Cara entuk PS Plus kanthi gratis kanthi sah

ps plus gratis

Apa sampeyan duwe Playstation lan pengin entuk PS Plus Gratis? Sapa sing ora, bener? Ya, artikel iki pancen khusus dikatutake. Sampeyan kudu nyoba supaya sampeyan bisa entuk mupangat PS Plus kanthi gratis. Amarga kita ngerti manawa dheweke ora sethithik lan pirang-pirang wulan game video sing ana kualitase apik lan kita kabeh padha kepincut. Dadi, yen sampeyan ora seneng ngliwati kothak kanthi layanan langganan iki lan sampeyan pengin duwe kabeh kaluwihan kanthi gratis, sampeyan ora duwe pilihan liyane kajaba maca nganti pungkasan.

Yen maca artikel iki, sampeyan bakal bisa nemokake cara liyane kanggo entuk PS Plus gratis, ngerti cara kerja PS Plus lan informasi liyane sing bisa relevan karo pangguna Playstation. Yen sampeyan wis teka adoh amarga sampeyan ngerti apa layanan kasebut, nanging sampeyan ora ngerti kepiye utawa apa, sampeyan bakal mesthi duwe introduksi sing bakal mbantu sampeyan kabeh sing dibutuhake. Nyatane sampeyan kudu ngerti apa layanane wiwit saiki layanan iki Penting banget kanggo bisa main karo kanca utawa wong liya kanthi online. 

Apa sing diarani Playstation Plus?

Playstation Plus biasane layanan langganan saben wulan sing dimiliki Sony kanggo konsol Playstation 4 lan Playstation 5. Yen sampeyan durung ngerti, PS Plus minangka layanan wajib yen sing disenengi yaiku main ing mode online saka game video sing sampeyan seneng. tuku. Ana sawetara seng liyane nanging 99,9% game video sing duwe online mbutuhake pembayaran saka lengganan iki. Kajaba sampeyan maca artikel iki lan ngerti cara njaluk gratis, mesthi.

Iku ora mung layanan kaya iki ing saindenging jagad. Ing XBOX, Microsoft uga bakal ngisi daya sampeyan kanthi online. Uga ing Nintendo Ngalih dadi Ora eksklusif kanggo Sony lan Playstation. Yen sampeyan ora kasengsem kanggo njaluk gratis amarga kesed, sampeyan bisa mesthi mbayar layanane minangka paket, yaiku, sampeyan bisa tuku saben wulan utawa tahunan. Kanthi mangkono sampeyan bisa ngirit dhuwit amarga yen sampeyan mbayar saben wulan lan pengin main setaun, bakal luwih larang yen ngetrapake matematika.

Nyatane, kanggo ngringkes rencana rega sampeyan, iku gampang banget. Ps Plus regane € 8,99 saben wulan. Yen sampeyan tuku saben triwulan bakal € 24,99 lan yen sampeyan mbayar saben taun bakal € 59,99 nanging kaya sing kita ucapake, kita bakal nyoba supaya sampeyan entuk Ps Plus gratis kanthi ngrampungake artikel iki.

Kepiye carane entuk PS Plus gratis?

PS Plus

Kita wis entuk bagean menarik sing pengin dingerteni. Supaya bisa nindakake trik cilik kasebut, sampeyan mesthi kudu Playstation 4 utawa Playstation 5 supaya bisa nggunakake Ps Plus. Sing jelas. Bisa uga ana sawetara cara liyane sing kejiret, yaiku ing wilayah geografis sampeyan ora bisa amarga watesan sing beda. Sawise wis ngelingake babagan prelu (dhasar) lan sawetara bebaya, kita banjur tindak karo langkah-langkah sing bakal dibutuhake.

PS Plus gratis sajrone 14 dina

Apa sing bakal dipikolehi kanthi ngetutake tutorial utawa pandhuan cilik iki biasane 14 dina gratis Playstation Plus. Sampeyan ora bakal rugi. Ora ana jebakan utawa karton, sampeyan mung kudu nggunakake console lan kertu kredit utawa debit kanggo nindakake langkah-langkah ing ngisor iki. Yen sampeyan ora duwe kertu sing bisa digunakake kanggo entuk dina gratis iki, sampeyan kudu pindhah menyang bagean sabanjure tutorial. Langkah-langkah sing kudu sampeyan tindakake ing ngisor iki:

Kanggo miwiti, sampeyan kudu mbukak konsol lan banjur ngetik menu setelan. Sawise mlebu ing menu, sampeyan kudu menyang Jaringan Playstation lan ing kono sampeyan bakal weruh manawa sampeyan bisa mbusak centhang pilihan aktifake minangka PS4 utama utawa yen sampeyan nggunakake Playstation 5 bakal diaktifake dadi PS5 utama. Sawise iki, sing kudu sampeyan lakoni yaiku nggawe pangguna PSN anyar ing konsol sampeyan. Sampeyan bisa nggunakake email liyane sing digawe.

Artikel sing gegandhengan:
7 emulator console paling apik kanggo PC

Saiki tindakake saben langkah sing kudu sampeyan tindakake kanggo nggawe akun PSN. Sawise ngaktifake akun sampeyan bisa ngetik data ing console banjur pindhah menyang Playstation Store. Kanthi anyar iki sampeyan bakal nemokake bagean saka PS Plus lan pilih opsi gratis 14 dina. Saiki nyiyapake kertu kredit utawa debit lan rampungake pambayaran tanpa kuatir. Terus wae. Sawise sampeyan nindakake kabeh langkah, bukak bagean metode pembayaran lan busak kertu kredit utawa debit sampeyan supaya sampeyan ora dikenani biaya maneh sawetara dina sabanjure.

Saiki sampeyan kudu pindhah menyang setelan Jaringan Playstation lan ngaktifake pilihan sing sadurunge dipateni, kanggo ngaktifake minangka PS4 utama. Mula, saiki sampeyan bisa nggunakake PS Plus kanthi gratis suwene 14 dina tanpa ana masalah. Sampeyan bisa entuk kabeh mupangat kaya sing wis mbayar. Elinga yen sawise 14 dina, langganan rampung lan yen sampeyan wis entek, sampeyan kudu mbaleni prosedur kasebut sawise liyane. 

Gratis Ps Plus tanpa nggunakake kertu kredit

Playstation ditambahake

Kaya sing wis diandharake, yen sampeyan ora duwe kertu kredit amarga ana sebab, sampeyan bisa tindakake cara liya sing bakal diwenehake ing ngisor iki. Luwih abot lan luwih alon, nanging sejatine, yen ora disenengi, kita kudu entuk kertu kredit utawa debit kasebut kanggo nyepetake langkah lan bali menyang cara sadurunge. Kita lunga ing kana kanthi langkah-langkah sing kudu dipikolehi ps plus gratis tanpa kertu kredit:

Kanggo miwiti, ketik setelan konsol Playstation maneh banjur pindhah menyang bagean Jaringan PS. Saiki ana ing pilihan mateni akun PSN kasebut minangka utami. Gawe pangguna anyar ing Jaringan PS maneh. Elinga yen sampeyan bisa nggunakake email cepet. Saiki bukak email lan gawe profil pangguna ing Playstation 4 utawa 5 banjur ketik nganggo akun kasebut. Bali menyang opsi Jaringan PS lan aktifake akun anyar kasebut dadi akun utama.

Artikel sing gegandhengan:
Opini: Apa dipercaya bisa tuku lan adol video game?

Saiki sawise kabeh langkah sing wis sampeyan ngerteni, bagean anyar. Sampeyan kudu ngetik game video kanthi online sing butuh PS Plus lan nalika nyoba main online sampeyan bakal weruh pesen yen pengin coba Ps plus rong dina. Pilih opsi kasebut banjur busak pangguna banjur baleni prosese. Sampeyan bakal duwe Ps Plus sajrone 48 jam nanging sampeyan kudu nganyari maneh yen wis rampung. Tansah nganggo akun anyar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.