Pokémon Unite kanggo PC: apa bisa?

Pokemon manunggal

pokemon nyawiji Wis dadi salah sawijining game sing paling populer ing Nintendo Switch lan iki nggawe pangguna ing platform liyane, kayata PC, pengin ngerti apa bisa main judhul iki. Iki minangka game sing ora eksklusif kanggo konsol Nintendo, mula uga ana cara kanggo muter ing PC. Dadi, yen sampeyan pengin main ing PC, ana sawetara cara.

Ing wektu iki kayane ora duwe rencana kanggo nerbitake versi Pokémon Unite kanggo PCSanajan sampeyan ora nate ngerti manawa pasinaon sing tanggung jawab kasebut bakal ganti mikir ing mbesuk. Sanajan pangguna sing pengin duwe akses menyang game iki lan ora duwe Nintendo Switch, dheweke bakal bisa ngakses kanthi cara liya.

Apa sing diarani Pokémon Unite?

PC Pokemon Unite

Pokémon Unite minangka game sing nawakake pengalaman MOBA, kanthi gaya Liga Legenda paling murni, ing endi kita duwe akses menyang kewan sing paling apik ing alam semesta iki. Iki minangka game sing bisa didownload kanthi gratis, kanthi tuku ing endi wae, sing opsional sawayah-wayah lan dirancang kanggo luwih maju game kasebut. Dadi, yen ana sing kasengsem, ing toko game bisa ndeleng opsi blanja sing ana.

Game iki nuduhake pangowahan penting ing franchise iki, nalika dadi genre MOBA. Iki ndadekake pangowahan operasi dibandhingake karo sing wis biasa digunakake ing jinis game iki. Iki tegese ana macem-macem kelas kanggo saben makhluk, uga unsur sing wis dingerteni. Udakara 20 makhluk wiwitane diluncurake ing game kasebut, sanajan bakal ditambahi ing mbesuk, nanging mesthi ana ing timbangan abot sing ana ing jagad iki, mula luwih milih ing babagan iki. Sanajan saiki durung dingerteni manawa bakal ditambahake dening Nintendo ing mbesuk.

Kepiye wae, Pokémon Unite dadi revolusi sing menarik ing bagean saka Nintendo, sing nuduhake manawa franchise iki terus nawakake akeh opsi. Saiki game iki dirilis mung ing Nintendo Switch, ngenteni Nintendo diluncurake ing platform liyane, kaya Android lan iOS, prekara sing diarepake ora bakal suwe banget.

Bukak ing Android lan iOS

Pokémon Unite minangka game sing pengin diputer ing PC dheweke ngenteni kanthi minat sing gedhe banget. Sayange, saiki ora bisa main game iki (paling ora nggunakake metode sing sah). Bab sing paling normal ing jinis kasus iki yaiku sampeyan bisa nggunakake emulator kanggo ngakses komputer, pikirake opsi kayata Bluestacks. Sanajan saiki isih durung kasedhiya ing emulator populer iki.

Nintendo samesthine bakal nerbitake game iki ing platform liyane (Android lan iOS). Iki dudu perkara sing butuh wektu suwe, amarga Bakal tanggal 22 September nalika game ponsel dirilis. Nintendo ngumumake tanggal rilis ing wulan Juli, mula yen kabeh lumaku (nganti saiki isih durung ana owah-owahan), mung sajrone seminggu kita kudu bisa nikmati game kasebut ing ponsel. Peluncuran sing uga warta apik kanggo pangguna sing pengin main game iki saka PC.

Main Pokémon Unite ing PC

Wis ngerti, kita bisa muter ing PC game sing diluncurake ing ponsel. Iki bisa uga amarga nggunakake emulator, kayata Bluestacks sing kondhang. Amarga, pangguna sing pengin main Pokémon Unite ing PC dheweke ora kudu ngenteni suwe banget kanggo muter game iki ing komputer. Peluncuran ing Android lan iOS tanggal 22 September tegese game kasebut uga bakal kasedhiya ing emulator wiwit tanggal sing padha. Sampeyan mung kudu ngenteni sangang dina supaya diluncurake kanthi resmi.

Artikel sing gegandhengan:
Cara ndownload BlueStacks 4 Apa aman?

Ing kasunyatan, Situs web Bluestacks dhewe Wis ngumumake game kasebut, negesake manawa isih ana ing registrasi sadurunge, nanging bakal diluncurake ing emulator kanthi cepet. Thanks kanggo iki bakal bisa muter Pokémon Unite saka PC kanthi nyenengake. Sampeyan malah bisa ndhaptar game Nintendo liwat emulator. Supaya sampeyan bisa nampa kabar babagan kasedhiyan lan wiwit main tanggal 22 September sing padha.

Kepiye cara muter saka emulator kaya Bluestacks? Nggunakake emulator game Android ing PC pancen gampang. Ing sawetara langkah, sampeyan bisa nikmati game kasebut ing PC, kaya nalika muter saka telpon. Kita bakal ngandhani carane nindakake ing bagean sabanjure.

Main Pokémon Unite ing Bluestacks

Antarmuka Pokemon Unite

Kamungkinan sampeyan wis ndownload utawa digunakake kadang emulator kaya Bluestacks ing PC sampeyan supaya bisa main game Android. Yen ora kaya ngono, kita bakal menehi katrangan babagan cara muter Pokémon Unite ing PC nalika diluncurake kanggo Android tanggal 22 September. Iki minangka proses khusus sing bakal ngidini sampeyan nikmati game utawa game liyane. Iki minangka langkah-langkah:

  1. Download Bluestacks ing komputer, kasedhiya ing situs web resmi.
  2. Bukak emulator ing PC yen wis diinstal.
  3. Bukak Play Store sing sampeyan tingali ing emulator ing layar.
  4. Mlebu menyang akun Google (akun Gmail).
  5. Goleki Pokémon Unite ing toko (wiwit tanggal 22 September, kasedhiya).
  6. Klik Instal ing profil game.
  7. Ngenteni download.
  8. Bukak game ing Bluestacks yen wis diunduh.
  9. Miwiti muter.

Kanthi cara iki, Bluestacks ngidini sampeyan main Pokémon Unite ing PC kanthi cara sing gampang. Kontrol game kasebut dicocogake karo komputer ing kasus iki, mula sampeyan kudu nggunakake mouse lan / utawa keyboard ing kasus iki, nanging iki ora kalebu komplikasi. Thanks kanggo iki, sampeyan bakal seneng game populer ing PC.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.