Cara nyambungake menyang server EA FIFA

Masalah server EA FIFA

Nyambung menyang server EA FIFA ora mesthi gampang, soko sing mesthi wis dingerteni pangguna. Ora kaget yen ana kesempatan ora bisa nyambung menyang server kasebut, sanajan nyoba kaping pirang-pirang. Alesan kenapa mokal bisa beda-beda, nanging kebutuhan kanggo nyambung jelas. Pramila kita kudu ngerti cara sing bisa ditindakake.

Yen sampeyan duwe masalah babagan iki, mula bakal dikandhani carane bisa nyambung menyang server EA FIFA. Kanthi cara iki, yen menehi pesen kesalahan utawa mokal sampeyan nggawe sambungan kasebut, kita bisa tindakake langkah-langkah kasebut supaya bisa ditindakake, supaya kita bisa main tanpa masalah.

Masalah sambungan server kasebut kedadeyan ing kabeh platform. Maksudku, ora masalah yen sampeyan nyoba nyambung saka PC, PlayStation utawa saka Xbox, amarga ing kabeh kasus masalah iki bisa muncul. Warta sing apik yaiku ing kabeh kasus solusi bisa ditrapake, lan pungkasane bisa nyambung menyang server EA FIFA kasebut. Sanajan sampeyan bisa uga langkah-langkah kanggo ngetutake beda ing saben platform.

Sabanjure, kita bakal menehi sampeyan langkah-langkah sing kudu ditindakake. Kanthi cara iki sampeyan bakal bisa nggawe sambungan menyang server kasebut ing Xbox, PlayStation utawa PC. Yen sampeyan duwe masalah nalika nggawe sesambungan kasebut, langkah-langkah kasebut kudu mbantu sampeyan mungkasi lan supaya sampeyan bisa seneng game tanpa ana jinis masalah utawa gangguan.

Apa sing kudu sampeyan lakoni dhisik

router

Masalahe bisa uga ana ing server EA FIFA. Sanajan luwih becik kita nindakake sawetara tumindak pisanan, kanggo mriksa umpamane ana sambungan Internet sing nyebabake masalah iki, sing ngalangi supaya ora nyambung menyang server kasebut utawa gagal ing konsol, soko sementara. Mula, kita bisa nindakake tumindak ing ngisor iki luwih dhisik, kanggo ngerteni manawa wis ngidini kita nyambung menyang server kasebut utawa ora:

  • Pateni konsol sampeyan: Ana kalane prekara sing gampang banget kayata mateni PlayStation utawa Xbox sampeyan wis bisa nulungi sampeyan ngrampungake kegagalan iki. Pateni console lan urip maneh banjur coba sambungake banjur.
  • Wiwitane adhem: Solusi liyane sing biasane disaranake saka EA lan sing bisa digunakake minangka wiwitan console sampeyan (Xbox, PlayStation utawa Nintendo). Kanthi nindakake iki umume sampeyan bisa nggawe sambungan iki menyang server.
  • Wiwiti maneh router sampeyan: Sampeyan bisa uga sambungan Internet sing ora bisa nyambung menyang server EA FIFA. Coba urip maneh router supaya sambungan Internet urip maneh. Ing pirang-pirang kasus, sambungan bisa digunakake maneh lan bisa nyambung maneh.
  • Ganti sambungan: Yen sampeyan nggunakake sambungan nirkabel, coba gunakake kabel, sing bisa uga luwih stabil. Uga ing kasus sing beda, sampeyan bisa nyoba ngganti sambungan, kanggo ndeleng manawa sambungan sing luwih stabil sing ngidini sampeyan bisa nyambung tanpa masalah, ujare server EA FIFA.
  • Mbukak port: Aspek liyane sing bisa mbantu kita yaiku mbukak port. Ana kasus nalika mbukak sawetara port sambungan jaringan minangka solusi sing apik kanggo masalah iki. Sampeyan uga bisa nyoba nyetel DNS kanthi manual ing PC / Console.

Kemungkinan gedhe, yen sampeyan wis nyetel pangaturan kasebut, sampeyan bakal bisa nggawe sambungan menyang server kasebut. Ing pirang-pirang kasus, masalah kasebut pancen ana ing sambungan Internet utawa kegagalan khusus sing ngalangi sambungan kasebut. Dadi solusi kasebut biasane nggawe sampeyan bisa nyambung menyang server EA FIFA lan banjur muter tanpa ana masalah.

Priksa status server

Server EA FIFA

Bisa uga ana masalah sambungan iki asale persis saka server utawa server sing dimaksud. Ana kalane server mudhun, yen contone, ana akeh pangguna sing nyambung bebarengan. Iki bakal ngalangi sampeyan nyambung. Ing game kaya FIFA, ana kalane nalika nyoba nyambung, sampeyan bakal entuk peringatan ing layar sing ujar yen sambungan wis digawe, nanging pesen kasebut tetep dawa ing layar, tanpa nggawe sambungan ing playune.

Apa sing kudu kita lakoni ing jinis kasus iki yaiku mriksa status server. Yen wis ngerti sadurunge manawa server iki ora aktif, kita ora bakal repot nyoba nggawe koneksi, amarga kita ngerti manawa ora bakal bisa ditindakake. Kajaba iku, menehi ide babagan sebab utawa sebab masalah iki, yaiku aspek penting liyane nalika nyoba ngetrapake solusi. Ana cara sing gampang kanggo mriksa status server.

Yen sampeyan ngalami masalah nalika nyambung menyang game kaya FIFA 22, sampeyan bisa mbukak kaca dhukungan. Ing kene sampeyan bakal bisa ndeleng status server game umume, uga server tartamtu. Kanthi cara iki, sampeyan bakal bisa mriksa manawa masalah sambungan sampeyan amarga kasunyatane manawa server ora kasedhiya ing wektu kasebut. Iki cocog kanggo edisi FIFA liyane, amarga kabeh game duwe kaca dhukungan, supaya bisa ndeleng status server.

Server EA FIFA mudhun

Yen sampeyan nemokake manawa server ora aktif, bisa uga akeh pangguna, nanging uga tugas pangopènan sing ditindakake. Iki bakal nerangake masalah sing nyambung menyang server ing EA FIFA. Saliyane, EA duwe kaca pitulung ing Twitter, ing ngendi dilaporake kanthi nyata babagan kemungkinan masalah sambungan, mula yen server mati, sampeyan bisa langsung ndeleng ing kaca kasebut.

Akun sing diblokir?

Aspek liyane sing kudu dielingi yaiku akun sampeyan wis diblokir utawa dilereni soko tugas. Pangguna sing duwe akun EA sing wis diblokir utawa dilereni ora duwe akses menyang game online. Iki minangka prekara sing ora dingerteni wong akeh lan mengko bakal nemoni nalika nyoba main online kanthi normal. Iki minangka watesan sing penting, sing bisa dadi penyebabe masalah ing kasus sampeyan.

Mula, priksa manawa akun sampeyan wis diblokir utawa dilereni soko tugas. Iki minangka hal sing biasane dikomunikasikan karo sampeyan liwat email, mula sampeyan kudu ngerti sadurunge, sadurunge nyoba nyambung menyang server. Yen iki, akun sampeyan wis diblokir, sampeyan kudu ngubungi EA supaya pamblokiran utawa penundaan bakal rampung. Gumantung saka apa sing wis sampeyan lakoni (utawa sing dituduh nindakake), proses kasebut mbutuhake wektu suwe kanggo ngrampungake. Sampeyan uga bisa ndeleng riwayat kacilakan, kanggo ngerteni manawa ana masalah.

Yen akun kasebut ditanggepi utawa diblokir lan sampeyan wis ngubungi EA, sing banjur mutusake ngangkat suspensi kasebut, sampeyan bakal bisa main maneh online. Yen ngono, server kudu bisa digunakake kanthi normal, mula bisa nyambung menyang server EA FIFA banjur bisa diputer. Sareh, akun sampeyan bisa uga wis dibusak, sing contone sampeyan wis ngilangi utawa ana sing nindakake, mula ngalangi sampeyan mlebu. Dadi luwih becik priksa manawa kedadeyan kasebut, amarga sampeyan kudu nggawe akun anyar kanggo bisa main online.

Langganan

Live Play EA

Minangka sampeyan wis ngerti, supaya bisa main online sampeyan butuh akun saka Xbox Live Gold, PlayStation Plus utawa Nintendo Switch. Yen sampeyan ora duwe salah siji saka lengganan utawa akun kasebut, sampeyan ora bakal duwe akses menyang fitur game online. Yaiku, sampeyan ora bisa nyambung menyang server EA FIFA amarga sampeyan ora duwe akun sing menehi sampeyan akses. Apa sing bakal sampeyan lakoni ing kasus iki yaiku nggawe salah sawijining akun utawa lengganan kasebut, supaya sampeyan bakal entuk akses menyang game online iki.

Semono uga sing dadi anggota EA Play. Yen sampeyan dadi anggota, sampeyan duwe akses menyang game online iki, nanging yen keanggotaan sampeyan kadaluwarsa, sampeyan bakal ditinggalake tanpa kemungkinan iki. Sampeyan ora bisa nyambung menyang server EA FIFA amarga server ora aktif, nanging keanggotaan sampeyan wis kadaluwarsa lan sampeyan ora duwe kemungkinan saiki. Ing kahanan kasebut, priksa status langganan sampeyan, kanggo mriksa manawa isih aktif utawa ora, amarga bisa uga kesalahan server, yen langganan sampeyan isih aktif.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.