PC saya ora ngerti Kindle: temokake solusine

nyenyet

Kanggo kabeh penggemar maca sak ndonya Kindle wis dadi kanca sing ora bisa dipisahake. Maca buku e-book paling populer ing planet iki nyedhiyakake hiburan, budaya lan pembelajaran sajrone pirang-pirang jam. Sanajan uga ana masalah liyane, kayata nalika kita nemokake PC ora ngakoni Kindle.

Wiwit diluncurake ing taun 2007, Amazon Kindle Ora mandheg entuk pandhereke lan nambah perbaikan sawise saben nganyari. Versi paling anyar, sing ditampilake ing taun 2019, yaiku Oasis Sedulur 3. Ing antarane novelness liyane, model iki minangka sing pertama sing nggabungake cahya anget ing wallpaper. Cara sing apik kanggo nggawe maca luwih gampang lan luwih gampang.

Ana akeh sebab kenapa sampeyan kudu nyambung a e-reader menyang komputer. Contone, kanggo nyelehake buku anyar menyang sing maca. Biasane, kanggo nindakake tumindak iki, sampeyan kudu ngowahi buku dadi format .mobi, yaiku sing digunakake dening Kindle. Konversi iki ditindakake amarga program tartamtu kayata Kaliber lan liya-liyane. Lan kanggo mbukak, kita butuh komputer.

Amarga alasan iki, yen PC ora ngakoni Kindle, kita bakal nemoni masalah sing ngganggu banget. Apa sampeyan kudu mundur amarga ora bisa maca buku sing tetep ana ing komputer? Ora bisa. Ana solusi lan kita bakal nerangake marang sampeyan ing kiriman iki.

Masalah sambungan PC-Kindle: 6 solusi

Ing kahanan normal, nalika nyambungake Kindle menyang komputer, lambang mode USB drive katon ing layar e-reader. Sanalika, Kangge, ing layar PC explorer file saka memori internal mbukak. Mangkene buku-buku sing wis disimpen ing Kindle katon lan papan sing anyar bakal disimpen sawise dikonversi menyang format sing bener.

Yen ora kedadeyan kanthi cara iki, mula kita bakal nemoni masalah sambungan. Ing kene sampeyan duwe 6 cara kanggo ndandani:

Coba port USB sing beda

port usb kindle

PC ora ngakoni Kindle. Masalah kasebut bisa uga ana ing port USB

Semono uga gampang. Nanging asring bisa digunakake. Sing a USB ora bisa digunakake kanthi bener yaiku kedadeyan sing asring kedadeyan.

Kepiye sampeyan ngerti manawa bisa sukses? Cara mriksa paling gampang yaiku nyoba nyambungake piranti liyane: smartphone, tablet, lsp. Yen komputer kanthi otomatis ngenali piranti anyar iki ing port sing nyoba nyambungake Kindle tanpa sukses, kita bisa nemtokake manawa ana masalah ing port USB.

Solusi ing kasus iki jelas: Coba pasang Kindle menyang port USB liyane.

Kadhangkala, masalah sampeyan bisa uga nganggo kabel USB Kindle, dudu porte. Yen kabel rusak, Windows ora bakal ngenali piranti kasebut. Ing kahanan iki, sampeyan bisa nyoba nggunakake kabel sambungan liyane.

Copot instal lan instal maneh kontrol USB

sambungan kindle - PC

Copot instal lan instal maneh kontrol USB kanggo ndandani PC sing ora ngenali Kindle.

Tanpa nglirwakake masalah USB, ana pilihan liyane sing kudu nyoba ngrampungake masalah kekurangan sambungan antarane PC lan Kindle. Gagasan kasebut kalebu instal banjur instal maneh driver USB. Iki minangka cara paling gampang kanggo nindakake:

  1. Kita pencet ing Tombol Windows + R lan, ing jendhela eksekusi sing ditampilake ing layar, kita nulis prentah devmgmt.msc. Banjur kita pencet Ketik
  2. Banjur, ing manajer piranti, kita pindhah menyang pilihan "Kontrol Bis Serial Universal".
  3. Kanthi tombol mouse sisih tengen, kita ngeklik salah sawijining piranti ing dhaptar banjur klik "Copot instal". Kita mbaleni operasi sing padha karo saben piranti ing dhaptar.
  4. Sawise rampung, kita urip maneh komputer Kanthi iki, masalah sambungan kudu dirampungake.

Pateni suspensi pilih USB

Pateni suspensi pilih USB

Isih mlaku nganggo USB. Akeh pangguna sing ngerteni cara iki migunani banget: mateni fungsi nundha Milih USB, sing padha sing ngidini kontroler bisa nundha port individu tanpa kena pengaruh karo port liyane.

Ing komputer notebook, fitur iki diaktifake kanthi gawan. Alasane: entuk penghematan listrik sing luwih gedhe lan batere bisa tahan luwih suwe. Pancen trep, sanajan bisa uga ana masalah sambungan ing antarane Windows lan Kindle kita.

Kepiye cara mateni suspensi selektif USB? Ing ngisor iki:

  1. Kanggo miwiti, kita menet Windows + R kanggo mbukak aplikasi Run ing komputer.
    Ing kana kita nulis "Panel Kontrol" banjur klik Ketik
  2. Ing menu sabanjure, kita milih "Hardware lan swara" lan ing kana kita klik "Opsi energi".
  3. Sabanjure, jendhela anyar bakal mbukak kabeh rencana daya sing ana ing komputer. Sampeyan mung kudu milih salah siji sing digunakake banjur klik "Owahi setelan rencana."
  4. Sawise ngeklik maneh "Ganti setelan listrik canggih", kita golek «Konfigurasi USB» ing dhaptar pilihan.
  5. Pungkasan, ing kana kita klik "Setelan Gantung Selektif USB" lan kita ngrampungake proses kanthi milih "Dipatèni" kaloro ing "batere" lan ing "sambung".
  6. Langkah pungkasan yaiku "Simpen Pangowahan" banjur metu.

Yen kita wis ngetutake langkah kanthi bener, masalah bakal ditanggulangi sawise miwiti maneh Kindle.

Reset lengkap saka Sedulur

ngreset maneh

Reset ing Sedulur

Ing akeh aspek, Kindle ora beda karo piranti liyane kayata tablet utawa smartphone. Kaya dheweke, e-reader Amazon duwe fungsi reset internal. Sing misuwur Reset, saged mbusak memori lan miwiti maneh sistem operasi maneh. Iki asring digunakake kanggo ngatasi masalah piranti lunak. Contone, nalika PC ora ngakoni Kindle.

Kepiye cara ngreset Kindle? Kanggo miwiti maneh lan ngatasi masalah, tindakake langkah-langkah sederhana iki:

  1. Tansah karo piranti sing kasambung karo komputer, kita tahan tombol daya udakara 40 detik (utawa nganti piranti urip maneh kanthi otomatis).
  2. Sawise nindakake iki, Kindle bakal diwiwiti maneh kanthi normal. Yen ora, kita kudu nindakake kanthi pencet tombol daya.

Sambungake dadi kamera

PC ora ngakoni Kindle.

PC ora ngakoni Kindle. Kepiye carane ngrampungake?

Solusi sing paling jelas ora mesthi paling efektif. Kadhangkala sampeyan kudu nyoba extravaganza aneh. Akeh pangguna Kindle sing nindakake wektu kasebut kanthi angel banget lan nemokake solusi sing ora dikarepake.

Salah sijine yaiku sambungake Kindle menyang komputer kaya kamera, dudu sing maca e-book.

Carane wis rampung? Kita nerangake langkah demi langkah:

  1. Nalika nyambungake Kindle menyang PC, banjur pindhah menyang sisih ngisor layar komputer, sawise iku a menu geser.
  2. Ing kana sampeyan kudu ngakses "Pilihan sambungan" ing garis kabar. Kita mung kudu ngatur pilihan "Sambungake dadi kamera".
  3. Kadhangkala pilihan iki ora ana ing dhaptar tarik-mudhun. Yen mangkono, kudu digoleki ing "Konfigurasi lan panyimpenan piranti".

Kayane luar biasa yen iki bisa ngatasi masalah PC sing ora ngerti Kindle. Nanging bisa digunakake ing pirang-pirang kasus. Dadi, kenapa ora nyoba?

Instal Driver Sedulur ing Komputer

windows driver driver kindle 10

Instal Driver Sedulur ing Windows 10

Yen PC ora ngerti Kindle, mesthine kudu nginstal Supire Sedulur Windows 10. Kita bakal ngerti manawa ana sumber masalah amarga bakal katon ing layar ikon kanthi tandha seru kanthi warna kuning. Sampeyan uga bisa ndeleng driver MTP utawa USB kanthi tandha seru ing "Piranti Portable ing Piranti Manajer."

Gagal bisa dadi loro anané driver iki minangka sawijining malfungsi. Ing kasus nomer loro iki, cukup kanggo nginstal update. Iki minangka langkah-langkah kanggo ngetutake:

  1. Pisanan kita mbukak Manager Piranti, arep menyang endi Piranti portebel. Ing kana kita bakal nggambarake piranti Kindle utawa MTP kita
  2. Banjur kita klik tengen ing piranti Kindle utawa MTP banjur pilih opsi kasebut "Anyari piranti lunak driver."
  3. Ing menu iki, ayo pilih pilihan nomer loro, sing diarani "Telusuri komputer kanggo piranti lunak driver."
  4. Ing kana kita pindhah menyang pilihan pungkasan, sing bakal ngidini kita milih wektu sing suwe dhaptar driver piranti kanggo komputer kita. Sampeyan kudu nggatekake hardware sing kompatibel lan model sing bener. Banjur kita milih "Piranti USB MTP" banjur klik "Sabanjure".
  5. Pungkasane, ing jendela peringatan "Update driver", kita klik ing "Nggih". Sawise iki, Windows bakal nginstal driver piranti sing kompatibel kanggo Kindle.

Saliyane 6 cara kasebut, ana uga gagasan liyane sing bisa digunakake kanggo ngrampungake kesalahan sambungan antarane Kindle lan komputer kita. Sawetara iku contone sambung karo PC liyane utawa nyoba nyambung sawise batere e-reader wis kebak.

Solusi liyane, miturut laporan saka pangguna Kindle, yaiku gunakake program Kaliber kanggo nyambung utawa ngaktifake Android Debug Bridge (ADB) ing tim kita. Apa wae kanggo ngrasakake sewu siji wacan sing ditawakake dening pamaca e-book sing apik iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.