Server SecureLine VPN wis nolak file lisensi sampeyan - apa sing kudu ditindakake?

Avast SecureLine VPN minangka aplikasi sing ngidini kita nyambung menyang Internet liwat server sing aman. Jaminan keamanan iki adhedhasar panggunaan trowongan sing dienkripsi sing ngalangi kegiatan online kita ora dicegat. Nanging, kadang-kadang kita nemokake pesen sing ngganggu ing layar: "Server SecureLine VPN nolak file lisensi sampeyan".

Apa tegese iki? Apa sing kudu ditindakake? Iki minangka pitakon utama sing bakal ditindakake ing kiriman iki.

Keuntungan Avast SecureLine VPN

Popularitas sing dipikolehi dening aplikasi iki umume amarga kemampuane digunakake kapan wae lan saka lokasi apa wae tingkat keamanan lan privasi sing dhuwur. Sampeyan disaranake utamane kanggo sambungan menyang jaringan nirkabel sing ora aman utawa umum.

Minangka ringkesan, kita bisa ndhaptar kaluwihan utama Avast SecureLine VPN kaya ing ngisor iki:

  • Akses internet tanpa wates: Kanthi nyambungake menyang server VPN ing lokasi liya, kita bakal bisa browsing kanthi bebas, ngakses kabeh jinis konten, sanajan kita ana ing negara sing diterapake saringan sensor Internet.
  • Dijamin anonimitas. Nalika ing koneksi broadband normal, alamat IP sing nyambung bisa dilacak, kanthi sambungan VPN, kita bakal nikmati sesi browsing kanthi anonim.
  • Perlindhungan lan keamanan: Para penjahat siber rutin nggawe "iwak" data rahasia pangguna Internet sing nggunakake jaringan umum. Informasi penting, wiwit saka kredensial mlebu nganti sandhi. Resiko iki sacoro prakteke dikurangi dadi nol kanthi nggunakake sambungan VPN sing dienkripsi.

Tautan iki nerangake kanthi rinci babagan cara ndownload lan nginstal aplikasi, cara nggunakake lan cara ngatasi keraguan sing paling umum: Avast SecureLine VPN - FAQ.

Nanging, nalika nemokake pesen "Server VPN SecureLine wis nolak file lisensi sampeyan" kabeh keuntungan ing ndhuwur ora kasedhiya maneh kanggo kita. Iki kedadeyan amarga server VPN secureline nolak file lisensi kasebut minangka pangguna. Babagan a kesalahan aktivasi cukup asring. Untunge ana sawetara cara kanggo ndandani.

Ngatasi masalah karo lengganan Avast

SecureLine VPN Avast

Server SecureLine VPN wis nolak file lisensi sampeyan - apa sing kudu ditindakake?

Kaping pirang-pirang masalah ngakses server VPN SecureLine kedadeyan kanthi alesan sing jelas lan gampang kaya iki. Lengganan wis kadaluwarsa lan kudu dianyari. Wis asring kedadeyan yen langganan aktif, nanging amarga sawetara aplikasi ora ngerti. Yen mangkono, iki sing kudu ditindakake:

Kaping pisanan, kita bakal verifikasi manawa langganan akun Avast aktif.

Yen pesen isih katon sawise mriksa ing ndhuwur, masalahe bisa uga ana liyane: langganan wis rampung, nanging aplikasi ora diaktifake. Sampeyan kudu ngrampungake masalah yaiku nyambungake lengganan menyang akun Avast. Kepiye carane sampeyan nindakake iki? Cukup kanggo mbukak profil pangguna akun, lan ing pilihan kanggo ngatur email, tambahake email sing ana gandhengane karo langganan sing dituku. Kita bakal nampa a kode aktifitas sing kudu kita lebokake kaya gambar ing ndhuwur.

Yen ora, kanthi logis kudu dianyari lan diaktifake maneh. Iki minangka langkah-langkah kanggo ngetutake:

  1. Klik kaping pindho ing lambang Avast SecureLine VPN sing katon ing desktop Windows.
  2. Kita arep menyang "menu" wis "mlebu".
  3. Sabanjure kita ngenalake kredensial saka akun Avast sing ana gandhengane karo alamat email sing digunakake kanggo tuku Avast SecureLine VPN. Banjur kita menet maneh "Mlebu".
  4. Langkah pungkasan yaiku milih kabeh produk avast sing pengin diaktifake lan pungkasane kita bakal ngeklik "Aktifake lan instal". Proses instalasi bakal ditindakake kanthi otomatis.

Yen, sawise nindakake tumindak kasebut, kesalahan isih ana, mula kudu ditrapake bantuan saka tim dhukungan Avast.

Ngatasi masalah konfigurasi

Ngatasi masalah konfigurasi

Alasan liyane sing bisa nyebabake kesalahan iki yaiku sawetara gagal konfigurasi. Iki kedadeyan nalika ana masalah ing Konfigurasi Layanan Jeneng Domain (DNS). Cara ngrampungake langsung disambung karo sistem operasi sing wis diinstal ing komputer. Ing kasus Windows 10 lan Windows 8, cara sing kudu ditindakake yaiku:

    1. Pisanan, kita mlebu menyang Windows minangka administrator.
    2. Banjur kita pencet tombol Windows utawa ngakses menu wiwitan Windows kanggo ngakses opsi konfigurasi.
    3. Ing menu iki, kita milih pilihan "Jaringan Internet", ing endi kita bakal terus ngganti konfigurasi jaringan lan uga opsi adaptor.
    4. En "sambungan jaringan", kita klik kanthi tombol mouse nengen ing pilihan sing cocog karo jinis sambungan sing digunakake. Mangkono, kita bakal ngakses jendhela saka "Properti". (Kita bisa ndeleng jendhela pop-up sing njaluk idin. Yen mangkono, kita bakal klik "nampa" kanggo terus).
    5. Langkah sabanjure yaiku milih saka dhaptar pilihan "Internet Protocol Version 4 (TCP / IPv4)" banjur pencet tombol «Properties».
    6. Ing kene sawetara kemungkinan dibukak (OpenDNS Cisco, Google Public DNS, Cloudflare 1.1.1.1., Quad9). Kita mung bakal milih salah sawijine lan nggunakake alamat DNS sing dikepengini. Sabanjure Sawise iki, kita meksa nampa kanggo nyimpen pangowahan sing wis digawe. (Mungkin ing titik iki bakal muncul jendela "Diagnosis Jaringan", sing kudu ditolak).
    7. Ing proses pungkasan, kita pencet tombol wiwitan Windows + R bebarengan Jendhela bakal katon ing ngendi kita bakal nulis cmd lan kita bakal validasi kanthi ngeklik tombol «OK».
    8. Pungkasane, jendhela command prompt bakal katon ing ngendi kita kudu masang kode ing ngisor iki: ipconfig / flushd. Tindakan pungkasan yaiku klik ing tombol enter supaya pangowahan disimpen. Loro tumindak pungkasan iki cocog karo gambar ing ndhuwur.

Lisensi ditolak?

avast

"Server SecureLine VPN nolak file lisensi sampeyan"

Ana kemungkinan liyane sing bakal nerangake pesen "SecureLine VPN server wis nolak file lisensi sampeyan". Is babagan interpretasi sing paling harfiah saka padha. Ing kasus iki, kita ora kudu golek alesan liya sing ngluwihi: lisensi kita wis ditolak.

Iki bisa kedadeyan ing sawetara kahanan sing spesifik. Contone, yen pangguna wis nglanggar sawetara aturan sing ditemtokake ing perjanjian sing ditandatangani karo Avast. Kadhangkala minangka perkara sing ora disengaja, amarga meh kabeh wong ora maca cetakan kasebut, kita mung nampa tanpa ndeleng utawa menehi perhatian marang rinciane.

Isih, kita duwe opsi kanggo ngatasi masalah kasebut. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu ngubungi layanan dhukungan Avast liwat email, nyatakake kahanan lan tindakake pandhuan sing diwenehake kanggo ngaktifake akun maneh.

Solusi liyane

Kadhangkala, pesen kesalahan "SecureLine VPN sing ditolak wis nolak file lisensi sampeyan" bisa dipicu amarga alasan sepele. Mula, kenapa gampang kita klalen. Sampeyan kudu nyoba ngrampungake solusi sing prasaja sadurunge entuk cara sing luwih rumit. Ing ngisor iki kalebu:

Priksa sambungan

Ya kaya ngono. Kualitas sambungan sing kurang apik bisa mengaruhi proses sambungan karo VPN. Kanggo nindakake mriksa jaringan, kita bakal nindakake ing ngisor iki:

  1. Kita arep menyang "Mulai" lan kita milih pilihan saka "Setelan".
  2. Banjur kita milih opsi kasebut "Jaringan lan Internet".
  3. En "Setelan jaringan canggih" kita klik ing pilihan "Pemecah masalah jaringan."
  4. Banjur kita milih adaptor sing pengin dipriksa lan penet "Sabanjure".

Kanthi cara iki kita bakal nampa konfirmasi yen ana masalah karo jaringan. Yen wangsulane positif, kita bakal ngilangi kemungkinan kasebut.

Pateni Firewall

Uga Firewall utawa firewall bisa ngganggu sambungan VPN. Nyatane, kadang bisa uga ngalangi sambungan. Cara ngubengi iki yaiku nambah sambungan iki menyang dhaptar eksklusi firewall.

Kanggo mungkasi masalah ROOT sing paling langsung yaiku mateni Firewall. Nanging, iki dudu ide sing paling disaranake, amarga yen nggawe komputer, kita bakal nglalekake komputer lan kena serangan virus. Solusi penengah bisa mateni sedhela:

  1. Kita arep menyang "Panel Kontrol" lan kita pilih "Sistem keamanan".
  2. Banjur kita klik "Windows Bek Firewall" banjur pencet tombol aktif / mateni, kanggo jaringan umum lan pribadi.
  3. Pungkasan kita klik "Nampa".

Priksa manawa VPN liyane ora digunakake

Kemungkinan liya sing katon ora masuk akal, nanging kadhangkala bisa dadi sumber kesalahan iki. Yen VPN wis diinstal ing komputer, mesthine a konflik sing nyebabake masalah sambungan. Solusi logis yaiku mateni VPN sing ora pengin digunakake lan digunakake mung siji.

 Copot instal lan instal maneh Avast SecureLine VPN

Resik lan resik. Kakehan instal maneh piranti lunak Iki minangka solusi sing paling gampang lan langsung kanggo ngatasi masalah saka jinis iki. Kanthi instal program lan instal maneh, kita bakal ngakses versi sing dianyari, sing bakal luwih efisien.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.