Recovery sandi Gmail: kabeh opsi

Trik Gmail

Gmail minangka layanan email sing paling akeh digunakake ing saindenging jagad. Mayuta-yuta pangguna duwe akun ing platform iki, sing asring diakses. Lali sandhi akses minangka perkara sing mesthi diakoni dening akeh, amarga iku kedadeyan saka wektu kanggo wektu. Masalahe akeh pangguna sing ora ngerti carane mbalekake sandhi ing Gmail.

Sabanjure kita pitutur marang kowe macem-macem opsi yen kita perlu waras sandi ing Gmail. Yen sampeyan lali sandhi kanggo ngakses akun email ing platform, kita diwenehi sawetara cara kanggo mbalekake. Dadi sampeyan ora bakal ditinggal tanpa bisa entuk akses maneh.

Gmail menehi sawetara opsi sing bisa digunakake nalika kita kudu mbalekake tembung sandhi kasebut. Ing antarane opsi kasebut mesthi ana sing cocog karo sing sampeyan butuhake ing wektu kasebut utawa sing bakal luwih nyaman kanggo sampeyan ngetik maneh akun ing layanan email iki. Gmail menehi kita akeh opsi, supaya ing sawetara langkah iki kudu bisa kanggo mbalekake akses menyang akun. Kita pitutur marang kowe kabeh sing saiki kasedhiya ing platform.

Waras nganggo tembung sandhi Gmail pungkasan

Gmail Google mbalekake akun

Sampeyan bisa uga kedadeyan yen sampeyan bubar ngganti tembung sandhi ing akun Gmail lan sampeyan ora ngelingi tembung sandhi anyar sing wis digawe, nanging sampeyan ngelingi sandhi sadurunge owah-owahan. Iki soko sing bisa banget mbiyantu ing kasus iki. Wangsulan: Bab ingkang pisanan kita takon nalika nyoba kanggo waras sandi Gmail punika yen kita ngelingi sandi pungkasan kita sing wis digunakake ing akun kasebut. Dadi yen iki kedadeyan, kita bisa nggunakake aplikasi kasebut kanggo entuk akses maneh.

Iki minangka cara kanggo nyedhiyakake informasi tambahan menyang Google, minangka cara kanggo konfirmasi yen kita pancene kita. Yen sampeyan ngelingi sandhi sadurunge sing digunakake ing akun sampeyan, sampeyan bisa ngetik. Iki minangka langkah sing bakal digunakake kanggo ngenali sampeyan menyang Google lan sampeyan bakal bisa miwiti proses ngganti tembung sandhi maneh lan kanthi mangkono duwe akses menyang akun sampeyan ing layanan email maneh.

Gunakake ponsel Android sampeyan

Akeh pangguna duwe telpon Android, ing ngendi padha nggunakake akun Gmail sing padha nyoba kanggo ngakses saiki. Yen iki kasus sampeyan lan sampeyan ora ngelingi sandhi sadurunge, telpon minangka cara liya sing bisa digunakake kanggo mbalekake kode akses menyang platform kasebut. Ing langkah kapindho, nalika nyoba mbalekake sandhi, kita dijaluk yen kita duwe telpon Android. Banjur klik tombol Ya, supaya proses diwiwiti ing ngendi kita bakal nggunakake seluler.

Kanthi ngeklik tombol kasebut, jendhela banjur bakal katon ing seluler. Ing jendhela sing kita takon apa kita sing nyoba kanggo mlebu menyang akun Gmail. Banjur konfirmasi manawa iku kita, lan ing layar sabanjure kita bakal bisa nggawe tembung sandhi anyar kanggo akun kita. Dadi proses iki cepet banget lan ngidini kita waras sandi Gmail ing prakara wektu. Yen sampeyan duwe telpon Android, iku salah siji saka pilihan sing paling apik, awit iku soko utamané prasaja.

SMS utawa telpon

Waras akun karo telpon

Yen cara sadurunge durung mbiyantu, yen umpamane sampeyan ora duwe ponsel Android utawa sampeyan ora duwe ponsel saiki, Gmail menehi pilihan liyane kanggo mbalekake sandhi akses. Sampeyan isih bisa nggunakake telpon kanggo konfirmasi identitas kita lan kanthi mangkono duwe akses menyang akun maneh. Ing kasus iki, kita diijini konfirmasi utawa verifikasi identitas liwat SMS utawa telpon, supaya mengko kita bisa mlebu akun maneh. Cara tradisional, nanging isih kasedhiya.

Ing layar nalika nyoba mbalekake sandhi Gmail, kita bakal ditakoni apa arep milih SMS utawa telpon. Asil ing loro kasus iku padha: kode bakal dikirim menyang kita yaiku sing kudu kita lebokake mengko ing layar PC. Yen kita wis milih telpon, kita bakal nampa telpon lan kode sing bakal dictated kanggo kita supaya nerusake. Kode iki sing digunakake Google kanggo konfirmasi yen iku pancene kita lan kanthi mangkono bisa nindakake pemulihan akun kasebut. Sawise sampeyan wis ngetik kode sing wis dikirim, klik ing sabanjuré. Bakal dikonfirmasi manawa kode iki bener lan ing layar sabanjure sampeyan bakal bisa ngganti tembung sandhi kanggo ngakses Gmail.

Kanggo cara iki, penting kanggo duwe smartphone karo kita, amarga yen ora, kita ora bakal bisa nampa SMS utawa telpon kasebut. Yen kedadeyan sampeyan ora duwe telpon, isih ana pilihan kanggo mbalekake akun ing kabeh wektu.

Email alternatif

Nalika nggawe akun ing Gmail, biasane dijaluk menehi alamat email alternatif. Akun iki bisa dadi bantuan gedhe kanggo kita ing wektu kaya iki, nalika kita nyoba mbalekake tembung sandhi Gmail. Ana pangguna sing ora duwe nomer telpon sing kadhaptar utawa digandhengake karo akun ing layanan mail, nanging duwe akun email alternatif sing digandhengake karo. Banjur sampeyan bakal bisa nggunakake akun iki ing proses iki.

Langkah iki bakal mlaku kanthi cara sing padha karo sing sadurunge. Kode bakal dikirim menyang akun email alternatif kasebut, yaiku sing kudu kita lebokake ing Gmail, supaya bisa ngakses maneh. Kaping pisanan, kita bakal dijaluk konfirmasi yen alamat email alternatif kasebut minangka alamat email sing kita duwe utawa ngirim kode kasebut banjur ngenteni dikirim menyang kita. Banjur kita lebokake ing Gmail lan klik sabanjure. Ing layar sabanjure kita bisa nindakake pangowahan sandhi akun kita.

Akun email alternatif iku bisa saka layanan mail liyane, kaya Outlook, Yahoo utawa liyane. Anggere sampeyan terus duwe akses menyang, supaya kode sing dikirim menyang sampeyan saka Gmail, ora bakal ana masalah ing bab iki.

Pitakonan keamanan

Sandi Gmail

Ora ana cara ing ndhuwur sing bisa digunakake lan sampeyan isih durung bisa mbalekake sandhi Gmail. Begjanipun, isih ana cara lan pilihan sing kasedhiya, sanajan kita wis tekan titik iki, kasunyatane yaiku iki sing dadi rumit. Salah sawijining pilihan sing isih kasedhiya saiki yaiku pitakonan keamanan. Akeh pangguna sing nate nggawe pitakonan keamanan minangka cara kanggo konfirmasi identitas nalika ngakses akun kasebut, lan uga digunakake nalika kita nyoba mbalekake sandhi akses kasebut.

Kabar ala yaiku pitakonan keamanan iki dudu perkara sing bisa digunakake, nanging Google bakal takon uga tanggal kita mbukak akun kasebut saka mail ing Gmail. Kita bisa uga ngerti jawaban kanggo pitakonan keamanan, nanging yen kita ora duwe tanggal kasebut uga (taun lan sasi dijaluk), mula cara iki bisa uga ora ana gunane. Sampeyan bisa nyoba kanggo njawab kasunyatan iki, yen sampeyan duwe idea bab tanggal kira-kira sampeyan miwiti nggunakake akun ing platform. Iku penting sing kita njaluk minangka cedhak tanggal iki sabisa ing pitakonan iki.

Pilihan pungkasan

Busak Gmail

Sayange, bisa uga kabeh pilihan ing ndhuwur gagal njupuk tembung sandhi Gmail sampeyan. Ing kasus iki, sampeyan bakal weruh sing njaluk menyang kaca pungkasan utawa pilihan ing wangun Recovery ing Gmail. Kene kita diwenehi kamungkinan kanggo sijine liyane email sampeyan bisa mriksa, salah siji saka Gmail utawa ing platform liyane. Kita kudu verifikasi sawise ngeklik sabanjure, amarga kode bakal dikirim menyang alamat kasebut, supaya bisa ditemtokake manawa akun iki ana ing kontrol kita.

Google bakal ngubungi sampeyan liwat alamat email kasebut, yen padha nemtokake manawa iki pancen akun sampeyan. Perusahaan banjur bakal nuduhake sawetara langkah sing kudu ditindakake, supaya sampeyan bisa entuk akses maneh menyang akun ing platform kasebut. Bisa uga kedadeyan yen dheweke ora duwe data sing cukup kanggo nemtokake utawa verifikasi yen sampeyan duweke lan banjur ngandhani yen ora bisa. Ing kasus iki nganggep yen kita ditinggal tanpa akses menyang akun ing Gmail, sayangé, kita durung bisa mbalekake sandhi sampeyan. Masalahe yaiku ing proses iki, kita ora bisa ngubungi sapa wae ing perusahaan, mula ora ana cara kanggo nerangake kahanan iki lan mbantu kita entuk akses maneh.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.