Podcast paling apik ing taun 2021 sing bakal narik sampeyan

podcast

Yen sampeyan kesel ngrungokake musik nalika mlaku-mlaku, ngalih menyang podcast bakal dadi pengalaman sing nyenengake ing kabeh cara. Saiki, kita bisa nemokake akeh podcast, jumlah sing bisa dadi akeh banget yen sampeyan durung mlebu ing jagad podcasting utawa pengin nggedhekake jumlah podcast sing biasane dirungokake.

Yen sampeyan pengin ngerti apa podcast paling apik, Aku ngajak sampeyan terus maca, ngendi sampeyan bakal nemokake podcast ing kabeh topik bisa.

Podcast film lan televisi

Podcast film

Orbit Endor

Kanthi 12 taun ing mburi mikrofon, kita ora nemokake salah sawijining program paling veteran ing Spanyol ing jagad podcast sing ana gandhengane karo film lan televisi lan ing ngendi, saliyane, komik uga duwe papan.

Ing orbit Endor, sampeyan bakal nemokake analisa paling lengkap babagan film lan televisi paling anyar lan produk sing nandhani masa kanak-kanak akeh. boomers (kaya sing diarani kita saiki). Gumantung ing film utawa seri, podcast bisa tahan nganti 7 jam.

Yen sampeyan seneng podcast sing kuat kanthi akeh data sing ana gandhengane karo film lan televisi, podcast iki cocog.  Orbit Endor kasedhiya ing iVoox eksklusif.

Kuwasa

Almighty minangka podcast saben wulan sing disutradarai dening Arturo González-Campos sing didampingi direktur film Rodrigo Cortés, penulis Juan Gómez-Jurado lan Javier Cansado (Faemino y Cansado) sing dipangan.

Ing podcast iki padha fokus ing ngomong bab sutradara, tinimbang film tartamtu, sanajan ana uga tema karakter film mitos. Mahakuwasa kasedhiya ing kabeh platform podcast.

Podcast humor

podcast humor

Planet Cuñao

Yen kanthi jeneng, sampeyan wis mikir manawa wong-wong sing nggawe podcast iki ngerti, kaya sing dakkira sadurunge nyoba, sampeyan salah banget.

Saben episode podcast Planeta Cuñao fokus ing topik tartamtu, topik sing dianalisis kanthi jero dening kabeh komponen podcast, sing, kanthi cara, Dheweke kabeh saka Betis lan ora seneng karo Pablo Motos. Episode kasebut kira-kira 1 jam.

Planeta Cuñado kasedhiya ing kabeh platform podcast, saka Spotify, menyang Google Podcast, menyang Apple Podcast.

Ora ana sing ngerti apa-apa

Yen sampeyan seneng karo Andreu Buenafuente lan Berto Romero, pocast lucu sing sampeyan goleki diarani Ora Ana Saba Nada, sing saben episode ngomong babagan topik sing diusulake para penonton.

Podcast iki kasedhiya ing kabeh platform pasar.

Teknologi podcast

teknologi podcast

Mixx.io

Wartawan Alex Barredo nerbitake podcast saben dina saka Senin nganti Jumuah kanthi warta paling menarik babagan teknologi umume. Program kasebut tahan saka 10 nganti 15 menit lan becik kanggo miwiti dina kanthi warta menarik sing bisa dirungokake nalika njupuk asu kasebut, sampeyan tuku roti ...

Pocast Mix.io yaiku kasedhiya ing kabeh platform podcast.

Warta IPhone

Kaya sing bisa ditebak saka jenenge, podcast iki fokus ing Apple, utamane ing iPhone lan iPad. Podcast saben minggu lan disiarkan langsung liwat saluran YouTube Actualidad iPhone.

Podcast iPhone Actualidad kasedhiya ing kabeh platform podcast.

Binar

Podcast teknologi dening wartawan saka El Mundo, Ángel Jímenez de Luis, ing ngendi tamu anyar teka saben minggu kanggo ngomong babagan piranti anyar sing wis ditampilake, ngomong babagan warta paling penting ing minggu iki ...

Binari minangka podcast sing kasedhiya ing kabeh platform podcast.

Mbusak X

Akeh banget ing gaya podcast Binaries, ing Xataka's Despeja la X, saben minggu dheweke ngomong babagan warta paling anyar saka jagad teknologi sing para editor Xataka melu.

Clear X kasedhiya ing kabeh platform podcast.

podcast Sajarah

podcast sajarah

HistoCast

HistoCast minangka podcast sejarah minangka rapat sosial sing nyritakake acara sejarah saiki. Kaya sing dikandhakake, dheweke ora duwe tujuan kanggo kuliah saben episode. Luwih saka 200 episode sing kasedhiya nggawa kita nyedhaki acara ing sejarah anyar lan kepungkur.

Yen sampeyan seneng sejarah, sampeyan kudu nyoba podcast iki. Pocast HistoCast mung kasedhiya liwat iVoox.

Casus belli

Ing Casus Belli History Podcast sampeyan bisa urip sajarah perang ing abad kaping XNUMX, ngendi sampeyan bakal sinau bab perang paling penting, Sastranegara, wong lan gaman. Dadi podcast sejarah, umume nemokake ing podcast iki sawetara kontributor HistoCast,

Pocast Casus Belli mung kasedhiya liwat iVoox.

podcast misteri

podcast misteri

Milenium kaping papat

Yen sampeyan ora duwe kesempatan kanggo ndeleng acara Iker Jímenez, sampeyan bisa ngetutake dheweke liwat podcast resmi, podcast sing kasedhiya ing kabeh platform podcast.

Dina Aneh

Yen sampeyan seneng misteri, sampeyan bisa uga wis krungu podcast DEX sing diselenggarakake dening Santiago Camacho, podcast sing bisa marem penasaran babagan topik sing paling misterius saiki lan ing salawas-lawase.

Podcast Strange Days mung kasedhiya ing iVoox.

Sentinel saka Misteri

Carlos Bustos nggawa kita menyang jagad paranormal, peteng, ing ngendi misteri lan akeh banget ora gampang. Program iki mung kasedhiya liwat iVoox.

Rungokake podcast

iVoox

iVoox minangka platform Spanyol ing ngendi kita bisa nemokake akeh podcast eksklusif, podcast sing mung kasedhiya ing platform iki, lan nggawa label Originals.

Pangguna sing pengin bisa kolaborasi finansial karo podcast, fitur sing kasedhiya kanggo sawetara taun ing iVoox lan sing lagi wae wiwit tekan Spotify lan Apple Podcast.

Yen sampeyan nggunakake iPhone, aplikasi sing Apple kasedhiya kanggo kabeh pangguna native ing Apple Podcast, nalika sampeyan nggunakake Android sampeyan bisa nggunakake aplikasi Google Podcast (kaya sing kita deleng, jeneng asli banget).

Nanging, sampeyan uga duwe pilihan nggunakake Spotify yen sampeyan wis nggunakake platform iki kanggo ngrungokake musik favorit, utawa aplikasi pihak katelu kayata Pocket Casts, aplikasi sing kasedhiya kanggo iOS lan Android.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.