Shaders Minecraft paling apik kanggo Windows 10

07

sing Minecraft minangka salah sawijining game sing paling populer ing taun-taun pungkasan iki dudu rahasia kanggo sapa wae. Nanging grafis kasebut dudu titik sing paling kuat. Untunge, aspek iki bisa ditingkatake amarga para shader. Sumber daya sing bisa nambah pengalaman pamuter. Ing kiriman iki, kita bakal nganalisa babagan sing paling apik Minecraft Windows 10 shader.

Sanajan para profesional minecraft ngerti babagan iki, luwih becik dijlentrehake dhisik apa sejatine para shader. Iki minangka alat sing bakal bisa nambah kualitas visual game liwat efek anyar lan modifikasi grafis.

Shaders nambah swasana khusus menyang setelan Minecraft lan nambah realisme. Akeh sing digawe dening penggemar Minecraft lan programer hobi, mula asile ora mesthi profesional kaya sing sampeyan kira-kira. Wong liya minangka keajaiban sejati kanthi opsi sing apik banget lan kemampuan kanggo ngowahi tampilan lan pengaruh visual ing game kasebut.

Cara nginstal shaders Minecraft Windows 10

Sadurunge miwiti nginstal paket shader, sampeyan kudu ndownload lan nginstal salah siji saka rong program kasebut: Optifine o Forge. Sampeyan mung kudu:

  1. Kaping pisanan, bukak ing situs resmi saka program kasebut (Optimal utawa Forge).
  2. Ing kana, kita bakal milih file sing cocog karo edisi minecraft sing lagi diputer.
  3. Kita bakal nggoleki file kasebut lan nglakokake nganti didownload (jendhela bakal mbukak kanggo nganyari).
  4. Kita bakal verifikasi manawa folder Minecraft wis ana banjur klik ing pilihan kasebut "Instal klien".
  5. Pungkasan, sampeyan mung kudu mbukak Minecraft kanthi milih Forge utawa Optify ing sisih ngisor launcher minangka profil kanggo verifikasi manawa bisa digunakake.

Shaders bisa dadi elemen sing nggawe pengalaman Minecraft urip, masing-masing kanthi ciri khas dhewe-dhewe. Mangkene pilihan sawetara shader Minecraft Windows 10 paling apik lan cara sing bener kanggo nginstal efek anyar lan luwih nyenengake.

Shaders Minecraft paling apik

Sinar srengenge ing banyu, bayang-bayang sing disapu wit ... Dunia blok Minecraft bisa bersinar ing cahya anyar, luwih realistis nanging ing wektu sing padha gaib, kanthi ngetrapake shader sing cocog. Lingkungan sing bakal nambah kepinginan kanggo nemokake lan njelajah. Iki yaiku Pilihan kita, kanthi urutan abjad sing ketat:

BSL

Shaders Minecraft paling apik kanggo Windows 10: BSL

Miturut pendapat akeh pemain, BSL Iki minangka salah sawijining shader Minecraft Windows 10 sing paling apik. Mesthi minangka salah sawijining sing paling populer, miturut jumlah undhuhan.

Shader iki kalebu, antara liya, bayangan wektu nyata, cahya volumetrik, oklusi sekitar, mekar, uga mode awan lan banyu sing bisa disesuaikan. Uga duwe sawetara efek tambahan kayata ambane lapangan, gerakan kabur, pemetaan specular, shading sel utawa lengkungan jagad.

Streamers seneng shader BSL kanggo perbaikan sing diwenehake ing grafis game. Skenario luwih nyata: cahya, langit mendhung, gerakan banyu ... Kabeh katon luwih nyata lan nyata. Kabeh, setelan sing padhang, nyenengake lan menehi inspirasi sing asale saka karya profesional.

Download link: BSL

chocapic13

Lansekap Wengi ing Minecraft liwat Chocapic13

The shader saka chocapic13 Dheweke misuwur karo komunitas pemain Minecraft. Iki minangka pilihan sing paling cocog kanggo sing muter piranti kanthi sumber daya winates. Nanging ora ateges kekurangan kekurangan opsi lan sumber daya, kosok baline.

Lan, ora kaya pirang-pirang paket shader sing entheng, Chocapic13 bisa njaga kualitas kualitas sing apik sanajan prabédan kurang.

Salah sawijining aspek Chocapic13 sing paling penting yaiku sipate apik ing malang wengi, angel dicocogake karo shader liyane sing saiki ditampilake ing dhaptar iki. Contone, gambar sing ana ing teks iki.

Download link: chocapic13

terus

Teknologi Ray Tracer, dilebokake ing shader Continuum

Shader kanthi huruf gedhe, bisa menehi Minecraft tampilan grafis sing pantes kanggo game kanthi resolusi dhuwur paling apik.

Salah sawijining kunci asil estetis sing luar biasa terus kanggo pemain Minecraft nggunakake teknik Ray nglacak, metode sing ngasilake hatik unik. Teknologi Ray Tracing pisanan digawe ing taun 2018 kanthi tujuan kanggo nambah sorotan, bayangan, lan refleksi ing game video. Dheweke kerja utamane babagan kualitas lan "tekstur" gambar kasebut.

Saka dhaptar Shaders Minecraft Windows 10, iki minangka salah sawijining opsi kualitas sing paling lengkap lan paling dhuwur.

Download link: terus

KUDA

Bungkus shader digawe kanthi tliti kanthi rinci. KUDA Diluncurake ing 2018 sawise proses pangembangan sing dawa banget. Iki sebabe shader iki akurat lan duwe gangguan sing kurang.

Efek khusus sing paling misuwur kalebu mist volumetrik, sing obah lan uga katon isih urip. Keajaiban sejati.

Nanging, paket shader iki mbutuhake luwih akeh sumber daya sistem tinimbang sing paling akeh. Iki tegese mung bisa digunakake karo komputer sing kuat kanthi grafis terintegrasi. Kertu grafis sing apik biasane dadi kabutuhan supaya bisa nggunakake KUDA.

Download link: KUDA

Bayangan samodra

Lumahing banyu sing realistis karo Ocean Shaders

Bisa diarani, kaya jeneng kasebut, shader iki khusus kanggo perawatan grafis banyu. Kali, tlaga, segara ... Kabeh duwe dimensi anyar Shaders Samudra. Disaranake banget kanggo para pemain sing pengin nggoleki dhasar laut utawa duwe basis banyu, kayata.

Download link: Bayangan samodra

ProjectLUMA

Pengalaman game immersive sing apik banget ing Minecraft saka ProjectLUMA

Paket shader iki dirancang wiwit wiwitan, sanajan wis jelas inspirasi saka KUMA. ProjectLUMA lair kanthi rong tujuan: nggawe skenario Minecraft nggayuh standar realisme sing dhuwur, nanging uga kaendahan. Yen iku target awal, mesthine kudu ujar manawa dheweke wis entuk luwih saka iku.

Ing shader kasebut, kita uga bakal nemokake sawetara pangaturan grafis canggih kayata introduksi oklusi sekitar lan kabur gerakan asli. Cekakipun, proyek kanggo entuk total immersion pamuter ing game. Limang lintang.

Download link: ProjectLUMA

SEUS

Bayangan sing tajem lan gambar imbang nganggo SEUS

SEUS kanthi akronim ing basa Inggris saka Shaders dipercaya Sonic Ethers. Shaders Luar Biasa saka Sonic Ethers. Jeneng sing ora bisa ilang ing dhaptar sing khusus kanggo macem-macem opsi gambar Minecraft. Paket shader iki wis ana sawetara taun saiki, nanging durung bisa ilang.

Kaya Continuum, SEUS uga nggunakake Teknologi Ray Tracer kanggo nggawe efek gambar sampeyan. Jaminan kualitas.

Antarane efek visual sing akeh, kita kudu nyorot udan sing asri, sukses banget lan alami. Uga penting, yaiku ketajaman bayangan lan realita langit sing atos, kanthi mega sing ngancam udan. Kabeh mau diraih kanthi cara sing alus banget lan seimbang, sawijining perkara sing ora kasedhiya kanggo kabeh pembayang.

Download link: SEUS

Sildurs Sregep

Shaders Minecraft paling apik kanggo Windows 10: Sildurs Vibrant

Shader sing dianyari kanthi permanen sing populer banget karo minecrafter ing saindenging jagad. Kanthi Sildurs Sregep sistem lampu game kasebut ganti kanthi radikal, nawakake gambar sing resik lan nyenengake.

Shader iki ditawakake ing pirang-pirang versi sing bisa didownload, ora mung kanggo Windows 10, nanging uga kanggo Mac. Sawetara sing dirancang khusus kanggo mbukak PC lawas. Singkatnya, kabeh-babak sing cocog kanggo kabeh kertu grafis lan kabeh komputer.

Download link: Sildurs Sregep

Kakehan Efek

Shaders Minecraft paling apik kanggo Windows 10: Kakehan Efek

Paket shader Kakehan Efek (TME) dening Crankerman pancen lengkap lan narik kawigaten, sanajan bener uga nuntut akeh sumber daya grafis ing komputer. Sampeyan malah ora nyoba nyoba nganggo laptop cilik tanpa kakehan daya, amarga ora bakal bisa mlaku. Yen sampeyan pengin apa-apa, sampeyan bakal mbayar biaya.

TME ora fokus karo perkara kayata nyoba nambah tarif utawa nggawe game bisa mlaku kanthi lancar. Nyatane, mung misi yaiku menehi efek visual tanpa wates sing ora bisa ditemokake ing shades Minecraft Windows 10 liyane.

Cukup kanthi nginstal TME, kita bakal nemokake lompatan kualitas ing gambar Minecraft, malah sing paling dhasar.

Download link: Kakehan Efek

vanillaplus

Pilihan kanggo tukang game kanthi komputer medium-murah: Vanillaplus

Kanggo nutup dhaptar shaders Minecraft Windows 10 paling apik, proposal sing padha karo proposal sing diwenehake BLS. vanillaplus minangka shader sing fokus ing pangguna sing duwe PC kurang lan menengah. Mula, bisa uga ora entuk wong sing main saka tim sing luwih kuat.

Ing kasus apa wae, Vanillaplus nawakake perbaikan visual sing luar biasa kanggo game kasebut, lan tetep njaga inti blok Minecraft. Perlu dicoba.

Download link: vanillaplus


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.