Cara maca email Tiscali

Tiscali

Tiscali minangka perusahaan telekomunikasi Italia sing uga nawakake sambungan internet. Sawetara taun kepungkur, nyoba nggedhekake wilayah ing njaba Italia kanthi tuku panyedhiya internet cilik, nanging, kaya sing dikandhakake, salah tindak.

Kita bisa ngomong kaya ngono Tiscali minangka Terra ing wiwitan taun 2000-an. Liwat situs web kasebut, kita duwe akses menyang akeh warta, kaya-kaya ana Terra ing jamane, nanging, saliyane, kita uga bisa ngakses akun email sing bisa dibukak dening sapa wae ing operator iki.

Cara nggawe akun email ing Tiscali

Nggawe akun email Tiscali

Kaya sing wis dakcritakake ing ndhuwur, pangguna apa wae, apa pelanggan Tiscali utawa ora, bisa mbukak akun email. Kanggo nggawe akun email ing Tiscali, kita kudu ngeklik iki pranala banjur mlebu Ora ana surat Tiscali? Registrasi Subito.

Sabanjure, kita kudu ngetik data pribadi kita bebarengan karo tanggal lair. Yen kita ora pengin mbukak risiko ora bisa mbalekake akun, disaranake ngetik tanggal lair kanthi bener, amarga iki minangka salah sawijining informasi sing bakal dijaluk sajrone proses pemulihan.

Apa Tiscali nawakake kita

Platform Tiscali nawakake 10 GB papan rampung free kanggo kabeh pangguna, luwih saka cukup papan kanggo ngatur email saben dina.

Salah sawijining kekuwatan platform iki yaiku ngidini kita ngirim lampiran kanthi ukuran maksimal 2 GB, fungsi sing ora kasedhiya ing platform liyane, tanpa gumantung ing platform panyimpenan maya.

Kanggo ngakses Tiscali, minangka platform surat sing apik sing cocog karo uyah, kita bisa nggunakake app kanggo piranti seluler. Kajaba iku, kita uga bisa ngakses liwat web saka piranti apa wae lan, saliyane, kita uga duwe pilihan nggunakake manajer email Windows utawa macOS asli kanggo nampa lan ngirim email.

Cara maca email Tiscali ing Windows

Konfigurasi email Tiscali ing Windows

Kaya umume platform email, kajaba Microsoft, sing duwe Outlook kanggo ngakses platform email lan liyane, Tiscali mung ngidini kita ngakses akun email nggunakake browser web, amarga ora ana aplikasi asli.

Begjanipun, Tiscali nggunakake protokol IMAP, supaya kita bisa nggunakake aplikasi email kanggo ngakses akun yen kita ora pengin nggunakake browser web. Ing Windows 10 lan Windows 11, kita duwe aplikasi Mail, luwih saka cukup kanggo ngatur email saben dina.

Kanggo ngatur akun Tiscali ing aplikasi Mail, kita kudu nggunakake konfigurasi sing aku nuduhake sampeyan ing ngisor iki:

  • email electrónico: Ing kene kita mlebu akun email kalebu tiscali.it-
  • Jeneng panganggoo: Ing bagean iki kita mung ngetik jeneng panganggo, yaiku jeneng sing sadurunge @ tiscali.it.
  • Jinis akun: IMAP (opsi liyane sing kasedhiya yaiku POP3).

Server email mlebu

  • Server mail mlebu: imap.tiscali.it
  • Port server mail mlebu (IMAP): 993
  • Jenis keamanan: SSL / TLS

Server metu email

  • Server mail mlebu: imap.tiscali.it
  • Port server mail mlebu (IMAP): 465
  • Jenis keamanan: SSL / TLS

Pungkasan, kita kudu ngetik sepira kerepe kita pengin aplikasi Mail mriksa yen kita duwe email anyar utawa yen sampeyan pengin menehi kabar babagan email anyar nalika mlebu ing kothak mlebu.

Cara maca email Tiscali ing macOS

Kaya ing Windows, Tiscali ora nawakake aplikasi asli kanggo macOS, mula kita uga duwe opsi loro: ngakses liwat web liwat browser utawa nggunakake aplikasi mail kayata Mail. Yen, ing macOS, aplikasi asli sistem, iku uga disebut Mail.

para Nggawe akun Tiscali ing aplikasi Mail ing macOS, kita kudu nggunakake konfigurasi sing aku nuduhake sampeyan ing ngisor iki, sing padha karo Windows ing sistem operasi liyane kayata iOS utawa Android.

  • email electrónico: Ing kene kita mlebu akun email kalebu tiscali.it-
  • Jeneng panganggoo: Ing bagean iki kita mung ngetik jeneng panganggo, yaiku jeneng sing sadurunge @ tiscali.it.
  • Jinis akun: IMAP (opsi liyane sing kasedhiya yaiku POP3).

Server email mlebu

  • Server mail mlebu: imap.tiscali.it
  • Port server mail mlebu (IMAP): 993
  • Jenis keamanan: SSL / TLS

Server metu email

  • Server mail mlebu: imap.tiscali.it
  • Port server mail mlebu (IMAP): 465
  • Jenis keamanan: SSL / TLS

Akhire, kita introduce sepira kerepe kita pengin aplikasi Mail mriksa yen kita duwe email anyar utawa yen kita pengin sampeyan menehi kabar babagan email anyar nalika mlebu ing kothak mlebu lan diundhuh kanthi otomatis menyang piranti.

Cara maca email Tiscali ing Android

Tiscali Android

Bab sing padha kedadeyan ing Android kaya ing iOS. Kita duwe rong pilihan kanggo ngakses akun email ing Tiscali: liwat app native kasedhiya ing Play Store utawa, ngatur aplikasi pihak katelu kanggo ngakses akun email kita.

Yen sampeyan pengin nggunakake aplikasi pihak katelu kanggo ngatur email lan dudu sing resmi, sampeyan bisa nggunakake setelan sing padha sing dakkandhakake kanggo maca email ing Windows lan macOS.

Kirim Tiskali
Kirim Tiskali
Pangembang: Tiscali Italy SpA
Price: free

Cara maca email Tisali ing iOS

Kaya ing Windows lan macOS, kita bisa ngatur aplikasi email apa wae, dadi Mail asli utawa liyane kayata Outlook, supaya bisa digunakake minangka klien mail ing piranti kita. Yen sampeyan pengin nggunakake aplikasi pihak katelu, sampeyan kudu nggunakake setelan sing padha karo sing wis dakkandhakake ing langkah sadurunge.

Nanging, ing Kajaba iku, kita uga duwe ing pembuangan a Aplikasi asli Tiscali ing App Store, aplikasi sing mung kudu ngetik data akun pangguna lan sandhi, ora liya, amarga aplikasi kasebut kanggo ngatur liyane.

Tiscali Mail
Tiscali Mail
Pangembang: Tiscali Italy SpA
Price: free

Aplikasi surat pihak katelu

Outlook

Aplikasi Tiscali kanggo iOS lan Android mung nganggo basa Italia. Yen sampeyan ora ngerti basa Italia utawa sampeyan aran luwih nyaman nggunakake aplikasi ing Spanyol, sampeyan bisa nggunakake aplikasi kayata Microsoft Outlook o Spark. Kaloro aplikasi kasebut gratis lan ora kalebu jinis tuku apa wae ing aplikasi kasebut.

Sampeyan bisa ngatur aplikasi loro karo data sing wis daktuduhake ing bagean Windows lan macOS. 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.