Ringkesan teks paling apik online lan kanggo PC

Summarizer Teks

Akeh sing kedhaftar looking for a ringkesan teks nalika ngadhepi teks dawa sing kudu dianalisis kanggo ngekstrak sing paling penting tanpa ora ana rincian. Aplikasi kanggo ngringkes teks kasedhiya kanggo telpon seluler lan komputer lan liwat web liwat browser.

Ringkesan digawe dening algoritma, ora ana wong sing tanggung jawab kanggo ngringkes. Aku kudu cetha bab iki, amarga kita kudu mriksa ringkesan sak tenane kanggo ndeleng apa iku ndadekake pangertèn.

Artikel sing gegandhengan:
Game ngetik paling apik kanggo PC

Yen sampeyan pengin ngerti apa opsi summarizer teks sing paling apik, aku ngajak sampeyan terus maca.

Resoomer

Resoomer

Resoomer minangka layanan ringkesan teks online sing fokus ing teks akademik. Kaca web iki menehi kita watesan nganti 500 tembung kanthi gratis. Yen kita pengin nerjemahake teks sing luwih dawa, kita kudu checkout.

Nanging, wiwit tanggal 1 Mei 2022, versi mbayar wis ora kasedhiya maneh, kaya watesan 500 tembung. Ora kaya SMMRY, kita ora bisa ngatur operasi summarizer teks sing ditawakake.

Artikel sing gegandhengan:
Cara Nambah Multiple Signature Lines ing Word

Nanging, amarga fokus ing teks akademik, iki minangka salah sawijining pilihan sing paling apik kanggo nerjemahake teks sing dawa, utamane sing dimaksudake kanggo sinau, sanajan kita uga bisa digunakake kanggo nerjemahake buku, contone.

Kanggo ngringkes teks nganggo Resoomer, kita mung kudu nyalin teks kanggo ngringkes lan nempel ing situs web sampeyan. Yen teks kasebut dawa banget, kita bisa nempelake URL ing ngendi lan klik tombol Resooner kanggo nindakake tugase.

Parafrasis

Parafrasis

Parafrasis iku ringkesan menarik liyane saka teks online sing bisa kita gunakake kanthi gratis kanthi watesan maksimal 10.000 karakter.

Yen teks sing pengin diringkes ngluwihi jumlah kasebut, kita kudu milih salah sawijining rencana sing beda-beda sing kasedhiya kanggo langganan.

Parafrasist kasedhiya ing basa sing paling akeh digunakake. Sawise ringkesan digawe, situs web bakal nuduhake ringkesan kasebut bebarengan karo teks asli, menehi tandha bagean sing wis dibusak kanthi warna abang. Tembung-tembung sing wis diowahi dadi wong liya ditampilake kanthi warna ungu.

Yen ringkesan sing digawe isih katon dawa banget, kita bisa entuk sing luwih cendhek. Versi gratis, saliyane watesan maksimal 10.000 karakter, kalebu pariwara lan mbatesi jumlah ringkesan sing bisa digawe nganti 15 saben dina.

linguakit

linguakit

cunt linguakit kita bisa ngringkes teks ing Spanyol, Inggris, Portugis lan Galician.

Watesan karakter maksimal sing bisa diringkes yaiku 5.000 tembung. Iki kalebu analisis linguistik lan analisis teks sing bisa ngerti tembung kunci teks, tembung sing digunakake platform kanggo entuk ringkesan sing kita goleki.

Kita bisa nggunakake ringkesan teks iki kanthi gratis kanthi watesan maksimal 5 panggunaan saben dina. Yen kita pengin entuk manfaat luwih akeh, kita kudu nggawe akun utawa milih salah sawijining rencana langganan sing ditawakake.

LinguaKit uga kasedhiya minangka aplikasi Android, aplikasi sing bisa didownload kanthi gratis liwat link ing ngisor iki.

linguakit
linguakit
Pangembang: Cylenis
Price: free

Pakdhe Kelinci

Pakdhe Kelinci

Pakdhe Kelinci iku ringkesan saka teks beda. Wis watesan maksimum 30.000 karakter lan kasedhiya ing Spanyol, Inggris, Catalan, Portugis, Prancis lan Italia.

Sawise kita wis nempel teks utawa mlebu situs web ing ngendi teks sing arep dirangkum, web bakal nuduhake ringkesan sing digawe karo:

  • Kata kunci
  • Data dhasar
  • Gagasan utama
  • tembung ing kontak
  • Teks sing disorot.

Iku rampung gratis lan ora kalebu jinis tuku apa wae supaya bisa njupuk kauntungan saka ringkesan teks online iki.

summarizer

summarizer

Yen sampeyan kudu ngringkes teks ing basa Inggris, sampeyan kudu nyoba summarizer. Situs web online iki ngidini kita nemtokake jumlah paragraf sing pengin diringkes teks sing ditempelake.

Sawise nuduhake ringkesan, kita bisa nyimpen teks sing diringkes ing file teks kanthi format .txt, sanajan pilihan sing paling gampang yaiku nyalin lan nempel menyang aplikasi liyane.

Iki kalebu versi mbayar sing luwih saka cukup kanggo umume pangguna. Yen tiba cendhak lan seneng cara kerjane, sampeyan bisa kontrak siji saka plans pembayaran beda sing kasedhiya kanggo kita.

Ringkesan Teks

Ringkesan Teks

Salah sawijining aplikasi paling lengkap sing kasedhiya ing Play Store kanggo ngringkes teks yaiku Ringkesan Teks, aplikasi sing bisa didownload kanthi gratis sing kalebu iklan lan tumbas ing aplikasi kasebut.

Kanthi Ringkesan Teks, ngekstrak informasi sing paling penting saka teks sing dawa gampang banget, sing bakal ngidini kita fokusake kegiatan ing tugas liyane, tanpa lali mriksa ringkesan kasebut.

Sawise aplikasi wis nggawe ringkesan, kita bisa ngekspor teks menyang macem-macem format file, kalebu PDF, EPUB, DOCX, PPTX, ODT utawa teks kosong ing format .TXT.

Yen sampeyan pengin menehi aplikasi iki kasempatan lan ndeleng apa iku aplikasi summarizer teks sing looking for, sampeyan bisa ngundhuh liwat link ing ngisor iki.

SMMRY

smmry

Salah sawijining situs web sing paling gampang nalika nerangake ringkesan teks ditemokake ing SMMRY. Kaca web iki ngidini kita ngringkes teks kanthi cepet liwat teks sing ditempelake utawa langsung saka file ing format .txt utawa PDF.

Ing opsi konfigurasi, ngidini kita kanggo nyegah frase karo pitakonan, exclamations utawa kuotasi saka ora kalebu ing ringkesan. Iki uga ngidini kita ngatur operasi summarizer teks supaya menehi tandha frase sing paling penting kanthi warna.

SMMRY kasedhiya liwat ing ngisor iki pranala.

Sumit!

Sumit!

Yen sampeyan nggoleki aplikasi Android kanggo mbantu sampeyan ngringkes teks, salah sawijining pilihan sing paling apik, bebarengan karo Linguakit, yaiku SumIt!. SumIt ngidini kita nggawe ringkesan teks kanthi otomatis kanthi nempelake teks utawa alamat ing ngendi teks sing pengin diringkes.

Ringkesan sing ditawakake kanggo kita dipisahake kanthi peluru, sing nggampangake mangertos bagean teks sing paling penting sing wis diringkes aplikasi kasebut.

SumIt kasedhiya kanggo diundhuh kanthi gratis liwat tautan ing ngisor iki.

Ora kaya umume layanan lan aplikasi online sing dituduhake ing artikel iki, SumIt! ora kalebu sembarang jinis tuku nang.

SumIt! Ringkesan Teks
SumIt! Ringkesan Teks
Pangembang: Karim O.
Price: free

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.