Cara nggawe perpustakaan ing Minecraft

Perpustakaan Kerajinan Minecraft

Minecraft minangka game sing nduweni pengikut sing akeh banget ing saindenging jagad. Salah sawijining kunci ing game iki yaiku supaya terus-terusan nemokake elemen anyar amarga alam semesta sing jembar, kanthi macem-macem konsep lan obyek sing beda. Amarga iku, trik anyar mesthi ditemokake supaya bisa maju ing babagan kasebut. Soko sing dikarepake para pangguna yaiku ngerti cara nggawe perpustakaan ing Minecraft.

Yen sampeyan pengin bisa nggawe perpustakaan ing Minecraft, kita bakal nuduhake langkah-langkah sing kudu kita tindakake sabanjure, supaya proses iki bakal luwih gampang kanggo sampeyan sawayah-wayah. Kerajinan minangka perkara sing penting banget ing game iki, mula penting kanggo ngerti cara supaya bisa nggawe obyek utawa gadget tartamtu ing akun kita.

Kita ngandhani apa perpustakaan ing Minecraft, cara supaya bisa ngasilake dhewe, uga bahan-bahan sing dibutuhake ing resep iki ing game lan cara kanggo njupuk bahan kasebut uga. Kanthi informasi kasebut, sampeyan bakal bisa nggawe perpustakaan dhewe ing game blok populer ing piranti sampeyan.

Apa perpustakaan ing Minecraft lan apa tujuane

Perpustakaan ing Minecraft

Toko buku (uga dikenal minangka rak buku utawa perpustakaan, istilah sing bakal sampeyan lakoni) minangka blok ing Minecraft sing digunakake kanggo nambah tabel pesona. Saliyane iki, iki uga bisa digunakake minangka dekorasi utawa bahan bakar tungku ing game kasebut. Nalika rak buku rusak ing game kasebut, sampeyan bakal entuk ijol telung buku, sanajan kayu kasebut ilang lan kita ora bisa nemokake maneh.

Perpustakaan ing Minecraft mbantu kita ngakses level pesona sing luwih dhuwur nalika nggunakake tabel pesona ing akun. Yen pengin nggayuh level pesona maksimum (level 30), kita kudu nggawe total 15 perpustakaan. Iki mbutuhake total 45 buku lan 90 unit kayu, utawa nggunakake 135 tebu / kertas, 45 kulit lan 22,5 kayu.

Saliyane, toko buku ing game kasebut uga bisa digunakake minangka bahan bakar ing tungku. Sanajan bahan bakar sing ora efisien, amarga durasi pembakaran kasebut padha karo unit kayu, nanging persiyapan mbutuhake bahan sing luwih akeh, mula ora menehi ganti rugi. Iki minangka barang sing bisa digunakake minangka bahan bakar ing kasus sing ora duwe alternatif liyane, nanging mesthine ora dadi perkara sing biasa.

Cara nggawe perpustakaan ing Minecraft

Resep perpustakaan ing Minecraft kasusun saka rong bahan utama: kayu lan buku. Kayu kasebut bisa uga kalebu jinis plank sing ditemokake. Iki kompatibel karo kayu oak, cemara, Birch, alas, akasia, oak peteng, layung utawa malah papan sing kleru, mula kita duwe sawetara pilihan babagan nggawe kayu sing bisa digunakake kanggo proses iki.

Ing jejere kayu, kita kudu kertas. Kertas iki dipikolehi kanthi nggunakake tebu, sing biasane ditemokake ing jejere blok banyu (kali, sendhang utawa segara). Banjur bisa ditemokake ing lemah lan pasir. Banjur bisa mbusak tebu kanthi mung milih lan klik. Biasane telung alang-alang dibutuhake kanggo nggawe telung makalah kanthi total.

Gawe Kertas Minecraft

Kertas kasebut bisa digawe ing inventaris lan kothak manufaktur. Ing kana sampeyan kudu nyelehake tebu iki kanthi horisontal banjur sampeyan bisa njupuk kertas kasebut. Telung alang-alang ngira yen telung peran dipikolehi ing proses iki. Sanajan buku digunakake kanggo entuk toko buku, ora mung kertas, mula kita isih butuh kulit supaya bisa duwe buku kasebut. Sing kudu kita lakoni saiki yaiku golek sapi, sing bisa mateni nganggo pedhang.

Amarga sapi dirusak, kulit ditambahake ing inventaris kita, sing bisa digunakake kanggo nggawe buku kasebut. Resep kasebut takon supaya kita nyelehake kertas kanthi horisontal lan nyelehake kulit ing ndhuwur utawa ing ngisor kertas. Iki ngidini kita entuk buku lan amarga butuh telung, kita baleni proses kasebut supaya bisa entuk telung buku ing pungkasan proses.

Nggawe perpustakaan

Resep kerajinan perpustakaan Minecraft

Secara total, sampeyan butuh enem papan kayu saka sing kasebut ing bagean sadurunge lan telung buku, sing wis ditampilake carane nggawe ing akun ing game kasebut. Yen wis rampung, saiki kita siyap nggawe perpustakaan dhewe ing game. Resepnya kaya ing ngisor iki, sing bisa dideleng ing foto ing ndhuwur:

  • Telung papan horisontal ing sisih ndhuwur.
  • Telung kertas horisontal ing sisih tengah.
  • Telung papan kayu horisontal ing sisih ngisor.

Kanthi langkah-langkah kasebut kita wis nggawe perpustakaan dhewe ing Minecraft. Proses kerajinan kasebut ora rumit, amarga sing paling dawa nggawe kita nggawe buku sing bakal digunakake ing perpustakaan iki. Yen duwe cukup bahan, kita bisa nggawe perpustakaan dhewe, yen pengin. Sanajan entuk bahan kasebut bisa larang.

Goleki perpustakaan

Pustaka Minecraft

Minecraft ngidini kita nggawe perpustakaan dhewe, sing wis katon. Sanajan, kaya sing wis kasebut, prosese dhewe bisa larang amarga kita kudu ngenteni tebu, mateni sapi lan duwe kayu saben wektu. Nanging sejatine sampeyan uga bisa entuk perpustakaan ing game, wiwit diasilake kanthi alami ing rong panggonan ing alam semesta Minecraft. Luwih becik ngerti babagan iki, amarga bisa uga bisa ditemokake ing game kasebut.

Ing desa-desa ing game kasebut, ing sing duwe perpustakaan, pitu perpustakaan digawe ing bangunan kasebut. Mula, yen ngunjungi desa kanthi perpustakaan, bisa dingerteni yen ana rak buku kasebut ing njero. Kita diwenehi kesempatan kanggo negosiasi karo warga ing desa kasebut babagan toko buku utawa sawetara. Sampeyan bakal bisa dagang, supaya sampeyan entuk cara sing luwih migunani tinimbang kudu mbangun.

Uga, Uga ing benteng kasebut kita nemokake toko buku. Ing benteng kasebut, paling ora siji perpustakaan biasane digawe karo rak buku sing disusun ing pilar lan sadawane tembok. Ing saben perpustakaan ana udakara 224 toko buku. Amarga digawe kanthi alami ing lingkungan iki, kita bisa entuk sawetara yen nalika ana ing kono kita ndeleng manawa ana sing bisa nggawa.

Nalika kita maju liwat game kasebut lan ngunjungi desa utawa benteng, mula bisa ndeleng toko buku iki nalika lagi lunga. Kita ora bisa nggawe dhewe, kanthi wektu lan sumber daya sing dibutuhake, nanging uga bisa dipikolehi ing papan kasebut, amarga ing papan kasebut digawe kanthi otomatis. Dadi, kita bisa milih cara paling cepet lan nggawe perpustakaan kasebut kanthi cara sing luwih gampang tinimbang kudu digawe.

Propiedades

Perpustakaan Minecraft

Ana sawetara properti babagan perpustakaan ing Minecraft sing kudu dingerteni, saengga kita siyap kanggo nggarap dheweke. Salah sawijining aspek penting yaiku yen ana geni utawa bledosan, rak-rak iki bisa dirusak cepet banget, mula kudu ngati-ati. Yen kedadeyan kasebut, kita kepengin ngganti posisi sampeyan supaya ora ana sing kelakon. Kabeh sing kudu nggawe bangunan kasebut bakal rusak, mula kita kudu tumindak cepet.

Kaya sing wis kasebut sadurunge, perpustakaan ngewangi kita supaya bisa nggawe pesona ing game. Iki minangka prekara sing bisa dideleng kanthi jelas yen nggawe tabel pesona ing cedhak perpustakaan ing Minecraft. Yen kita nindakake iki, kita bakal bisa ndeleng manawa seri saka partikel bakal katon dheweke metu saka buku kasebut lan banjur bakal tekan meja sihir sing mung diselehake. Iki minangka prekara sing bakal ningkatake pesona kasebut, alasan utama akeh pangguna nggunakake perpustakaan ing game kasebut.

Rak buku bisa dipanggonke kanthi bebas. Wiwitane, game kasebut ora menehi kemungkinan iki, nanging mengko bisa uga nyelehake perpustakaan sing dikarepake kaya sing ditambahake. Supaya sampeyan bisa muter miturut kesenengan sampeyan karo lokasi kasebut ing game. Kaya sing wis kasebut, luwih becik dijaga supaya adoh saka prekara sing bisa nyebabake geni utawa bledosan, supaya ora ana sing kedadeyan.

Kanthi data kasebut, sampeyan wis ngerti babagan perpustakaan ing game kasebut. Sampeyan saiki bisa nggawe perpustakaan dhewe ing Minecraft, uga ngerteni ing endi jagad iki game asale kanthi alami, sing bisa dadi cara kanggo nylametake sampeyan saka proses iki supaya bisa digawe dhewe. Tanpa mangu-mangu, dheweke dadi pitulung banget yen kita pengin nambah meja pesona, mula luwih kepenak entuk game kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.