Pira sing dikenani biaya ing TikTok? Sawetara pengaruhe ngumumake

TikTok

TikTok wis dadi salah sawijining jaringan sosial utawa aplikasi sing paling populer ing antarane wong enom ing saindenging jagad. Jaringan sosial iki duwe atusan yuta pangguna ing saindenging jagad, mula diarani minangka kesempatan sing apik kanggo merek lan uga pengaruh, sing duwe kesempatan bisnis. Iki jelas yen sampeyan ngerti sepira biaya ing TikTok.

Salah sawijining keraguan akeh pangguna ing saindenging jagad lagi bisa ngerti sepira biaya ing TikTok. Untunge, kita duwe wangsulan kanggo pitakon iki, amarga akeh pengaruh ing platform kasebut dhewe sing pengin ngumumake jumlah dhuwit sing dipikolehi minangka asil saka anane lan tumindak. Cara sing apik kanggo nyingkirake keraguan babagan iki, sawise akeh desas-desus babagan topik iki.

Sanajan dadi jaringan sosial sing cukup anyar, popularitas lan pengaruh TikTok saya mundhak. Iki sing nyebabake akeh pengaruh kanggo fokus, utamane ngerti popularitas gedhe sing ana ing aplikasi iki ing antarane para pamirsa. Iki uga nyebabake luwih akeh merek duwe kehadiran ing jaringan sosial lan nindakake kampanye tartamtu.

Akeh pengaruhe wis ngumumake sepira biaya ing TikTok. Iki minangka salah siji saka sawetara wektu yen sampeyan duwe akses menyang jinis data iki, sing umume ora umum. Akeh dhuwit sing digawe ing jaringan sosial iki wis dingerteni, luwih-luwih yen taun kepungkur wis ana pengaruh sing entuk luwih saka 5 yuta dolar amarga akun kasebut ing platform kasebut. Total 8 pengaruh wis ngumumake pinten biaya ing TikTok.

MacFarlands (2,6 yuta pengikut)

MacFarland TikTok

MacFarlands minangka kulawarga sing mutusake gabung karo platform ing taun 2019, mung taun wiwit entuk kekuatan ing pasar. Kulawarga iki nglumpukake luwih saka 2,6 yuta pengikut ing jaringan sosial, sing uga wis dadi pentinge. Kasunyatane, taun kepungkur dheweke dadi duta besar kanggo TikTok, saliyane nyewa perwakilane dhewe, ana prekara sing jelas nggawe kemajuan bisnis lan keberadaan ing platform kasebut.

Amarga akeh pandhereke, salah sawijining sangsi sing akeh yaiku sepira biaya ing TikTok nalika duwe luwih saka 2 yuta pengikut. Tarif awal kulawarga iki kanggo konten bermerek wiwit saka 4.000 nganti 6.700 euro. Kajaba iku, dheweke duwe biaya tambahan 2.000 nganti 5.000 euro kanggo merek kasebut sing pengin nindakake gabungan utawa promosi silang ing Instagram. Tarif kasebut mesthi bakal mundhak yen jumlah pengikut sampeyan terus saya gedhe.

Dana Hasson (2,3 yuta pengikut)

Dana Hasson misuwur ing Instagram sadurunge nggawe kabisat menyang TikTok nalika musim panas taun kepungkur. Pengaruh iki wis misuwur ing platform matur nuwun kanggo video resep, sing disaranake dening akeh pangguna ing jaringan sosial. Iki minangka prekara sing wis jelas ngewangi akeh pangikut ing platform, sing saiki nglumpukake luwih saka 2,3 yuta pangguna.

Karo wong sing misuwur kaya Dana Hasson, akeh sing kepengin weruh pinten muatan ing TikTok kanggo postingan sing disponsori ing babagan resep. Yen sampeyan, tarif sampeyan regane 2.500 nganti 5.000 euro kanggo video ing platform, sanajan iki tarif sing sampeyan wis sadurunge luwih saka 2 yuta pengikut, mula ora bakal aneh yen saiki sampeyan duwe tarif sing luwih dhuwur. Sanajan dheweke komentar yen ing TikTok, sampeyan entuk luwih murah tinimbang ing Instagram, utawa paling ora saiki, amarga akeh merek sing wiwit ndeleng regane jaringan sosial iki.

Preston Seo (1,6 yuta pandherekipun)

Preston Seo TikTok

Kanggo sing duwe minat ing topik kaya saran keuangan, wirausaha lan bisnis, Preston Seo minangka akun sing kudu ditindakake ing TikTok. Kreator konten iki wis bisa tuwuh kanthi tarif sing gedhe banget ing wektu sing suwe ing jejaring sosial, wiwit dheweke mbukak akun ing wiwitan taun iki lan duwe luwih saka 1,6 yuta pengikut. Ing kasus iki, dheweke ana ing jejaring sosial minangka kegiatan sing sejajar karo profesine, amarga dheweke uga wis konfirmasi ing sawetara kesempatan.

Kaya akun populer, uga duwe tarif kanggo postingan disponsori ing TikTok. Ing kasus sampeyan, sampeyan ngaku dikenani biaya udakara 500 euro kanggo saben TikTok disponsori sing munggah ing akun sampeyan, sanajan tarif kasebut rada bisa dirundingake utawa beda-beda. Iki uga negesake manawa nolak mayoritas proposal sing ditampa, amarga ing pirang-pirang kasus, dheweke ora ana gandhengane karo pamirsa, nanging uga amarga sawetara ora mbayar.

Young Yuh (1,6 yuta pengikut)

Young Yuh duwe akun TikTok sing nuduhake video kanthi rutinitas perawatan kulit lan ulasan produk sing ana gandhengane karo lapangan iki. Pencipta iki wis saya maju ing platform, ing kana dheweke duwe luwih saka 1,6 yuta pengikut saiki Popularitas dheweke pancen wiwit awal taun 2020 lan dheweke bisa njaga pertumbuhan jaringan sosial sing apik wiwit saiki. Video-video kasebut nambah tampilan apik.

Ing kasus sampeyan, biaya antarane 800 lan 2.500 euro kanggo saben video sing diunggah ing platform. Data kasebut minangka data sing umume luwih tuwa, mula regane bisa uga luwih larang, luwih-luwih saiki manawa pirang-pirang pengikut sing saya mundhak ing taun iki lan minangka salah sawijining sing paling populer ing lapangan iki.

HoneyHouse (1 yuta pengikut)

TikTok HoneyHouse

Iki minangka salah sawijining omah sing ana ing jejaring sosial. Minangka akun sing macem-macem pengaruhe diklompokaké, sing wis ana ing musim kaping loro lan ing endi nglumpukake luwih saka 1 yuta pengikut ing platform. Ing kasus iki, para pendiri ngupayakake entuk sponsor, sawetara sing bakal dipikolehi saka macem-macem perusahaan ing macem-macem bidang, kayata fashion nganti omben-omben, kayata.

Cara kerja HoneyHouse rada beda karo akun influencer liyane. Yen cocog, dheweke nawakake katalog pilihan utawa paket, kanthi rega wiwit 4.000 nganti 200.000 euro. Saben paket kasebut bakal nawakake macem-macem jinis konten, ambane beda utawa duwe durasi sing beda (bisa ditindakake sajrone wektu sing luwih dawa). Gagasan sponsor kasebut yaiku klompok kasebut bakal bisa mbiayai biaya kayata sewa omah lan kabeh sing ana gandhengane karo produksi konten sing diunggah.

Alexa Collins (700.000 pengikut)

Alexa Collins minangka salah sawijining sing paling tuwa ing platform kasebut, sing saiki ngluwihi 700.000 pengikut. Akun iki ngunggah konten sing ora nggumunake, uga dingerteni saka Instagram: merek sandhangan, baju renang, dandanan lan rambut, lelungan ... Alexa dhewe negesake manawa akun lan konten sing diunggahake utamane ditrapake kanggo pamirsa wanita .

Dheweke wis dadi panyipta konten sawetara wulan Aku ngisi daya 400 euro kanggo saben video sing dakunggah ing akun TikTok. Sanajan ing sawetara wulan kepungkur, nawakake luwih akeh paket, sing biasane kalebu sawetara publikasi ing macem-macem jaringan sosial, kayata Instagram. Rega paket kasebut luwih larang, sanajan saiki durung dingerteni kapan bakal dikenani biaya kanggo saben wong kasebut.

Carolina Freixa (415.000 pengikut)

Carolina Freixa TikTok

Jeneng liya sing tuwuh kanthi cepet ing TikTok yaiku Carolina Freixa. Miwiti ing platform ing pungkasan taun 2019, ngunggah video kanggo seneng-seneng, nanging nganti wulan Maret taun kepungkur popularitas dheweke wiwit saya tuwuh. Iki minangka video nalika dheweke nggawe klambi favorit saka Pinterest sing mbantu dheweke profil dadi misuwur ing platform kasebut. Iki nyebabake dheweke ngunggah video liyane, sing dadi konten utama ing akun kasebut.

Musim semi iki, dheweke wiwit pisanan gabung karo merek. Ing pangerten iki, kanggo ngerti sepira muatan akun ing TikTok sampeyan kudu nggatekake jinis konten. Kanggo integrasi musik, regane 150 euro lan kanggo integrasi produk utawa merek, regane udakara 300 nganti 500 euro. Kanggo pengaruh iki, jaringan sosial minangka paruh waktu lan dheweke ora pengin dadi sumber penghasilan utamane.

Symphony Clarke (210.000 pengikut)

Akuné dikenal kanthi jeneng TheThriftGuru ing platform kasebut.. Ing wulan Maret 2020, dheweke dadi terkenal kanthi ngunggah video sing dadi hoodie dadi set 2 potong. Video sing sukses banget lan nglumpukake pirang-pirang yuta views. Iki mbantu ngarsane tuwuh lan kasunyatane ing taun iki dheweke ninggalake tugas kanggo fokus ing konten lan toko liya ing platform.

Ing kasus sampeyan, biaya antara 250 lan 500 euro kanggo merek kanggo video sing diunggahake ing TikTok. Kajaba iku, wis nemtokake tarif kanggo Instagram, ing endi duwe, ing pirang-pirang kasus ing bentuk paket sing nggabungake anane kaloro jaringan sosial. Toko nomer loro nyedhiyakake mayoritas penghasilan, uga video ing platform.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.