo ngetrapake dhukungan kanggo GIF lan stiker animasi. Kajaba iku, nganti sawetara wulan kepungkur ora menehi dhukungan lintas platform.

Yen sampeyan wis tau duwe kesempatan kanggo nyoba Telegram, utamané nalika WhatsApp nabrak utawa mandheg kerja sementara, iku manawa kejiret manungsa waé nomer akeh stiker, loro animasi lan statis, kasedhiya saka aplikasi kasebut dhewe lan liwat pihak katelu.

Sayange, ing WhatsApp kita mung bisa mbatesi awake dhewe (banget) jelek stiker animasi lan statis sing bisa digunakake kanggo kita.

Artikel sing gegandhengan:
Ngundhuh lan nggawe Stiker WhatsApp kanggo iPhone

Solusi kanggo masalah iki, dadi liwat gunakake stiker Telegram ing WhatsApp. Ing Play Store, kita duwe akeh aplikasi sing ngidini kita nggawe stiker dhewe. Nanging saliyane, kita uga nemokake aplikasi sing cocog kanggo pangguna sing pengin nransfer stiker Telegram menyang WhatsApp lan mula ora kudu nggawe saka awal.

Aku ngomong babagan aplikasi kasebut StikerKonv, aplikasi sing mung kasedhiya kanggo Android.

Apa iku StickerConv

StikerKonv

StickersConv minangka aplikasi sing bisa kita download gratis saka Play Store, aplikasi sing kalebu iklan lan tumbas ing-app, tumbas sing fungsine mung kanggo ngilangi iklan, iklan sing kadhangkala ditampilake ing layar wutuh uga ing ngisor aplikasi liwat spanduk.

Aplikasi iki ngidini kita nransfer stiker sing wis diinstal ing WhatsApp menyang Telegram. Nanging, ora ngidini kita nransfer stiker saka Telegram menyang WhatsApp.

Apa tenan app iki ngakses sumber resmi stiker sing kasedhiya liwat aplikasi Telegram. Yaiku, yen kita arep nransfer lambang Telegram menyang WhatsApp, kita ora perlu nginstal aplikasi biru.

Artikel sing gegandhengan:
Telegram vs WhatsApp: sing luwih apik?

Yen ora ketemu sing digoleki, kita bisa nggunakake fungsi saringan. Kita uga bisa nggunakake link paket stiker sing pengin ditambahake lan nempel ing aplikasi kanggo ngowahi dadi stiker kanggo WhatsApp.

Kanthi aplikasi iki kita bisa nggunakake stiker Telegram ing WhatsApp, kalebu stiker animasi. Proses obrolan stiker animasi saka Telegram menyang WhatsApp njupuk luwih suwe (saka stiker statis) lan, kadhangkala, aplikasi kasebut bisa ditutup kanthi ora sengaja.

Cara nransfer stiker Telegram menyang WahtsApp

Proses kanggo gunakake stiker Telegram menyang WhatsApp Kanthi aplikasi StickersConv gampang banget kanthi nindakake langkah-langkah sing daktuduhake ing ngisor iki:

Sawise mbukak aplikasi kasebut, ing sisih ngisor aplikasi kasebut, jeneng lan logo WhatsApp bakal ditampilake bebarengan karo logo kasebut. Nalika WhatsApp ditampilake kanthi gedhe tegese kita arep ngimpor lambang menyang aplikasi.

Yen, ing sisih liya, kita ngeklik lambang Telegram, lan mula katon, tegese kita bakal ngimpor konten menyang Telegram saka WhatsApp lan ora ngelawan.

Minangka apa sing arep kita lakoni Transfer stiker saka Telegram menyang WhatsApp, kita kudu ninggalake kaya sing dituduhake ing gambar ing ndhuwur, sing kaya sing ditampilake nalika mbukak aplikasi kasebut.

Transfer stiker saka Telegram menyang WhatsApp

  • Wangsulan: Bab ingkang pisanan kanggo nindakake iku klik ing tombol Impor.
  • Banjur bakal ditampilake paket stiker sing kasedhiya langsung saka situs web Telegram, dudu stiker sing wis diinstal ing aplikasi kasebut, mula ora perlu nginstal lan ngatur Telegram ing piranti kita.
  • Yen kita ngeklik tombol Filter, kita bisa nelusuri golek stiker sing paling disenengi kanggo bisa digunakake ing WhatsApp.
  • Yen wis milih paket stiker sing pengin ditambahake menyang WhatsApp, klik supaya kabeh sing nggawe ditampilake amarga cocog karo emoticon.
  • Yen iku Pack saka lambang animasi, kita kudu nggawe manawa ngalih Terus animasi, diaktifake, amarga yen ora, mung stiker sing bakal dilewati tanpa animasi.
  • Kanthi ngeklik potlot sing ditampilake ing jejere jeneng stiker, kita bisa ngowahi jeneng paket stiker sadurunge ngimpor menyang WhatsApp. Fungsi iki ngidini kita nglumpukake stiker menyang klompok kanggo nggampangake ngakses yen pengin diatur miturut tema.
  • Ing wayahe kita klik ing tombol Ngonversi.

Transfer stiker saka Telegram menyang WhatsApp

  • Banjur ing ukuran total saka paket stiker lan, maneh, kabeh stiker sing nyipta.
  • Kanggo nambah menyang WhatsApp, kita gulung menyang sisih ngisor kaca kasebut banjur klik Tambah menyang WhatsApp.
  • Ing jendela sabanjure, aplikasi takon yen kita pengin nambah paket stiker kasebut menyang WhatsApp. Klik ing Nambah kanggo nerusake.

Transfer stiker saka Telegram menyang WhatsApp

  • Sawise ngimpor menyang WhatsApp wis digawa metu, kita bakal bali menyang layar utama aplikasi lan se bakal nuduhake paket stiker sing wis diimpor.
  • Kanggo mriksa manawa impor kasebut sukses, kita pindhah menyang WhatsApp, lan klik ing lambang stiker dumunung ing jejere lambang emoticon lan GIF.

Cara nambah paket stiker menyang WhatsApp

Ing Play Store kita duwe nomer akeh aplikasi sing ngidini kita nambah paket stiker anyar menyang WhatsApp, stiker sing bisa kita gawe dhewe.

Nanging, yen sampeyan pengin kabeh nggedhekake jumlah paket stiker sing kasedhiya, sampeyan bisa nindakake langsung saka aplikasi. Kanggo nambah paket stiker anyar menyang WhatsApp, kita kudu nindakake langkah-langkah sing daktuduhake ing ngisor iki:

Unduh stiker WhatsApp

  • Kaping pisanan, kita pindhah menyang obrolan WhatsApp lan klik ing kothak teks kaya kita arep nulis.
  • Sabanjure, klik ing lambang stiker karo pasuryan.
  • Banjur klik tandha + sing ditampilake pisanan ing ngisor kothak teks.
  • Ing wektu kasebut, dheweke bakal nuduhake kabeh paket stiker sing kasedhiya liwat WhatsApp.
  • Kita bisa nambah sing paling disenengi ngeklik Tambah.
  • Paket Ikon sing nuduhake lambang Play (segitiga padha) nuduhake yen padha ngemas lambang animasi.

Carane nyimpen stiker sing ditampa liwat WhatsApp

simpen stiker WhatsApp

Yen kita nampa stiker liwat obrolan WhatsApp lan kita pengin tetep, kita kudu pencet kaping pindho ing stiker lan ing menu sing katon, klik ing Tambah menyang favorit.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.