Cara mulihake foto sing wis ilang saka WhatsApp

Waras foto WhatsApp sing wis dibusak

Yen sampeyan wis nyoba sawetara wektu waras foto sing wis ilang saka WhatsApp lan ora ana cara kanggo nemokake, sampeyan wis tekan artikel sing dituduhake. Waras foto utawa video WhatsApp sing wis ilang gumantung saka sawetara faktor, akeh sing bisa uga ora sampeyan ngerteni, nanging bakal ngidini sampeyan mbalekake konten sing wis ilang, yen durung suwe.

Nanging pisanan, kita kudu ngerti apa sistem operasi piranti, amarga gumantung karo iPhone utawa smartphone sing dikelola Android, tata cara beda, amarga sanajan aplikasi kasebut padha, perawatan sing ditindakake kanggo file kasebut beda banget.

Pulih Foto sing Dibusak saka WhatsApp ing Android

Telusuri ing galeri foto

Galeri foto WhatsApp ing Android

Umume, WhatsApp dikonfigurasi supaya kanthi otomatis nyimpen foto lan video sing ditampa liwat aplikasi ing folder Gambar WhatsApp lan Video WhatsApp, macem-macem folder sing disimpen kabeh foto lan video sing digawe karo piranti.

Yen sampeyan durung ngowahi pilihan kasebut, umume gambar ana ing folder kasebut, folder sing bisa diakses langsung saka aplikasi galeri ing piranti, utawa karo pangatur file, kanthi File saka Google minangka salah sawijining pilihan sing paling apik.

Telusuri Foto Google utawa layanan panyimpenan maya liyane

Google Foto

Yen sampeyan nggunakake Google Foto, muga-muga, yen kita ngerti tanggal sing nampa gambar kasebut, mesthine bisa uga yen kita ora ngaktifake sinkronisasi ing loro arah, gambar kasebut isih kasedhiya ing cloud Google.

Yen sampeyan ora nggunakake Google Photos nanging bener Foto OneDrive, Dropbox, utawa Amazon, sampeyan bisa mriksa layanan iki kanggo mriksa manawa gambar sing wis ilang kasedhiya.

Gunakake piranti lunak pamulihan gambar

Yen ora ana cara kanggo mbalekake gambar sing sampeyan busak ing dina, mesthine kudu digunakake aplikasi sing ngidini kita mbalekake file sing wis ilang liwat aplikasi tartamtu sing pindai piranti kanggo kabeh konten sing wis ilang sadurunge iku mbalekake.

Mulihake serep

tanggal backup whatsapp android

Kaya sing dakrembug ing ndhuwur, yen durung suwe kita ndeleng gambar kasebut, kita bisa uga duwe kesempatan kanggo mbalekake maneh. Sayang, Android ora kalebu tong sampah menyang endi kabeh file sing kita busak saka piranti, dadi iki dudu pilihan.

Salah siji pilihan kanggo mbalekake gambar sing wis dibusak yaiku pulihake serep dening WhatsApp. Masalah sing ditemokake nalika nindakake proses iki yaiku:

  • Kita ilang kabeh obrolan sing disimpen wiwit cadangan pungkasan.
  • Yen serep pungkasan iku bubar, bisa uga mulihake salinan kasebut, isih ora bisa nemokake gambar sing digoleki.

Yen wis jelas manawa ora bakal kelangan obrolan sing paling anyar, luwih dhisik kudu takon tanggal gawe serep pungkasan digawe WhatsApp ing akun Google Drive, amarga yen wis anyar banget, mula ora bakal dibalekake maneh.

Serep WhatsApp ing Google Drive, padha ora katon karo pangguna, yaiku, sanajan disimpen ing akun Google, kita ora bisa ngakses kapan wae, mula ora bisa mriksa konten sing disimpen ing njero akun kasebut.

Waras Foto sing Dibusak saka WhatsApp ing iPhone

Telusuri ing galeri

Folder WhatsApp ing iphone

Kaya ing Android, sing pertama kudu mriksa manawa gambar ditemokake ing galeri iOS, sing diarani Foto ing album WhatsApp, ing endi kabeh gambar sing didownload kanthi manual utawa otomatis saka WhatsApp disimpen.

WhatsApp kanggo iOS, kaya Android, kanthi otomatis nyimpen kabeh gambar sing ditampa ing piranti, dadi yen sampeyan durung mateni pilihan kasebut kanggo ngirit ruangan, umume kasedhiya ing aplikasi iki.

Telusuri ing Item sing Dibusak

ios sampah

Beda karo Android, iOS pancen duwe tong sampah kanggo saben file, foto lan video sing ilang, ing endi disimpen suwene maksimal 30 dina. Sawise wektu kasebut, gambar ilang kabeh saka piranti.

Ing foto lan video, tong sampah ditemokake ing aplikasi Foto, ing bagean kasebut Diilangi.

Telusuri iCloud, Foto Google, utawa layanan panyimpenan

iCloud

Yen sampeyan duwe Sinkronisasi foto lan video iCloud diuripakeYen gambar ora muter, gambar ora bakal ana ing cadangan iCloud. Nanging, yen sampeyan uga nggunakake Google Photos utawa aplikasi panyimpenan maya liyane kayata Dropbox utawa OneDrive, bisa uga sampeyan bakal nemokake gambar sing wis sampeyan busak.

Telusuri komputer

Gawe serep seluler

Yen sampeyan ora nggunakake iCloud nanging ajeg salin gambar lan video menyang komputer kanggo mbebasake ruang ing iPhone, sampeyan kudu mriksa salinan iki, amarga gambar sing sampeyan goleki bisa uga ana.

Pulihake serep WhatsApp

tanggal serep whatsapp ios

Kaya ing Android, cadangan WhatsApp sing ditindakake ing iCloud ora katon kanggo pangguna, mula kita ora bisa ngakses lan ngrujuk kabeh gambar sing disimpen.

Siji-sijine solusi yaiku, kaya ing Android, mriksa tanggal serep pungkasan  lan pulihake, sanajan iki tegese kelangan obrolan sing paling anyar sing ditindakake liwat aplikasi olahpesen iki.

Kanggo mriksa tanggal gawe serep pungkasan, kita kudu ngakses opsi konfigurasi saka aplikasi kasebut, klik ing Ngobrol lan ing Gawe serep.

Nyuwun salinan

Kadhangkala dheweke nggawe gunung saka molehill. Solusi paling gampang kanggo mbalekake foto utawa video sing wis kita busak saka WhatsApp, yaiku bali takon marang wong utawa klompok ing endi sing dituduhake.

Ing WhatsApp Web, sampeyan uga ora bakal nemu

Web Tampilan

Web WhatsApp ora liya bayangan saka aplikasi seluler ing browser, dadi kabeh konten sing saiki ditampilake ing aplikasi, bakal ditampilake yen mbukak liwat WhatsApp Web, mula yen sampeyan duwe tujuan kanggo nemokake gambar sing wis ilang liwat layanan iki, mula sampeyan bakal lali.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.